![]() |
powiem jedno :) wziąłem k700i jestem zadowolony :) Naprawdę dobry phonik :)
|
nie wlasnie dla mnie bardziej osiaglane sa 2 telefony nokai 6600 i siemens sx1 ... ;] tylko teraz ktory lepszy ?! a moze jeszcze jakis inny ale do 650 zł...
|
Smartek
mi tez sie od razu skojarzyla ta piosenka WWO :spoko: "wielcy bandyci, zlodzieje telefonow" hehe Oktawian, fajne masz towarzystwo ;) a co do tel to teraz jedak bym nokie wybral nowszy i troche lepszy |
co do towarzystwa to było tak ze 37 osob znalem a te 3 co sie wbilo ... :| nie ... i pewne ze na 90 % to oni... ale najgorsze jest to ze nie moge podac tego na paly bo nie mam papierow na telefon ;/ bo wujas gdzies zgubil... i dal mi sam telefon..;/ a tak to lista osob + karta gwarancyjna to bym chociaz imei zablokował a tak to dupa zimna ;/
|
Do 650zl bierz Siemensa CX75
|
@Oktawian_15 jeżeli chcesz mieć telefon z bajerami typu mp3, radio, aparat, w cenie do 650zl to polecam SonyEricsson'a K700i. Nie brałbym SX1 gdyż słyszałem, że jest wolny ma problemu z odtwarzaniem muzyki, wiesza się. Do tego jest już troszke stary.
Jeżeli chodzi o blokowanie IMEI w tych telefonach to pic na wode. Bardzo łatwo go można zmienić... http://img242.imageshack.us/img242/8...reen0017fo.png |
Ja jestem posiadaczek SE K700i i mogę szczerze powiedzieć, że to dobry telefon- jedo wadą jest brak pamięci wymiennej - nom i przydał by się symbian ... dobry wyświetlacz, aparat, po konwersji i filme fajne wychdzą ... :) pozdro
|
Cytat:
-edit- OKTAWIAN - ha! mialem racje: http://so.pwn.pl/slowo.php?co=nasuwa |
Mnie już się skończyła w orangutanie, w tej chwili mam na czas nieokreślony i czekam na promocje po 16 stycznia. Od tego dnia będzie można zmieniać operatorów z zachowaniem dotychczasowego numeru, pewnie będzie jakaś opłata ale numer zostaje :) Myślę że warto się trochę wstrzymać bo operatorzy powinni wtedy szczególnie zawalczyć o klienta co wyjdzie mam nadzieje nam wszyskim na dobre.
A propo telefonów osobiście SE750i lub N6230i - od 7 lat jestem wierny Nokii ale chyba to się zmieni :) |
@Smartek chyle czoła :P ale kierowałem sie zasada -ów... zapomniawszy o wyjatkach ;P
Co do samego telefonu to chyba NOKIA 6600 ta nowa wersjia z 64 MB wymienniej i 6MB wbudowanej ? była by najlepsza ... sam nie wiem :| |
ta n6600 jest b. fajna, ale o ile pamietam nie posiada radia?
dla mnie to nie problem, bo i tak go nie slucham, ale niektorzy owszem. pozdro ;) |
ja bym ci proponowal nokie 6230i wspaniały telefon
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
A ja polecam Nokie 6680 - sam mam i jestem zadowolony ponad norme ;-)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |