![]() |
Zima zaskakuje co roku nie tylko drogowców. Sprzedawców łopatek też.
Śnieg w środku stycznie to coś niebywałego. Wychodzi na to że co roku każdy ma nadzieje że snieg jednak nie spadnie. A tu zonk - co roku pada :w00t: |
Udało się dojechać do pracy! :jupi:
Udało się też wrócić, a lód na podjeździe stopniał na tyle, że dało się na letnich oponkach podjechać. :spoko: Podobno kończy się zima w Irlandii - pożyjemy, zobaczymy. :fiu: |
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
W Breslau pokazuje iglo za pare dni, hmm ??
|
Lubimy chmury! Dzięki nim jest tylko minus 6 a nie tak jak wczoraj -17 i jeszcze spadało przed siódmą jak z domu wychodziłem...
|
No dziś sie dowiedziałem w radiu ze takiej zimy to od lat nie było, klęska żywiołowa, służby sobie nie radzą :rotfl:.
A przynajmniej tak wszyscy usprawiedliwiają swoje zaniedbania (nie odśnieżone dachy, itd). .-7C, w mojej dzielnicy nie działa sygnalizacja świetlna (wczoraj na 1 skrzyzowaniu dziś juz wszędzie). Lepiej sie módlmy o efekt cieplarniany jak tak "dobrze" znosimy mrozy. Jakby było przez 2 tygodnie -30 to moglbym sie zgodzić ze takiej zimy nie pamietam... Ale temperatury rzędu -1x to przeciez w styczniu norma. nawet -2x nie są rzadkością. |
Co wy wszyscy tak marudzicie. Dawno tak spokojnej zimy nie mialem:)
|
-7...
|
No kontrast temperatur w Polsce jest niezwykły, we Wrocławiu -1.5, w Warszawie - 7 to w Suwałkach pewnie - 18
|
Ilość załączników: 3
Łopata ! Miotła ! Łopata ! Miotła ! Łopata ! Miotła !
praca = odśnieżanie Nagroda ! [z jakiego to odcinka Stawki większej niż życie ?] I jeszcze : http://www.youtube.com/watch?v=RSSbSdEKO80..ależ Hans... |
-11,3
|
Cytat:
nie pisał dziś ustawy antynikotynowej :sciana: |
Ilość załączników: 1
|
W Sligo (gdzie pracuję) +10.
U mnie +8. Śnieg znika błyskawicznie, ale droga dojazdowa do szosy wciąż jest jednym wielkim lodowiskiem. :| @Edu, kiedy wreszcie przylecisz odkuć ten lód? :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24. |