![]() |
Był, ale ok 10.30 i się nie pochwalił.
A teraz :piwko2: po hejnale |
Ja właśnie dotarłem. I niedługo znowu jadę, taka sytuacja, ale póki co :kawa:
|
Ja byłem wyspać się po nocce, a teraz przyjąłem trochę grejpfruta z czystą. toast2
Edit: Jak to szło? Nie mieszać wódki z piwem? Nie pamiętam. :> :piwko2: |
:kawa:
|
:kolejka:
|
|
Bardzo herbatkowy dzisiaj jestem, to chyba efekt wyjścia na chwilę na tę piździawę na zewnątrz. Kubek 0,4 litra skończył się w połowie śniadania, to dorobiłem na grubo, 0,4 litra i pół litra. Sześć torebek herbaty przyjmę z rana, jak poprawię to kawą, to może się obudzę na dobre. :herbatka:
|
|
Spóźniona :kawa:
|
Przebijam.
:kawa: #2 hejnałowa |
Uparłem się, że nie zjem, dopóki nie pozbędę się patchcorda lecącego przez pół domu. Połączyłem wszystko i oczywiście na początku nie działało, a poszedłem fałszywym tropem niepodpisanych przewodów na strychu (najpierw wybrałem z pamięci dobre, a potem zacząłem kombinować). Dopiero przemierzenie pozwoliło mi odkryć, który z którym i zacząłem szukać dalej. Okazało się, że w jednym z gniazdek podczas montażu w puszce otworzyła mi się niechcący blokada na żyły i trzy się wysunęły :sciana:
Na pohybel głupim gniazdkom RJ-45! :kawa: |
Polskie piwa fabryczne są jedyne w swoim rodzaju. Smakują podle, nie posiadają piany, są za to drogie. Na szczęście jest syrop malinowy z malin i cukru. :]
::kolejka: |
Są jakie są, grunt że są,
:kolejka: karpackie |
Kupiłem Łomżę w Lidlu po taniości, nie jest najgorsza, a 2,45 to jak cena sprzed dwóch lat (regularna :haha:)
:piwo: |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:18. |