![]() |
A gdzie Stan ???
W lipcu zapewne dojdzie Cimoszewicz, bo wśród tych cymbału trudno by było znaleźć kierownika PGR'u. |
co zadziwiające. Zawsze moi rodzice a co za tym idzie ja mieli poglądy prawicowe, spośród tych kandydatów wybrałbym jak najbardziej Borowskiego, który jak wiadomo z prawicy się nie wywodzi.
|
Kurde rzeczywiscie piękne plony wyrosły tych politów. Az nie wiem co jest jest plewem
Chyba.. Prawy człowiek Lewicy |
Ogolnie rowniez jestem niezadowolony z puli kandydatow i perspektywy wygranej Kaczora.
Osobiscie wydaje mi sie, ze lepiej jakby do drugiej tury wszedl jednak Tusk niz Borowski (obaj sa jedynymi kandydatami ktorych na zasadzie mniejszego zla biore pod uwage), poniewaz nie wiadomo jak zachowa sie centrum w glosowaniu lewica vs prawica. Za to wiadomo jak mniej wiecej zachowa sie lewica w glosowaniu prawica vs centrum. |
Cytat:
ro29 |
Beznadzieja.
Jedynie Borowski jest czegos wart. |
Cytat:
a co do wypowiadania sie w wyborach, to mam nadzieje, ze juz mnie w polsce nie bedzie, moim zdaniem poprostu nie ma o czym gadac. |
"placka" kaczynskiego homofoba z panstwem policyjnym...?
giertycha nawiedzonego? tyminskiego z indianskimi wizjami? cimoszewicza polityczne zombie? walese tez zombie, ale w mocno posunietym rozkladzie? nie ma na kogo... |
Cytat:
ro29 |
Cytat:
tAA to poczekaj az skoncze 35 lat to bede kandydował ;) :joke: Cytat:
ja mam 10km ale zadnemu łosiowi nie dam odebrac mi prawa do oddania glosu chcbym mial te 10km z buta naginać :) |
Może to i dobrze, że daleko mam do lokalu wyborczego? :> :mruga:
|
Cytat:
A Kaczyński to ogólnie jeden z lepszych kandydatów. A idealnego (lub chociaż prawie idealnego) mieć Polska nie będzie długo - ja w to nie wierzę. ro29 |
macie jeszcze kaczuche do kolekcji
http://www.lechkaczynski.pl/ |
Cytat:
tak z przedstawionych kandydatow to chyba Borówa :D Cytat:
kaczor - bedzie potem "(..) kaczor coś ty zrobił (..)'' Dżem ;) |
ehh, wspanialych kandydatow mamy w tym roku, ja glosowac nie bede, zaden z tych panow nie nadaje sie do reprezentowania Polski na swiecie.
no borowski jest dosyc rozsadny, ale on nie ma szans, bedziemy mieli kaczuche za prezydenta. niestety. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:29. |