![]() |
Cytat:
A to to co ?? Kosmita ?? A moze umoczony aferzysta ?? A moze jednak zdrajca ?? Od razu napisze - tak, byl obecny podczas rozmow Walesy z KP podczas obalania rzadu Olszewskiego jako przedstawiciel KP Solidarnosc, chociaz nie pamietam jak Solidarnosc wtedy glosowala, ale to nie wazne. Tylko pytam sie - CO Z TEGO ?? UPR ktore bylo inicjatorem totalnej lustracji (od tej partii pochodzila inicjatywa ustawodawcza) rowniez byla za odwolaniem rzadu Olszewskiego po tym co zrobil Macierewicz. Wiec jak slysze ze Olszewskiego i tego ....... Macierewicza ktos usunal bo byli za dobrzy to mi sie ... juz nawet nie wiem sam co mi sie chce a czego mi sie nie chce. I ze jeszcze temu wszystkiemu winna jest Platforma ... no ludzie, pomocy || PS. Przypominam ze w rzadzie Olszewskiego byl ten "a fe" Olechowski - jeden z zalozycieli PO ||, ktory do tej pory z partia sympatyzuje. PS 2. A kto w poprzedniej kadecji byl "zbrojnym ramieniem" SLD i pomagal tej partii wygrywac strategiczne glosowania - wiem, ta winna wszyskiemu Platforma !! Jak nie zdam jakiegos ezgaminu to tez sie bede tlumaczyl profesorom ze to przez Platforme :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Widac wiec ze miala miejsca sytuacja taka jak w ocenach skokow narciarskich - oceny skrajne sa odrzucane. Tak samo tutaj - odeszlo dwoch skrajnych liderow (liberalny i socjalny) i zostal w miare centrowo-liberalny Tusk. Dolaczyl do niego w miare centrowo-konserwatywny (chociaz teraz juz nie konserwatywny) Jan Rokita. A charyzma ?? Jak Stefan nie ma charyzmy to ja jestem baletnica :) Zreszta ... Tusk kandydowal na prezydenta - przegral, wiec chyba nie ma powodu do wykazywania odpowiedzialnosci w tej dziedzinie. Rzad - do koalicji nie doszlo (prosze mi tylko nie wmawiac ze z winy PO, bo watpie zeby ktokolwiek z was bral w nich udzial i WIE co tam sie dzialo, ja nie wiem i nie mam zamiaru niczego wmawiac), wiec obarczanie o niewykonywanie swoich obowiazkow to nie tutaj :) |
Cytat:
czy Twoim zdaniem uczciwe podejście do swoich obowiązków mają bracia Kaczyńscy ??? bo tak by należało rozumować, że oni są kontynuatorami Olszewskiego... Pan Prezydent zupełnie nie ingeruje w sprawy wewnętrzne, a zapowiadał że uspokojenie sceny politycznej i doprowadzenie do dialogu jest jego priorytetową sprawą (jedną z wielu - tak przynajmniej obiecał)... zapowiedzi o prezydencie "wszystkich Polaków" spełzły na prezydencie zwolenników PiSu... praktycznie w każdej swojej wypowiedzi daje do zrozumienia, że zaistniała sytuacja spowodowana jest przez PO, jak chociażby podczas wręczenia nominacji nowym ministrom... a takie coś na pewno nie sprzyja temu by prowadzić jakikolwiek dialog.. wybacz, ja też wcale bym nie miał ochoty dyskutować z kimś, kto non-stop rzuca we mnie oskarżeniami... "uczciwe podejście do swoich obowiązków, i do naszego kraju..." w wykonaniu Kaczyńskiego - zapowiada głośno, że dysponuje notatką o tym, że Samoobrona została założona przez byłych funkcjonariuszy SB, a dwa tygodnie później podpisuje z nimi koalicję... niestety tej cechy, którą tu podałeś ja nie mogę dojrzeć w ŻADNEJ polskiej partii politycznej... :ysz: |
Ju***380; nie wiem, w kt***243;rym temacie rozmawiali***347;my o pracy w niedziel***281;, ale zainteresowani zagl***261;daj***261; te***380; tu, wi***281;c dzisiejszy artyku***322; na czasie:
http://fakty.interia.pl/news?inf=745803 Temat poruszony, ale - jak to co***347; ostatnio zwykle bywa - chyba w najgorszy mo***380;liwy spos***243;b. Taki, przy kt***243;rym w***322;a***347;ciwie nikt opr***243;cz tw***243;rc***243;w ustawy nie jest zadowolony.. |
Cytat:
ja osobiście powątpiewam czy to jest aby na pewno dobre rozwiązanie :ysz: a tu jeszcze coś o uczciwości i dbaniu o własne interesy, eeee tzn. o dobro kraju... :ysz: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3329766.html |
Cytat:
|
HAHAHAHAHAHA, to bedzie dobre:
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...6&ticaid=11917 "Lider Samoobrony nie przybył dziś do sądu - nie ma takiego obowiązku. W radiowej Trójce zapowiedział, że złoży skargę do Trybunału w Strasburgu przeciw Polsce, jeśli SA utrzyma wyrok. " Chce zobaczyc mine sedziego ktory czyta wniosek skierowany do Strasburga przez polskiego wicepremiera przeciwko Polsce :D Znajac zycie, o ile przyjma sam wniosek (bo bardzo, bardzo prawdopodobne ze go odrzuca z marszu), to tuz po rozpoczeciu rozprawy sedziowie zaczna sie smiac || |
LOL
"47-letni ***322;odzianin Krzysztof Dero***324; chce pozby***263; si***281; polskiego obywatelstwa. W ten spos***243;b - jak powiedzia***322; - chce zaprotestowa***263; przeciwko temu, co si***281; dzieje w ***380;yciu politycznym naszego kraju. W wydziale spraw obywatelskich w ***321;odzi z***322;o***380;y***322; dokumenty w tej sprawie. Zrzekam si***281; obywatelstwa nie dlatego, ***380;e nie kocham Polski. Wyra***380;am sw***243;j g***322;***281;boki ***380;al do prezydenta Lecha Kaczy***324;skiego za to, ***380;e wyda***322; teki ministerialne Andrzejowi Lepperowi i Romanowi Giertychowi - m***243;wi***322; w rozmowie z dziennikarzami Dero***324;. W ich obecno***347;ci wype***322;ni***322; wniosek o rezygnacj***281; z polskiego obywatelstwa. Do***322;***261;czy***322; do niego specjalne o***347;wiadczenie. " http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...1147097989.245 Buhaha dobre...ciekawe czy jako bezpa***324;stwowiec ma prawo przebywac w naszym kraju? A jesli nie, to w jakim!? :D lol |
Oczywiscie ze ma prawo, tylko nie ma praw obywatelskich. Gdyby jedynie obywatele mieli prawo przebywac w swoim kraju, to swiat bylby dosc dziwaczny.
|
Cytat:
;) |
na rozluźnienie atmosfery i wprowadzenie kropli optymizmu polecam piosenkę dżemu pt: "kaczor coś ty zrobił" :spoko:
|
Jezu ale niektorzy z was gorzej niz baby na tonacym staku w panike wpadaj wczesniej zoolog heheheh by***322; ministrem edukacji jakos nikt nie krzycza***322; a teraz wszyscy si***281; podniecaj normalnie az smiac mi si***281; chce z niekt***243;rych na tym forum szkoda nawet kometowa a niekt***243;re wypowiedzi a w szegolnosci pana p.i p. .
Mam nadzieje ze za to bana nie dostane od barteza hahahahah :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:30. |