Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasi kandydaci na najwyszy stolek RP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasi-kandydaci-najwyszy-stolek-rp-53431/)

pykson 19.06.2005 22:29

no to dajcie jakies argumenty za borowskim, skoro mowice ze jest wartosciowy
ja oprocz tego ze nie jest tepym prostakiem jak dyduch, i nie jest udowodniony jego udzial w jakims wiekszym szwindlu (ciekawe czy nie do czasu) nie widze jakichs plusow

polowa ludzi z ulicy spelnia powyzsze wymagania

pops 19.06.2005 22:02

hhe, ziobro nadal bedzie zerem :D

ed hunter 19.06.2005 21:57

Lech Kaczyński będzie prezydentem, Jarosław premierem, Ziobro ministrem sprawiedliwości.

ciekawe kto trafi do pierdla? (chyba wiadomo) :D

Predi 19.06.2005 21:46

Cytat:

Napisany przez Banana Coctail
A co było w Toruniu? To nie było znęcanie się? Nie wmawiacjie mi, że bez religii człowiek jest zdemoralizowanym przestępcą etc. Wszystko zależy od wychowania a nie od religii.
Religia potrafi zrobić z człowieka zombie, zdolne do wszyskiego.

w ktorym punkcie mojej wypowiedzi wspomnialem o religii :>

poza tym z tego co wiem to religia pomaga w wychowaniu a nie przeszkadza ???

Divxtom 19.06.2005 21:30

No właśnie... Włodek kandyduje czy nie?

polakT 19.06.2005 21:19

a ja mysle ze poczekam niech ziomek moj zechce wziac udzial, Cimoszewicz to moj wybor jak nie on to Borowa innej opcji jakos nie widze - jak dla mnie

Divxtom 19.06.2005 21:11

Cytat:

Napisany przez czero
Beznadzieja.
Jedynie Borowski jest czegos wart.

A Cimoszko ;) :nie:

Divxtom 19.06.2005 21:00

Kto zostanie prezydentem?

Idol w czwartej edycji już wybrany... :idea:
teraz pora na wybory prezydenckie :fiu:

Jak myślicie kto będzie rządził nami przez najbliższe 5 lat ???
Na kogo stawiacie... kto będzie czarnym koniem tegorocznych wyborów ||

Banana Coctail 19.06.2005 20:49

A co było w Toruniu? To nie było znęcanie się? Nie wmawiacjie mi, że bez religii człowiek jest zdemoralizowanym przestępcą etc. Wszystko zależy od wychowania a nie od religii.
Religia potrafi zrobić z człowieka zombie, zdolne do wszyskiego.

Predi 19.06.2005 20:37

Cytat:

Napisany przez Banana Coctail
Jestem za rozwiązaniem konkordatu i uczynieniem państwa totalnie laickim.

wiemy wiemy :D

tylko potem tacy 10-cio letni "laicy" robia rozpierdowe w podstawowce i katuja nauczycieli... dla mnie bomba i pelne poparcie :|

Banana Coctail 19.06.2005 20:26

Kaczyńscy to tacy dwaj co ukradli księżyc.
Giertych to... szkoda słów to samo tyczy się Leppera.
Religa niech nadal będzie kardiochirurgiem, niech robi co mu najlepiej wychodzi.
Borowski... nie mam zaufania do tych co się z SLD wywodzą po ostatnich wyczynach.
Rydzyk to dobry kandydat jeżeli chcemy sprowadzić na siebie takie rzeczy jak:
- likwidacja KK i KC etc a w zamian będziemy mieli moralność katolicką
- wprowadzenie na najwyższe stołki księży
etc
Jeżeli miałbym prawo głosu zagłosowałbym na kandydata z APP Racja: Jonasza.
Jestem za rozwiązaniem konkordatu i uczynieniem państwa totalnie laickim.

ro29 19.06.2005 20:08

Witam !
Ja mam poglądy powiedzmy to centro - prawicowe i dlatego raczej nie zagłosuję na kogoś z lewicy.
Z tym, że niestety ostatnie osiem lat pokazało, że czy z lewicy, czy z prawicy, to robią co chcą .....niestety.
Jak doszło do władzy AWS z UW, to myślałem, że jest szansa na poprawę, a przede wszystkim na uczciwość, obronę interesów Polski itd. I czym się to skończyło ? Nie będę się powtarzał - bo już o tym pisano.Oczywiśćie, niektóre reformy nie były złe, ale jak wprowadzone itd. A cała reszta ?
I co ? Ludzie sądzili, że za rządów SLD będzie lepiej ? I co się okazało ? Słynny rząd Millera, afer tyle, co dawno nie było itd. A negocjacje z UE !!! Wstąpiliśmy do niej na tak niekorzystnych warunkach, a teraz jest ryzyko, że będzie jeszcze gorzej. I niby to miało być demokratycznie ! A jak się demokratycznie zapytano narody o konstytucję i one powiedziały nie, to już nie myślano o demokracji !!! Tylko zastanawiano się co się stało !!!! A przecież po to jest referendum, aby się naród wypowiedział !!! Jak są wybory, to rzadko kwestionuje się ich wyniki. A tutaj ? Potraktowano, to jak .......mniejsza z tym, bo szkoda nerwów...

Ale z dwojga złego, ja już wolę coś bardziej z prawicy. I zarówno rząd, jak i prezydenta - choć w obu przypadkach to będzie niestety wybór na zasadzie "najlepszy z kiepskich"

Pozdrawiam
ro29

Lukash 19.06.2005 18:06

ja jestem antylewicoy wiec na nikogo po tamtej stronie nie zaglosuje zawsze mi sie kojarza z komunizmem

pawelblu 19.06.2005 17:16

Rzeczywiscie nie ma sensu dyskutowac, poniewaz nie popieram radykalnie prawicowych pogladow i nigdy ich popieral nie bede bo wiem do czego one prowadza (polecam przesledzic sobie wypowiedzi MW podczas parady 'normalnosci', to zobaczycie w ktora strone zmierzacie).
A na lewicy sa wartosciowi ludzie. Jednym z nich (i chyba tym najbardziej wartosciowym) jest wlasnie Marek Borowski.

kontestator 19.06.2005 15:14

eeh to jest jedyna dyskusja w której nie chcę brać udziału i nie opowiem sie za nikim, ale mam propozycje, może zgłośmy któregoś z naszych moderatorów:> OŻW(oby żyli wiecznie)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:29.