![]() |
Mi nie wolno oglądać czyichś koleżanek!
Nie wolno mi w szczególności oglądać takich w białym luźnym golfie, takich w czapce z ośnieżonymi nausznikami, tym bardziej takich mrużących oczy, z różowym golfem, a już takich w białych szalikach i czarnych rękawiczkach to już mi w ogóle nie wolno! |
Cytat:
|
Zimowy jest, bodajże, do -30.
Raczej na pewno mają 'przejściówki' które nazywają zimowymi. Dodaj jakiegoś ulepszacza i może wystarczy. Najpewniej sprawdzisz nalewając trochę w słoik i wystawiając na dwór - będziesz miał dobry podgląd, co masz w baku na mrozie. |
Cytat:
Zalałem ostatnio tego Dynamica i mniej mi kopci niż na Orlenowskiej Vervie. |
W zimę to do wszystkiego najlepszy jest spirytus :taktak:
|
Cytat:
|
ciagle pada lalala. opony letnie, a musze zaraz jechac :/
|
U mnie taka zima ;) http://picasaweb.google.com/matefusz...aGora1517MNPM#
|
To jest prawie nowe auto. 1996 rok!!
chyba doleję etyliny :) |
Z nowym silnikiem lepiej nie kombinować, a przede wszystkim wyposażonym w filtr cząstek stałych. Dziś nawet czytałem artykuł w AŚ, że silniki wyposażone w filtr cząstek stałych są bardziej uczulone na "inne" paliwo, gdy następuje czyszczenie filtra. Zamiast czyścić filterek, to w pewnym stopniu go uszkadza.
|
Do diesli po prostu lejcie zimową ropę, o ile na taką traficie rzeczywiście.
Jeśli nie, to ruską na Lukoilu. Depresatory, czy coś dają nie wiem. Sam dolewam, jak akurat mam, ale różnicy nie widzę. Kiedyś do starych diesli polecano dodać do ropy ok 5% benzyny, tak polecał np opel. Benzyna zapobiegała wytrącaniu się parafiny i zatykaniu przez to filtra paliwa. Teraz przy nowych silnikach nie wiem, czy dalej tak można. |
U mnie tak lekko sypnęło. Lepiej to, niż nic. ;p No, ale temperatura poniżej zera. :)
|
Cytat:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html Ryzykancko umyłem TIE Bombera i polałem uszczelki silikonem. ;) . Musze jeszcze kupić kolejny spray - odmrażacz do szyb. |
Cytat:
|
U mnie za oknem też biało, ale tak niemrawo bardzo (ledwie to przykryte wszystko trochę). Ale.. nie podoba mi się... Dobrze, że jeszcze względnie ciepło (~0).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:39. |