![]() |
Cytat:
Oferta patrząc wydaje się atrakcyjna, same kapsułki to koszt 80zł, więc ekspres wychodzi 170zł. Przesyłka też niezawyżona, długa gwarancja. Tylko jak się sprawdza w praniu taki sprzęcik? |
Pięć kila niezłej cebuli w siatce za 3,49 zł
kilo obranej marchewki w ładnym pudełku za 1,49 zł i dobra pasztetowa Sokołów 350 g za 2,49 zł. To wszystko nie jutro a już dziś w Biedronce... Tyle, że teraz skoro zakupy zrobiłem, nie mam wieczornej i jedynej rozrywki w jesieni życia: wyprawy do Carrefour. Może pójdę, a wyjątkowo nie na Sam, tylko do McDonalds. Szkoda, że Rossmann otwarty tylko do 21... A może całodobowe Tesco? Też mam blisko, chyba nawet bliżej niż do Carrefour. Kaufland też za rogiem... Jakie to szczęście, że w nowej Polsce te wszystkie cuda są tak blisko mnie. |
Cytat:
a co do zonki...jesli chce lajtowa w full recznym ekspresie to przeciez nie musi sypac kawy do pelna... |
Jak się nie nasypie do pełna i nie ubije z lekka, to straszny szczoch wychodzi, ja kupuję po prostu łagodniejsze kawy, słabiej palone, pijam najczęściej z mlekiem. Poza tym z dyszy można zawsze wody dolać, lepsze to niż parzenie nieubitej kawy, a do małego sitka, to tej kawy wchodzi niewiele, ja go używam tylko przed snem. :D
|
w tym tygodniu calkiem niezle ciuchy narciarskie w Lidlu
imho warto |
byłem dzisiaj w lidlu, ciuchy narciarskie były ale jako że śniegu jeszcze nie ma wziąłem perlenbachera całą kszynke (z myślą o przyszłości) i kawe dalmaayar (czy jakoś tak) do expresu przelewowego (kenwood!!) ją będę sypał
:piwo: |
Czy ktoś testował pięciostrzowe maszynki z Lidla, już kilka razy to oglądałem, ale jakoś nie wiem czy warto spróbować?
|
omijaja z daleka, poszukaj takich http://allegro.pl/bic-3-sensitive-ma...776111983.html
jak dla mnie sa git za te cene |
Dobra, na Twoją odpowiedzialność zamówiłem 3 paczki, jak będą złe, to wymontuję żyletki i jadę po Ciebie! ;p
A tak nawiasem, to nie ma gorszego dziadostwa jak Gillette z 2 ostrzami, tanie i nie chcą golić od pierwszego użycia, rysują mordę jak zdzierak do drewna. |
Cytat:
cały miesiąc to proszę ja Cie.. a znam kilku o takich oczekiwaniach jak nie przypadną Ci do gustu to masz prezenty pod choinkę || |
Brodę trzeba zapuścić!
|
podobno leninówki są teraz modne, :sciana:
nie wiem, nie noszę brody, tak słyszałem. |
Rumcajsy lepsze :)
|
|
Myślisz, że będzie dotyk działał bez naciskania młotkiem?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:47. |