![]() |
U mnie jest wiosna i rosną stokrotki, jeśli to globalne ociplenie to naprawdę mi się to podoba
|
Zimy jakoś nie widać. Oby jak najdłużej taka pogoda bo nie cierpię śniegu. Tęsknię za wakacjami :)
|
a może ktoś chciał pralkę kupi, a bez linku się nie da tego zrobić.
|
Najważniejsze, to filtr paliwa przed zimą zmienić, bo jak zamarznie, to klekot nie zaklekocze...
|
W traktorze w ogóle nie mam.
Nauczyłem się żyć bez tego, jak z 10 lat jeździłem dużym fiatem, w którym nie działała pompka. Ich konstrukcja wykluczała ich działanie, więc nie było sensu naprawiać/wymieniać. No i tak mi zostało - niezbędne jest w absolutnie specyficznych sytuacjach. |
Do traktora? :O
|
Ja też dolałem miesiąc temu. Też zimowy.
Jak się dolewa raz na 10 lat, to nie można innego. W sumie nie musiałem, ale walał się w butelce, więc może z litr weszło...i flaszka z głowy. |
Ja już na zimówkach a zimowy sprysk leję cały rok...
|
Nalałem zimowego płynu do spryskiwaczy, na razie mocno ochrzczony, ale na dolewkę mam koncentrat, opony jeszcze letnie, śnieg nie zapowiada się w najbliższych dniach...
|
Cytat:
i chciałem zobaczyć ten jedenasty post ze spamem ale nie zdążyłem k***a :respect: |
:rotfl:
|
Takiej jednej, co to chciała zareklamować sklep AGD, ale udało jej się jedynie otrzymać medal od Grzenia :haha:
|
komu ty odpowiadasz :wow:
|
Chińskim?
|
U mnie póki co tylko szron z okien rano trzeba zrywać, śniegu na szczęście jeszcze nie uświadczyłem.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:14. |