![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#256 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
42 cale /albo większy/ kolos i ciężki panel to jest problem, raz ze musisz mieć drugą osobę do pomocy i odpowiedni duży samochód i weź to wieź do MM czy innego Saturna, a tam ci powiedzą ze naprawa jest door to door i zabieraj złoma... Nie słyszałem o naprawach w domu, może to są jakieś inne serwisy, mojemu znajomemu zepsuł się wypasiony LCD Sony Brawia 46 cali... padła matryca, tego na pewno w domu by mu nie naprawili, czekał 2.5 miesiąca na telewizor, a słyszałem o innych rekordach serwisowania...
---------- pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 09.09.2009 o godz. 11:48 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#257 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
panasonic to wcielil w zycie zeby nie wysylac, jesli nie jest w stanie naprawic na miejscu to on bierze ze soba a nie musisz wysylac itp
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Komandor
Nie wiem o czym piszesz? Psuje Ci się TV, dzwonisz do BOKu Panasonica, zamawiasz serwis, podajesz usterkę... za kilka dni zjawia się kurier + kierowca (pomocnik), pakują sprzęt i znoszą do busa, wystawiając ci dokument odebrania sprzętu do naprawy, informują ze będą dzwonić, nawet maja swoja stronę internetową i możesz po numerze zgłoszenia sprawdzić jaki postęp w naprawie jest... do tej pory ładnie to wygląda... bo mijają tygodnie, zdenerwowany dzwonisz gdzie się da, a w serwisie za każdym razem ktoś inny odbierze i co innego odpowie co dolega twojemu TV (pewnie na odpieprz się)... zazwyczaj mówią żę zamówili części i nie wiedza kiedy przyślą je do serwisu i mijają kolejne tygodnie, jak dzwonisz do BOKu to rozkładają ręce, jak wysyłasz e-maile to dostajesz standardową szablonową odpowiedz... taki jest poziom serwisu w PL
![]() |
#259 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Komandor
Przeczytaj regulamin tej naprawy , szczególnie punkt 4 i 5
4. Regulamin programu ,,Panasonic TV Home Service" nie może być traktowany jako zobowiązanie Panasonic Polska wobec klienta do wykonania usługi. Treść regulaminu pozostaje bez wpływu na postanowienia udzielonej przez Panasonic Polska Sp. Z o.o. gwarancji jakości w szczególności nie modyfikuje zawartych tam postanowień a także nie wyłącza stosowania zawartych w niej postanowień. 5. Naprawy w miejscu instalacji odbiornika w ramach programu ,,Panasonic TV Home Service" świadczone są do odległości 50 km od siedziby Autoryzowanego Serwisu obsługującego zlecenie naprawy. W przypadku większych odległości dopuszcza się sprowadzenie odbiornika do Autoryzowanego Serwisu za pośrednictwem kuriera.
![]() |
#261 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to w takiej sytuacji jednak zawozisz pudło do MM, na ich wzruszenie ramionami również wzruszasz, bo nie interesuje cię gwarancja i oddajesz sprzęt na podstawie niezgodności towaru z umową. Po dwóch tygodniach przychodzisz po nówkę, albo pieniądze.
![]() |
#262 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Komandor
Do mnie przyjechali panowie z Łodzi, twierdzili że ich serwis obsługuje cały kraj (nie tylko panasonic, bo w busie widziałem też Philipsy i Sony - nie były to tylko TV) i informowali mnie że raz w tygodniu jadą na Wrocław, pamiętam że mój sprzęt odbierali w środę, a pomiędzy sobą mówili coś o dniu wcześniejszym i Gdańsku...
![]() |
#264 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy ktoś z Was się orientuje czy osiedlowa sieć kablowa może przesyłać programy w jakości High Definition?
Ostatnio zmieniany przez romanesco : 09.09.2009 o godz. 13:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poznanski Echostar tez
oczywiscie wymaga dekodera cyfrowego jezeli chodzi o Echostar to oferta HD jest po prostu smieszna, ciekawe, czy ktokolwiek to kupil, ale to tak na boku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli sieć kablowa udostępnia sygnał cyfrowy, to nie jest to sygnał telewizyjny, mpeg-4 (jak w polskim standardzie przyjęto) ale sygnał, który musi być dekodowany i do telewizora trafia z konwertera za pośrednictwem HDMI np.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Teraz mała ciekawostka. Jak był jeszcze nowiusieńki to użyłem szczoteczki fryzjerskiej z włosia czegoś tam, które jest tak miękkie że usuwam nią kurz z wszelakich ekranów i płyt CD/DVD. Plastik Samsunga się jednak zdrowo porysował. Byłem w totalnym szoku. Ja nie planuję naprawiać tego głośnika, bo jest beznadziejnej jakości a się naczekam na telewizor tygodniami. Z serwisami jest przeważnie droga przez mękę, choć zdarzają się wyjątki. pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Komandor
Z tymże musisz mieć świadomość, że to być może nie głośnik padł a układ wzmocnienia albo jakiś scalak za to odpowiedzialny... zresztą jak się podłącza TV do jakiegoś osobnego amplitunera z głośnikami to faktycznie może być to mało uciążliwe... poza tym serwis samsunga może mieć lepsze standardy czasowe w naprawianiu...
![]() |
|
|