![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#76 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
widziałem gierki (P3) i filmek BR na tym ... no wywala gały
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#77 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() dla girek i filmow przy 720/1080 na 20m***178; pokoj 42" to minmum ![]() ja na jako drugi panel po plazmie musialem kupic lcd'eka 32" bo patrze na niego z odlegosci 1,5m
![]() |
![]() |
#78 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co powiecie na planowane przeze mnie 110" z odleg***322;o***347;ci 3,5m ? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to chyba jestem zartownisiem, bo jak kupie HD to maksimum 32 cale. 29 juz mi sie ledwo miesci. Wynika to z warunkow mojego umeblowania, a niestety w malych mieszkaniach liczy sie kazdy centymetr i nie stac mnie by wykrozystywac go na kaprysy (telewizor, a raczej - ekran do grania).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Cytat:
Wyszukalem kilka modeli. Samsung 42" i pasikonik 37 i 42". Czy do pokoju 4x5m starczy? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na 42 plazme to tak z 2,5m mozna patrzec spokojnie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guru
![]() |
A jak wychodzi z podlaczeniem plazmy pod kompa via HMDI? czcionki wygladaja jak czcionki czy jak cos rozmazanego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
ZnakJaworznickiegoBikera
i na moim pionku 60' fullhd i pasikoniku 42px70 hd ready wyglada jak na normalny m monito, ostro, brak migotania czy innych jakis nieporzadanych rzeczy
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
![]() Dla mnie przy pokoju 20 m***178; - 29 cali to już jest duży TV - większego w takim metrażu sobie nie wyobrażam - przecież to mieszkanie/ew. dom a nie kino ![]() Ale może dlatego tak mówię, że w kinie byłem ostatnio chyba z 10 lat temu, a 80 % programów w TV oglądam na moim 14 calowym TV ... ale miałem do czynienia z 32 cale LCD i 29 cali CRT i jakoś pozytywnego wrażenia to na mnie nie robiły... Ale każdy kupuje to na co ma ochotę, co mu się podoba i na co go stać ... ja tylko wyrażam swoje zdanie ... Pozdrawiam wszystkich ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
tylko ceny do jakosci ... a tu plazma kasuje lcd'eka ja w jednym pokoju mam taki 'bunkier' ze nie moge wsadzic niczego - biorac za wzor 2x przekatna ekranu - co dawalo by sie ogladac i bez wachania bym kupil druga plazme gdybym mial wiecej do niego z siedzenia niz te 150cm ale wiekszosc kupuje LCD nie dlatego ... tylko dlatego zeby nie zarlo duzo pradu i bylo na cale zycie a kolory, czarny i ruch to dla nich nie wazne ... myslisz ze wtedy dostane obraz w panoramie? ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
@rosol - a widziałeś nTV 'w praniu'? ;> Zgadnij ile tam rzeczy w HD leci.. Na discovery ciągle powtórki. Na n sport mecze częściej lecą w 4:3 (kpina!). Na TVN HD tak samo - częściej obraz 4:3 niż 16:9, o HD nie wspomnę (widziałem może ze 2 razy?). Na dobre kanały musimy jeszcze poczekać. Chyba, że "Non stop kino HD", które rusza na Nce od grudnia wniesie coś nowego, bo tak.. na razie N średnio polecam.. chyba, że ze względu na genialny recorder :-). W lutym kończy się umowa i będzie problem z wyborem... 42" oglądamy nawet z 2m i jest OK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
@Alex69 - nie wiem dalej o co chodzi z ta czernia, na LCD czarny jest - widzialem u kumpla. CO ma byc czarne - jest czarne ;-). A co do pradu - sitotnie, wole cos oszczednego. Juz zra komp i PS3. Slowem - dosyc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
ZnakJaworznickiegoBikera
ogladnij czarny na plazmie i sam stwierdzisz, ze to co jest na lcd jest PRAWIE czarne
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Guru
![]() |
Cytat:
wiem ze do cyfrowej telewizji w polsce w wysokiej rozdzielczosci to jeszcze mamy daleko no ale jakies zaczatki juz sa, wiec tylko czekac;] a recordera to raczej nie wezme bo i po co i to:p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|