![]() |
Bawarka na podwieczorek. :piwo:
|
Ż raczej kolacyjne :piwo:
|
Przedpołudnie miałem raczej średnio fantastyczne, ale za to wieczór jest zacny. Dziś bez niczego, teraz :kawa: do meczu.
Wieczorem miałem ognisko, takie techniczne, znajomy zobaczył że spodobała mi się jego felga ciężarowa przerobiona na miejsce ogniskowe i sprezentował mi taką samą. Techniczne, bo to jest pomalowane farbą, która wymaga przepalenia. To jest dla mnie, wielbiciela kiełbasek z ogniska, 100x lepsze od grilla (a w razie czego i ruszt można dorobić) :] |
Podstawa do ogniska i grilla to dobra kiełbasa a z tym coraz ciężej, niestety :'(
Ja dziś myślałem nad grillem, ale jakoś dziwna pogoda jeszcze dodatkowo lenistwo mnie dopadło ... |
Dobry wieczór.
:kawa: |
Fstawać gieje!
:kolejka: |
Otworzyłem KIMBO Aroma Gold, jak ja się cieszę, że tylko małą paczkę kupiłem, 250 gramów. Odzwyczaiłem się od spalonych włoszczyzn, które wszystkie smakują podobnie. Nie jest to zła kawa, ale wolę już Tchibo Exclusive. :hahaha:
:kawa: |
Cytat:
|
Robale z grilla? O, to coś nowego :cojest:
Dzieciaki: Cio jeś? Mienśko. Śkąd maś? Psipełźło :D A ja wam powiem, że nie ma to jak dobrze zasadzony ogór :rotfl: To co, po całym :piwo: |
Idę do doktórki na 19. więc :herbatka:
|
Dzisiaj działkuję, ale niestety trochę też jeżdżę, więc na razie o samej :kawa:
Za jakieś 1,5-2h już nie będę jeździł, wtedy będzie mały upgrade środków smarnych ;) |
Jim + cola, ale tylko tak dla zdrowotności, bo trzeba wstać... no tak, dla większości, to w środku nocy, dla mnie rano, czyli 3:20.
:whisky: |
:piwo:
|
3:20 to taki średnio późny wieczór ;)
:piwo: do meczu |
Kurde co tam się stało, bo jak włączyłem to zobaczyłem stan po incydencie? I co tam teraz jest, posprzątali i przywrócili stan?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:02. |