![]() |
ja te***380; chc***281; inwestowa***263; milion, kt***243;rego legalnie nie mam.
huuuuuuuraaaaaa! jaka ta PO jest dobra!!!!!! hura!!! wywalili najgorszego aferzyst***281;, bo po prostu inaczej ju***380; si***281; nie da***322;o. bezczelno***347;***263; i zblazowanie Piskorskiego przeros***322;a nawet wyobra***380;enia starych wyjadaczy kasy z pod znaku UW :zygi: |
Cytat:
Eroposel zarabia ok 11 tys euro czyli ok. 40 tys zl. miesiecznie x 24 mies = ok milion zl. w 2 lata. Nawet jezeli przyjmiemy ze zaczynal od zera ... Zeby bylo smieszniej te same pieniadze zarabiaja europoslowie PiSu, Samoobrony, LPR ... oni tez zarobili wiec swoj milion nielegalnie. No ale niektorzy przezeraja lub wydaja na prostytutki w Belgii wiec za co maja inwestowac ... krzycza na tych ktorzy rozsadnie zarzadzaja swoimi pieniedzmi. Mam nadzieje ze zlozysz zawiadomienie o popelnienie przestepstwa do prokuratury bo masz wiedze o przestepstwie (z ktorej wyciagasz wnioski o nielegalnosci pieniedzy Piskorskiego), a jego zatajenie jest przestepstwem. PS. Jedyna rzecz ktora w Piskorskim moze sie nie podobac to pierwsze 3 litery jego nazwiska || |
Cytat:
|
Cytat:
Jezeli masz cos sensownego, wnoszacego do dyskusji do powiedzenia, to mow/pisz. W przeciwnym przypadku zastosuj sie do zalecen prezydenta Chiraca. |
Cytat:
strazniku pisowni naucz sie sam pisac poprawnie bo masz mniemanie takie o osobie jakbys wszystkie rozum pozjadal naszczescie ja takiego niemam :) No widzisz bo nie jestem humanista tak jak ty i nie umiem pisac wiec jak ty mozesz byc po czesci humanista jak piszesz normalnie bzdury moze jeszcze powiesz ze pan Piskorski jest najuczciwszym politykiem w Polsce :Dheheheh |
Cytat:
A twej bystrosci chyba umknelo, ze wczoraj byla podpisana koalicja PiS, Samoobrona i pieciu renegatow z LPR, wiec cos na temat mozna bylo powiedziec (coprawda to temat o wyborach prezydenckich, ale sluzy do dyskusji politycznych). Koalicja powoduje jedynie przetasowanie w rzadzie i dodanie kilku glosow, chociaz wiekszosci nadal nie ma. Tak czy inaczej jest to wydazenie wazne. Dzisiaj mialo miejsce jeszcze jedno wydazenie. Rezygnacje zlozyl Łukasz Abgarowicz o ktorym pisalem wczesniej - przewodniczacy regionu mazowsze PO, ktory zdobyl stanowiwsko dzieki poparciu grupy Piskorskiego. Tusk rezygnacje przyjal. EDIT: Hmmmmm. Tak na dobra sprawe to eroposel to ladny neologizm ... widzisz, nawet moje bledy sa tworcze :) |
Eroposel to chyba ten z Samoobrony, co lubi kobiety lekkich obyczajow:)
|
Kurcze !!inni ju***380; dostali na skrzynk***281; a ja te***380; chc***281; :http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...8&ticaid=11827
giena@rozpierdala.net |
Cytat:
|
Cytat:
ja osobiście Piskorskiego nie lubię i nie przekonały mnie do tego ostatnie wydarzenia, ale jego wcześniejsza działalność np. to co wyczyniał w Warszawie.. |
Cytat:
Ale skad my humanisci, mamy takie rzeczy wiedziec || Zreszta ostatnio odnotowywujemy wyjatkowy wzrost agresywnosci u legiona (od jakiegos pol roku) i byl to juz raz temat naszej dyskusji w odpowiednim miejscu, takze spokojnie, mamy tego swiadomosc, ale w zwiazku z tym ze sie czepial narazie wylacznie mnie, przymykamy na to oko. |
Cytat:
Sluchaj ja juz przerabialem to z pawelkiem on po prostu juz taki jest ze nie rozumie pewnych rzeczy ja nie bede mu argumetowal bo po co i tak nie zrozumie jezli "Erodeputowany" Piskorski to jego przyjaciel bo zawsze kiedy wyplywa pawelek go broni wystarczy ze przypomne afere mostowa to pawelek odpowie o jaki piekny mamy most dzieki Piskorskiemu :D hehehe Cytat:
PS jak okradnie staruszke pan P. na ulicy to tez przekalkulujesz to stwierdzisz ze to pewnie jakas premedytacja i gdzie sa dowody :D Cytat:
I vice versa pawelek :uklon: po prostu cie nielubie. No tak jestem bardzo agresywny i cie zaraz pogryze :D heheh wiec uwazaj bo cie dosiegna moje zeby :) |
Cytat:
EDIT: I tych ponizej tez ... |
Cytat:
No wlasnie nikt nie ma watpliwosci :D twej madrosci || |
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:41. |