![]() |
:kawa:
|
:czas: Pobudka! Poniedziałek jest. :wazuuup:
:kolejka: |
Poniedziałek? A co to za różnica, ja mam wolne, czyli niedzielę.
Trzy wielkie sadzone jaja popite cejlonką z cytryną. :herbatka: A teraz poważna dawka kofeiny będzie, 170 ml MK Premium z kawiarki. :kawa: |
:kawa: i reszta śniadania co w robocie nie zdążyłem.
|
:kawa: to jest teraz
|
Cytat:
|
Zrobiłem remanent w piwie, mam 3 butelki. Wczoraj wystarczyła jedna, żebym oczu nie mógł utrzymać otwartych, ale dzisiaj trzy, to niebezpiecznie mało. :D
Jadę na zakupy, dowiozę kilka, a na razie... :kawa: |
Co tu się kurna dzieje? Jest dzisiaj szewski poniedziałek, to pić!
:kolejka: |
Dzisiaj to może jedno odpsyknę wieczorem, albo i to nie :hmm:
Na razie :kawa: |
Koszmar jakiś, żeby w poniedziałek nie móc się napić. :P
Domową chińszczyznę wcinam, taką całkiem bez sosu, bo jak Wietnamczycy wszystko topią w sosie, żeby było więcej, to ja robię teraz zupełnie bez. Więc popijać trzeba, najpierw kielon piracki Krakena, a do zwilżenia Perła Export. toast2 :piwko2: |
To po całym :piwo:
Nawet Genowefa Pigwa mogła, a tu jacyś nie mogą? :rotfl: |
O, Lawler z Moodym grają na jednym ze stołów :D Uwielbiam takie mecze, nawet nie odpalam Murphy'ego z Fu (jakby to był początek to raczej bym włączył, ale tam i tak jest pozamiatane), tylko ten dreszczowiec ;)
Mogą, tylko nie za dużo bo rano jadą, według luźnych obliczeń żeby do rana było ok mogłyby być trzy, ale w takich tematach nie może być mowy o żadnych luźnych obliczeniach i absolutny górny pułap dla mnie to dwa. Też mam Perłę Export, no to :piwo: |
:kawa:
|
Robię :kawa:
|
No kurde :kawa: ale zaraz na koło bo chyba ostatni dzionek co się da. No i dziś
W roku 2023 Międzynarodowe Święto Uciekających na Rowerze przypada na 24 października (wtorek) Dziś jest Międzynarodowe Święto Uciekających na Rowerze oraz normalne :) W roku 2023 Międzynarodowe Święto Roweru przypada na 24 października (wtorek) Dziś jest Międzynarodowe Święto Roweru Rower to wspaniały środek transportu. Wystarczy na niego wsiąść i jechać przed siebie â nie musimy martwić się paliwem czy korkami. Warto ten dzień świętować jak najczęściej, bo jazda na rowerze to dobry sposób na dobre zdrowie i samopoczucie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:52. |