![]() |
6°C, ale na plusie. I wieje.
|
U mnie dobiło raptem do -5,8 a zapowiadało się gorzej. Może poszło do was.
|
U mnie w Hindenburgu -11 na wysokości pierwszego piętra o 7 rano
|
Byłem około szóstej piec trochę przestawić, bo mi zapodał w grzejniki wodę 45 stopni, a to duuuża przesada, -6 było.
Dzisiejszą noc w pracy, to mam zamiar spędzić głównie na stacji benzynowej, no chyba, że uda się prąd załatwić od dozorcy kamienicy, czy jak to się tam teraz mądrzej zwie. Już zleciłem wywiad, co ten osobnik pije, to mu kupię. :D Nastawiają jakiejś scenografii i trzeba mieć na to oko, żeby pijane bydło w nocy nie połamało. :sciana: |
Dziś zera nie przekroczyło. Teraz powoli spada, jest -3,6 rano na bank będzie znowu siódemka.
|
Pomysłodawca połaziłby sobie sam w plażowym ubranku na takim mrozie, to szybko by mu przeszło.
U mnie w dzień względnie znośnie, teraz spadło do -8,9, to też jest poniżej tego co prognozowali... |
Dzisiaj robiliśmy letnią reklamę napoju, w "tunelu" pod Centrum Nauki Kopernik, bulwary nad Wisłą. Śnieg wali jak głupi, mróz się wzmocnił, na radiu słyszę: statyści muszą być w krótkich rękawkach i najlepiej krótkich spodenkach, jeśli się nie da, będziemy robić bez statystów. Na to koordynator statystów: jest -6, nie puszczę ludzi w krótkich rękawkach. No i statyści mieli luz. My nie, bo na rowerzystów i biegaczy polowaliśmy, żeby nam do tunelu nie wjeżdżali. Że się też ludziom chce w śnieżycę jeździć na rowerach i biegać... znaczy niby nie ma złej pogody na te czynności, jak ktoś lubi...
|
U mnie mocniejsza niż straszyli, rano było -7,2 :O
|
I tak bywa ;)
No i rzeczywiście zima nadejszła, może nie tak mocna jak straszyli ale -4,4 jest... |
Lulu? Kurde masz rację. Moje aksony były w nadprzestrzeni, właśnie wróciły.
|
A widzisz, kolejna cenna informacja :rotfl:
A Tobie widzę też aksony jeszcze nawet na LTE nie weszły, przecież nie mogę walnąć jeszcze kilku i rano jechać :> No, jeszcze jedno :piwo: i lulu |
Jejkuś, na noc. Walnij jeszcze parę browarów, żeby aksony weszły w tryb 5g i wszystko stanie się jasne.
PS Żebyś dalej nie błądził - mowa o wycieraczkach na szybie, nie pod nogami :szczerb: |
Czekaj, tylko dopytam - w czasie jazdy, czy na noc? :szczerb:
|
Wsadź jakąś gazetę pod wycieraczki, albo obojętnie co. Działa.
|
U mnie chwilami sypało umiarkowanie, łącznie napadało ze 3-4 centymetry, więcej niż prognozowano.
Z pracy wracałem z wyłączonym ogrzewaniem, żeby płatki śniegu padające na szybę nie stopiły się i nie zamarzły, bo z samego rana wyjeżdżam i nie mam ochoty tego skrobać :szczerb: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:31. |