![]() |
ehh. najezdzacie na lewice..
poczekamy az prawica dojdzie do wladzy. prawica juz rzadzila i robila dokladnie to samo !! myslicie, ze czemu sie aws rozleciala ?? i pociagnela za soba uw ?? bo kradli !! kto doprowadzil do upadku polskie huty ?? kto doprowadzil do upadku polskie gornictwo ?? kto doprowadzil do upadku polskie stocznie ?? kto doprowadzil do upadku polskie rolnictwo ?? kto wymyslil nfz ?? a jeszcze fozz ?? a wszystko to zrobili poprzez umieszczanie na wysokich stanowiskach swoich krewnych i znajomych zlodziei !! no kto ?? podpowiem: AWS czyli uwczesna prawica, a aws to teraz kto ?? tak brawo, kaczynscy i inne pomioty ktore teraz dra ryje, ze lewica jest be. ja tutaj NIE BRONIE LEWICY. chcialem tylko napisac, ze nasza klasa rzadzaca to sami zlodzieje, oszusci i interesowicze !! wszyscy do gazu !! nie bede glosowal na takich ludzi, oni sie nadaja co najwyzej do przerzucania gnoju w chlewie. a wiecie czemu do sejmu nie wolno wprowadzac zwierzat ?? bo jak ktos wprowadzi to sredni wspolczynnik iq wzrosnie kilkukrotnie !! |
Cytat:
zgadzam sie z przedmowcami, ze Tusk jest nijaki, smutny facet ktoremu zawsze jest przykro, swego czasu robilem sobie po nim wieksze nadzieje walesa niech da sobie spokoj tyminski -strach sie bac, ale lepper tez przyszedl z nikad a teraz jest bozyszczem chlopow, polglowkow, zmeczonych niskimi zarobkami roboli, bezrobotnych, oczywiscie nie wszystkich -bo ludzie o przecietnej conajmniej inteligencji widza ze to oszolom @Boger pod tym co napisales o lewicy moge sie podpisac obiema rekami - smierdzi na odleglosc, a zawsze znajdzie swoich fanatykow borowski nie jest prawy, to taki piekny chwyt reklamowy - niby lewica, ale prawy, czyli generalnie kandydat lewicy, moze znalezc tez poparcie w centrum i jeszcze jest prawy kiedys mialem wiekszy szacunek do niego, glupi nie jest, ale po lewej stronie nie znajduje juz nikogo godnego uwagi, a szkoda bo zdrowa lewica jest cholernie potrzebna, nie tylko w tym kraju @legion z ta warszawa to masz wiele racji, to ze to stolica to nie oznacza, ze jest reprezentatywnym miastem polski, kosmopolitow tam nie brakuje stad nie dziwi chec organizowania parad w tymze miescie wlasnie @Monica zrozum, to jest forum przy serwisie cdrinfo.pl, ktory jest poswiecony ogolnie rzecz biorac nagrywaniu wszelakiej masci plyt ale forum ma rozne dzialy, i oprocz tych czysto nagrywarkowych jest jeszcze m. in. Off Topic pewnym utrudnieniem dla Ciebie moze byc fakt zrobienia OT w topicu w OT, no ale taki juz urok tego dzialu |
Ojciec Dyrektor Hardcore Mix:)
Ilość załączników: 1
:)
Toruń dziekuje za Radio Maryja 8 ) wstyd kurde ale Maybach jeździ u nas po ulicach hehehe ;) |
Mi tez sie nie podoba. Zamiast gadac o wyborach to skupiacie sie na pedalstwie.
|
hehehe ale uparta kobita no przeciesz sam nazwa OFFTOPIC mowi o tym ze sa tam luzne rozmowy na rozne tematy :)
______________________________ Off topic (Przeglądających: 27) Forum poświęcone wszelkim innym tematom __________________________________ p.s widze ze nie podoba ci sie ten temat :) |
Odsyłam do strony głównej gdzie napisano wyraźnie:Serwis poświęcony tematyce nagrywania płyt! A nie polityce!
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiem po co w tematy DVD,CDR itp. włączać polityke???
