![]() |
:kawa:
|
Jestem geniuszem. Co roku żona wysyła mnie na zakupy przedświąteczne przed samymi świętami, gdzie co roku jestem wściekły, że na ostatnią chwilę, kiedy wszystkiego jest już mało, a tylko ludzi od cholery. No to w tym roku przewinąłem SMSy, znalazłem listę zakupów z poprzednich Świąt (z 22 grudnia, a jakże)... i zrobiłem identyczne zakupy przed chwilą :D
No nie ma siły, żeby to nie pasowało, w międzyczasie nie wynaleziono nowego warzywa do sałatki wielowarzywnej. A jeśli okaże się, że w tym roku nie mamy już jakiejś przyprawy potrzebnej do peklowania mięsa czy innej pierdoły, to jest jeszcze masa czasu żeby dokupić, a w razie czego zawsze zostaje osiedlowy. Gdzie i tak będę musiał zajść, właśnie sobie przypomniałem, czego nie było na liście a trzeba dokupić żeby w Święta ze skrzynką nie latać ;) |
Siemka, a ja nic nie testuję. W sumie to pasuje dać się trochę odbudować wątrobie przed świętami :P
|
Testuję Łomżę pils - nic specjalnego, ale 6% za złotysześćdziesiątdziewięć ...? :hmm:
:piwo: |
Jak wyjszłem w sobotę, to właśnie wróciłem, robię bigos, a żeby nie paść na ryj, to poczwórne espresso i seta Jima z colą. toast2
|
Szybka :kawa: i idę dalej...
|
melduje się :kawa:
|
Ruchy tam!
:kawa: |
|
Ja będę się stresował do końca, bo nie mam za bardzo jak w tym tygodniu sam pojechać, natomiast znajomy wysłał mi zdjęcie jednej, co to jeszcze rośnie, zarezerwował profesjonalnie za pomocą wstążki i obiecał, że przywiezie mi ją kiedy sam będzie odbierał swoją - ale to będzie w piątek i w razie fakapu (np. jeśli komuś też się spodoba i podbierze) będzie już bardzo późno na jakąś alternatywę. Za to fajna jest i jeśli wszystko pyknie, to będzie wiecheć że ho ho, a nawet ho ho ho!
:kawa: |
Kupiłem choinkę (kurde czemu nie ma emotki z choinką? )
Zatem kasztelan :piwko2: |
Dzisiaj :kawa: była w przedszkolu :)
|
|
|
:kolejka:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:13. |