![]() |
Czuwacie?
:kawa: |
Można powiedzieć.
:piwo: |
No to mówię
:kolejka: |
Nie ma to tamto :piwo:
Lisowski na dużym prowadzeniu, coś mi się zdaje że pozycję Higginsa można określić jako "tarapaty"... |
W tarapatach to był od początku. Niby nie grał źle, ale parę prostych błędów miało brzemienne skutki. Za to Lisowski miał dzień konia, wychodziło mu. John nie znalazł sposobu na wsypanie trochę piasku w trybiki Lisowskiego - jego trzeba wybić z rytmu i spowolnić, żeby stracił pewność siebie. Może na długim dystansie doszłoby do przełomu, John potrafi odrabiać seriami. Z Hoseinem będzie ostro, będzie się dziać.
No to cyk :piwo: |
:kawa:
|
Zgadza się, to będzie dobry mecz.
Kurcze, z końcem Mastersa Eurosport zamyka aplikację Eurosport Player :( Przez ostatnie 5 lat miałem abo 89 zł/rok, teraz trzeba się będzie podpiąć pod Playera (tego "zwykłego"). 20 zł/mc player z reklamami + pakiet sportowy. Też żadne pieniądze, tyle co cztery normalne piwa, tylko nie jestem do końca pewien, czy tylko Player będzie z reklamami a kanały sportowe bez, czy im też dowalą. Raczej nie, ale kto tami ich wie... Orientuje się może ktoś? :piwo: |
Sok 100% multiwitamina wzbogacony dodatkowo wódką. toast2
A na zagrychę KFC. |
|
Cytat:
jak najbardziej się zgadzam. Ta miłość bardzo często mogła by się spuentować jako podejście do męża jak do chodzącego recyklingu... Najpierw kobiety robią zakupy, bo przecież to a owo zawsze się kupuje i dzieci lubią. Tu nie ma mowy o redukcji przez rezygnację z tego czy owego. Czy my osobiście coś lubimy nie jest żadną stroną w sprawie, ale potem jak dzieci nie chcą... "zjedz bo się zepsuje"... "zjedz bo dzieci nie zjadły i trzeba będzie wyrzucić"... "zjedz bo (j.w.) ja nie jem takich rzeczy"... "zjedz bo tyle się orobiłam i jak tak będzie to przestanę gotować" i jedno z najbardziej perfidnych, które mówi o tym że żona widzi w tobie śmietnik "jesz ?... bo wyrzucam!" oczywiście to cytaty wybrane spotykane globalnie, no niech pierwszy rzuci kamieniem co podobnego hasła nie usłyszał w życiu... :taktak: My jak robimy zakupy to zawsze, ale to zawsze zużywamy do końca. No któremu się piwo przeterminowało lub zwietrzało... no któremu :> |
A, to też tak masz :rotfl:
No i jak tu się nie napić? :piwo: |
Każdy z nas ma etat DZR!
|
|
:herbatka:
|
Nie spać. Zwiedzać!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:23. |