![]() |
Ależ proszę uprzejmie.
A co zwiedzamy? :kawa: |
Koniec zwiedzania, zanurzamy się.
:kawa: |
Zwiedzamy dalej?
:kolejka: |
Kiedy ja nadal nie wiem, co...
Na razie zanurzam się w :kawa: |
a ja właśnie dopiłem 3 :kawa:. O 17 bolała mnie po pracy głowa więc się bez tabletki dzisiaj nie obyło.
.... zaraz, zaraz. Wczoraj dowlokła się wypłata... to ja już wiem czemu mnie ta głowa napie**** :sciana: |
:piwko2: przy meczu na który ciężko się patrzy
chyba przełączę na szczypiorniaka |
:kawa:
|
Cytat:
Tak, na Trumpa też nie dało się patrzeć.
:kawa: ależ nie chce mi się dziś .
Normalnie lenia mam jak raz na kilka lat. Chyba normalnie piwo w pracy otworzę i puszczę sobie jakąś chill muzyczkę. |
Tak wracając do poprzedniej strony, to żeby dzieciaki wszystko zjadały, trzeba je przegłodzić! I później taki w kuchni mówi: Mamusiu, mamusiu, zrób mi kanapkę! To, że mieszkam i sypiam z twoim ojcem, to jeszcze nie powód, żebyś mówił do mnie mamusiu! A jak mam mówić? Normalnie, Wojtek.
toast2 |
Zakończyłem właśnie konwersję z Eurosport Playera do Player.pl. Wcześniej nie zauważyłem - najtaniej jest nie 20 zł/mc jak pisałem kilka dni wcześniej, a 119 zł/rok (pakiet sportowy + Player z reklamami). W zawartości sportowej reklam nie ma, ponadto poza zawartością Eurosport Extra jest jeszcze Canal+ Sport i Eleven Sport. Naprawdę nie ma na co narzekać.
Swoją drogą tym, którzy lubią oglądać snookera/skoki (wiem, te są w tefałpe, ale nie każdy ma tiwi)/kolarstwo/tenisa itp. polecam usługę. Komentarze w wielu językjach (w przypadku snookera to bywa ciekawe, lubię naszych komentatorów, ale brytyjscy eksperci to byli i obecni mistrzowie świata z O'Sullivanem włącznie), wszelkiego rodzaju studia i analizy zamiast reklam - ogląda się znacznie ciekawiej :spoko: |
Tak jak mówiłem - Hosein z Jackiem jest dobrze :spoko:
To po całym :piwo: A skoki są w Eurosporcie też. |
Rzeczywiście zrobił się z tego bardzo ciekawy mecz.
Ja pod ten mecz :kawa: ;) |
:kawa:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:12. |