![]() |
Cytat:
|
No doszło, doszło :P
Pomagaliśmy szwagrom w przeprowadzce, złapało nas jak pojechaliśmy coś potem zjeść. No i potem całą drogę z Lublina jechaliśmy prawie równo z frontem, na szczęście udało się jechać jeszcze po wodzie, nie po lodzie ;) |
To już był trzeci piątek, gdzie zapowiadało się fajnie z pogodą i trzecia sobota, gdzie wszystko wzięło w łeb :)
|
Ode mnie odejszło i do was dojszło, jak zwykle. :P
Wczoraj, w dzień, było zimniej niż ostatniej nocy - w południe, przy grillu, było plus dwa. Wieczorem, tak od 19, było już plus 8. Także wszystko co wcześniej nasypało - stopniało błyskawicznie. Wiatr był w tym bardzo pomocny. :] |
Wczoraj fajna wiosna tej zimy , ale dzisiaj już coś się psuje wiosna.
|
Jestem właśnie w szczycie wiosny (tak mówi wykres). 13 stopni w cieniu, 16,8 na słońcu, chociaż wieje. Jutro opady i chłodniej, ale już z dodatnimi temperaturami w dzień :jupi:
|
Dzisiaj jest spoko :spoko:
|
Wczoraj było spoko, dzisiaj już nie, ale ja mam urlop w domu, do jutra rana, więc mnie to...
Wiosnę słychać i czuć na razie. |
Cytat:
Zimno dalej i wiatr dalej , czekamy na wiosnę, a wszystkim piekarzom i cukiernikom zdrowia z okazji ich święta . |
Tak, urlop w domu, zaczął się po 6 rano, trzeba jeszcze było dojechać, zakupy zrobić, no i na rano wrócić. Ja to proszę Pana mam bardzo dobre połączenie
|
Cytat:
|
Zima na razie zawieszona. Od rana leje, ani na sekundę nie chce przestać.
|
A u mnie zima nie odpuszcza , rano wg prognozy -2 , ale wg termometru za oknem - 5. Nawet o 10 słoneczko świeci a zimno dalej.
|
12 na plusie. I oczywiście deszcz.
|
Rano -6,2, za to w dzień można było w podkoszulku chodzić. Jak w wiosnę jakąś :hmm:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:47. |