![]() |
Cytat:
im zimniej tym drożej :sciana: |
A czy ja powiedzialem ze lubie :ysz:
Nawet na nartach nie smigam :sciana: Mialo to tylko zobrazowac ze na razie nie bylo jeszcze tak zle:sciana: |
No pewnie.
Zawsze może być gorzej :sciana: Pocieszacz się znalazł... |
:jezyk:
|
W nocy ma być -23... :buu:
|
Ilość załączników: 1
|
Nachodziłem się dzisiaj po sklepach w poszukiwaniu butów trekkingowych i odczułem porządnie mróz (okolice -10 cały czas, ale do tego uporczywy wiatr). Jutro z samego rana czeka mnie krótki jeszcze krótki wyjazd, biorąc pod uwagę zapowiadane mrozy aż się nie mogę doczekać :|
|
Jak chcesz łazić zimą w butach trekkingowych, to zwróć uwagę na to, czy podeszwy są z miękkiej gumy, bo twarda lodu się nie trzyma za cholerę - wczoraj wyłożyłem się jak długi na środku ulicy. :D
|
Ilość załączników: 1
|
O... ASGARD? To na drugim końcu galaktyki! :D :mruga:
OK, a poważnie, to powiedzcie, macie jakieś sposoby na mycie auta w taką zimę? Na myjnię średnio mi się chce, boję się, że jakieś drobinki lodu zrobią mi ładne szlaczki na lakierze... |
E tam, na myjni leje się na samochód w miarę ciepła woda.
-15 |
Cytat:
Zakup jest z myślą o czerwcowym wyjeździe z Anią w Tatry (oboje szukamy teraz butów). Nie będziemy tam żadnych brawurowych wypraw uskuteczniać, ale na dowolną trasę nie zaszkodzą wygodne buty. Z drugiej strony chodzi o to, żeby buty przetrwały parę sezonów, a jak znam życie to i w zimie do miasta mogą się przydać. Zaraz, zaraz, bo na temat coś muszę napisać - strasznie zimno, niedawno wychodziłem to wiem :sciana: |
No to trzeba rozważyć co będzie bardziej najlepsze. ;)
Widziałem też buty z podeszwą z dwóch różnych gum... -16,2 i leci w dół... :| |
Ano trzeba będzie :)
A u Ciebie zimniej niż u mnie... o 0,5 stopnia, ale zawsze :hmm: |
od 28/01/2010 zapowiadają małą odwilż... a teraz za oknem -10.42
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:28. |