![]() |
:nic:
Nie mam prądu, kawy nie zaparzę. :nieee: |
:kawa: do meczu
|
Karpackie :kolejka:
|
Sok wytłoczony z gruszek. toast2
Nie zrozumiem chyba nigdy pewnych rzeczy, dorwałem gruszki w cenie ładnej marchwi, taniej niż jabłka. Fakt, że są krzywe, nie za duże, trochę twarde, ale sok z nich jest genialny! :) |
:kawa: do śniadania.
|
No to jeśli widziałeś ostatnią partię, to wiesz dokładnie jak wyglądał cały mecz :D Cztery setki, w dodatku wysokie, w pozostałych dwóch frejmach też o ile dobrze pamiętam co najmniej po 60-kilka punktów w jednym podejściu, kosmos.
Znając Ronniego dziś może być bardzo różnie, od kontynuacji tego poziomu przez znacznie gorszą grę pomimo której i tak rozniesie Judda, po przegraną. Moim zdaniem po wczorajszym meczu pytanie nr 1 jest takie - czy Osa pozwoli Trumpowi pograć. Dopiero jeśli tak, to możemy rozmawiać o dyspozycji Judda (która jest naprawdę dobra, ale na poziom jak wczoraj i tak na nic by się zdała). :herbatka: |
Byłem wczoraj na urodzinach mamy, więc oglądać nie mogłem za bardzo, nawet tivi nie było w pokoju. Jednak po nieco ponad godzinie wyszedłem na chwilkę sprawdzić tylko wynik bieżący i jakże byłem zdumiony widząc, że to był ostatni frejm meczu :O Drygająca powieka u Dinga powiedziała mi wszystko. Ta chwila, na którą się wyrwałem, wystarczyła na obejrzenie całej partii. Normalnie masakra.
|
Wczoraj miałem przygotowane minimalistycznie 2 :piwo: na półfinał O'Sullivan - Ding, ale ledwo pierwsze kończyłem jak było po meczu :O
Obecnie rozpaliłem w piecu ultraekologicznym drewnem (tak, ogrzewając dom świetnie wysuszonym drewnem jestem bardziej ekologiczny od palących węglem, jestem również bardziej ekologiczny od palących gazem, a również - czego powinni douczyć się zarówno ekolodzy jak i urzędnicy - od posiadaczy pomp ciepła, przynajmniej przy obecnym miksie energetycznym), zatem mam ciepełko, mam też :kawa: za którą się zabieram ;) |
No teraz możemy pogaworzyć przy :kawa:
|
Jest pewien problem, zjadłem tak duże śniadanie, że kawa z pianką już nie wejdzie, ale wielokrotne espresso jak najbardziej. :kawa:
|
W niedzielny poranek witam i :kawa:
|
:kawa:
|
Najpierw śniadanko. Zaczynam szykować jajecznicę
:jem: |
Moja pierdostaltyka jelit ma się dobrze.
Mam chęć na ogromną kawę z mleczną pianką, ale najpierw śniadanie, bo później zapomnę. :kawa: |
Cytat:
Zuberek :piwko2: trzeba przywrócić perystaltykę jelit po stocku |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02. |