|
Cytat:
W niemczech zaczeli brac homosi sluby to w Polsce nagle tego samego sie domagali czy my musimy byc krajem toleracyjnym po co. Niemcy to jest tragiczny narod nagle po wojnie stal sie taki tolerancyjny to wszystko jest zaslona dymna a w rzeczywistosci ten narod straci wlasna tozsamosc tak samo ma byc z polakami? Cytat:
mieli o sobie wysokie mniemanie ze sa gardlem calej Polski. A co maja do tego studenci? Cale srodowisko studenckie jest bardzo podzielone wiec nie mozesz powiedziec ze wiekszosc popiera takie procedery chyba ze znajomi studencji z Wawy :) jeszcze musisz zdac sobie sprawe ze jest duzo starych pokolen z ktorymi trzeba sie liczyc. Cytat:
Miejszosci seksualne prawda nikomu nie zagrarzaja ale teraz zaczynaja prowadzic dosc agresywna reklame swojej homoseksulalnosci moze jeszcze beda chcieli wprowadzenia do szkol wychowanie homoseksulalne :) Cytat:
Najbardziej mi sie podobalo jak dostal walensa za moje podaki wino za 5 stow(albo i wiecej) od kwacha :) Cytat:
------------------------------------------------------------------------ A co myslicie o Stanie Tyminskim czy tym razem ma czarna waliske i laptopa :haha: ? |
Cytat:
|
Zaczalem czytac ten watek zachecony tytulem, ale 3/4 jest OT :P
Co do kandydatow... bede glosowal na Kaczynskiego bo jak dla mnie jest jedyna osoba ktora ma jakiekolwiek zasady i moralnosc :taktak: Leppera i Giertycha pomine milczeniem :\ Walesa niech sobie wkoncu daruje :nie: Tusk - jak dla mnie nijaki, zreszta cale PO to zlepek ludzi wszystkich partii... :bicz: Kogo tam jeszcze mamy... Borowski... :haha: Bez obrazy, ale nasza "szanowana" lewica wystarczajaco sie juz skompromitowala w tym kraju (i nie tylko). Po prostu rzygac sie chce jak sie ich widzi. Tutaj mam pytanie do osob ze "sklonnosciami";) lewicowymi... Czy Wy naprawde nie widzicie co oni robia z tym krajem? Jak mozna nie widziec tego syfu, zlodziejstwa i zaklamania w tej nacji? Slepy widzi ten syf, pozbawiony wechu poczuje ten smrod... ale Wy nie widzicie :nie: I za kazdym razem glosujecie na "nich" :( PS. Moje pytanie nie ma nastawienia agresywnego :nie: Kazdy ma swoje poglady i ja szanuje je, ale ciekawi mnie ten fenomen :taktak: Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow :piwo: |
Cytat:
nie glosowalbym na niego, ale musze napisac, ze to co robi ostatnio powoduje tylko utrate jego wiarygodnosci dalby juz sobie spokoj z polityka |
ja troche z innej beczki, widzialem w TV impreze u Wałesy widze ze kampanie sobie robi:) i zmienil orientacje teraz polubil lewa strone:D
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no jasne, ze granica jest zalezna od kregu kulturowego, w niektorych plemionach w afryce, oceanii, chinach i jeszcze paru innych miescach na tym ciekawym swiecie do teraz spotyka sie kanibalizm nie porownuje tu bynajmniej tych dwoch odchylow, to calkiem odmienne problemy jednak zwracam uwage na fakt, ze to co gdzie indziej wydaje sie normalne, w innym miejscu jest odchylem od normalnosci dewiacje definiuje wiekszosc, w europie jak dotad wiekszosc jest hetero, wiec niech garstka gejow, jako mniejszosc, nie probuje wmawiac wiekszosci, ze sa normalni Cytat:
gdyby geje chcieli ocalenia puszczy kampinoskiej i mieli wlasnie takie trasparenty to nie byla by juz kampania gejow ale zielonych mnie nie przeszkadza wyglad tych ludzi, ale ich zachowanie! no i napisz mi jeszcze, czy poprzesz manifestacje zoofili, oni chca to robic z kozami i kurami, wiec chca sie pokazac, ze sa INNI ale przeciez NORMALNI Cytat:
pomysl o przyszlosci, nie tylko o tym, ze teraz geje beda mieli lepiej ale dokad bedzie zmierzal ten kraj za rok bedziesz popieral gejow - "dajcie im dzieci, przeciez tworza legalne zwiazki dwojga ludzi, przeciez sie kochaja, tez maja prawo do maciezynstwa i ojcostwa" Cytat:
|
Cytat:
"...oraz tzw. nietypowe zachowania seksualne (np. homoseksualizm, transseksualizm, kazirodztwo); granica między zachowaniami mieszczącymi się w normie a dewiacjami seksualnymi jest płynna i zmienna, np. w zależności od kręgu kulturowego." Zauwaz ze homoseksualizm jest w ostatnim typie zachowan ("nietypowe zachowania seksualne") ktore moga byc podciagniete pod dewiacje, a zaraz potem jest ta uwaga o plynnej granicy. Moim zdaniem bardzo na miejscu przez co definicja byla zbudowana dosc uniwersalnie. Poza tym ciekawe, ze pod haslem homoseksualizm juz nic nie pisza o dewiacjach. A na ta parade to zescie sie strasznie uwzieli jakby nie wiadomo co Ci ludzie tam robili. Gdyby zmienic im transparenty z "wolnosc dla gejow i lesbijek" na "ocalmy puszcze kampinoska" to bylibyscie swiecie przekonani ze to parada w obronie puszczy. Co do adopcji dzieci to wasze spekulacje sa czysto hipotetyczne. Rownie dobrze mozemy przewidywac koniec swiata. Adopcje dzieci wprowadzono eksperymentalnie, na ograniczona skale w takim kraju jak holandia, wiec u nas jest to sytuacja zupelnie egzotyczna. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:29. |