![]() |
:) :spoko:
|
Akumulator jest ok, żadnych problemów, zaliczyłem już nawet pierwsze -1 tej zimy ;)
W tym sezonie wymieniłem też kable i świece na irydowe tak więc wrażenie jakby coś extra dodatkowo wałem kręciło ;) W każdym bądź razie kropek "pali na dotyk". |
Cytat:
|
Dobra opowiadaj :> minely przeszlo 3 lata jak tam akumulator ?
|
Cytat:
|
Tak, i też połączyć je szeregowo. Wtedy elektronika będzie miała większą moc.
|
Najlepiej dwa, jak w ciężarówce. :szczerb:
|
Podobno rozmiar nie gra roli :szczerb:
|
Cytat:
dłuższy, czy wyższy, czy może szerszy ? |
Ja wolę większy bo więcej dzwignie elektroniki
|
Cytat:
choć może mniej :> |
Cytat:
|
Dziś słychać było i czuć na plecach jak fura zmartwychwstaje, popychacze klekotały i ogólnie trzęsło,
sprzęgło to już sami wiecie. Średnia -20 stopni przez 3 dni, a przy gruncie nawet -25 stopni a ja dziś sobie pięknie z rańca odpaliłem :D Od zakupu ani razu pod prostownikiem nie był. |
Oczko to 'wziernik' z jednej celi i coś tam pokazuje, domyślnie że we wszystkich jest tak samo.
Chodzi mi o to, że żeby dolać wody/elektrolitu to trzeba do każdej z sześciu cel dojść. W centrze futura się nie da, podobno w centrze plus można. Dolanie tylko do celi z oczkiem, to oszukiwanie samego siebie. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
Załącznik 85847 Znaczy - da się i to bez najmniejszego problemu, chociaż też na pierwszy rzut oka jest to model bezobsługowy ;) Okazuje się, że "bezobsługowy", ale nie z zablokowaną możliwością obsługi :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:25. |