![]() |
Cytat:
Ale pod tym stwierdzeniem Pyskona mogę podpisać się rękami i nogami , dokładnie tak samo myślę ! Znam 3 osoby odmiennej orientacji i mi to nie przeszkadza, nawet jeden znajomy gej przyjaźni się z moją córką , miły człowiek ładnie rysuje, kulturalny, nic do niego nie mam. Ale parada "Równości" która skrycie ma promować tego tytpu zachowania, udowadniać że to jest normalne (a przecież nie jest) i robić z dewiacji styl na życie , budzi mój zdecydowany sprzeciw. I wszelka "polityczna poprawność" w tym temacie jest wielką pomyłką i wyżądza sporą krzywdę społeczeństwu. Trzeba sobie zdać sprawę z tego że równość NIE ISTNIEJE I NIGDY NIE BĘDZIE ISTNIEĆ ! system komunistyczny już tego przecież dowiódł ! Zastanawia mnie duża ilość ślepców co tego nie widzą :\ Kobieta nigdy nie będzie mężczyzną i na odwrót ! Gej nie będzie ojcem a lezbijka matką ! A jeśli nawet to będzie udawane i ze szkodą dla dziecka ! Równości w rozumieniu "politycznie poprawnych" nigdy nie będzie , bo nie może być ! Nikt mocą ustawy nie przywróci ślepcowi wzroku, ani kulawemu nogi, ani gejowi poprawnej biologicznie orientacji. Jeśli ludzie nie zrozumieją tego to dalej będą tego typu dysputy do nikąt prowadzące. W/G mnie wszytkie mniejszości powinny być szanowane, tzn. bez dyskryminacji zowodowej i towarzyskiej, ale wszelkie próby promowania dewiacj przez jednostki z osobowością "niedojrzałą" lub złośliwie starających się obalić jedynie słuszny sytem wartości (rodzina=mąż + żona + dzieci) powinny być tępione z całą surowością, bo tego typu działania są szkodliwe dla całego społeczeństwa. Jak komuś mój tekst zamglił oczy agresją, to proszę przyglądnąć się jak zwierzęta te sprawy regulują . OK, pod konkubinat można podciągnąć związki tej samej płci, ze względów majątkowych, ale bez możliwości adopcji ! I oczywiście bez nazwy małżeństwo! bo to by była kpina. Jeśli ktoś uważa że "poprawność polityczna" jest lepsza od biologii, historii i zdrowego rozsądku to proszę pisać riposty :) A odpowiadając na pierwszy post w temacie to chyba na Kaczorów zagłosuję, jako jedyni nie kręcą i mają wmiarę niezły program i stałe poglądy. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja studiowalem na innej uczelni (nie na KULu ;) ), i nie moge powiedziec zeby sie ktos otwarcie zdeklarowal, ze popiera roszczenia gejow, to jest dewiacja Cytat:
Cytat:
Cytat:
w tym kraju nawet PWN zachowuje sie agresywnie homoseksualisi sa DEWIANTAMI i ludzmi CHORYMI to jest jakas paranoja - to tak jakby wariat uciekl ze szpitala psychiatrycznego i wmawial innym, ze jest zdrowy (nie chcialem tu obrazic ani ludzi chorych psychicznie ani homoseksualistow) ja nie chce zadnej dyskryminacji, niech sie "kochaja" po cichutku w swoich mieszkaniach, a nie paraduja po ulicach cieszac sie z tej niesmacznej jak by nie bylo odmiennosci Cytat:
|
Cytat:
Niestety - moja pomyłka - za którą przepraszam, szczególnie cytowaną osobę - @kraluk - sorry :) @M@X.666 - dzięki za wnikliwość :) Poprawka do cytowanego postu już wprowadzona Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Polskie prawo zabrania adopcji dzieci przez pary homoseksualne, wiec sytuacja o ktorej piszesz w obowiazujacym stanie prawnym jest nierealna. Cytat:
Cytat:
Oczywiscie nikt nie bedzie sie pier*olic na ulicy, tak samo jak nie moga tego robic osoby heteroseksualne - jest to zabronione. Te jak to nazwales 'dewiacje' nikomu nie zagrazaja. Mniejszosci seksualne nigdy nikomu nic nie narzucaly. To wiekszosc heteroseksualna zachowuje sie agresywnie (rowniez nazywanie homoseksualistow dewiantami i ludzmi chorymi ). I jeszcze raz - pary homoseksualne nie maja prawa do adopcji w tym kraju. |
@Predi i @M@X.666
zgadzam sie z Wami nie mam zamiaru tlumaczyc swoim dzieciom dlaczego sa "inne" bo ich mamusia nie jest facetem odpier*ala ludziom juz na maxa Cytat:
ciekawe gdzie sa jakies badania dotyczace tej parady, oprocz tych zawartych w jakichs gazetach typu "NIE" czy "Gej&Lesba" to ze jacys ludzie spontanicznie sie dolaczali to gejoparady nie oznacza poparcia wiekszosci, ilu sie nie przylaczylo mozecie sie ze mna nie zgodzic, ale wydaje mi sie ze jednak polak to jest taki zakompleksiony europejczyk- ma nalepke nietolerancyjnego "kleroslucha" wiec chcac byc europejczykiem pelna geba poprze kazda nowoeuropejska mode - nawet calujacych sie gladkonogich pieknisiow na laweczce w parku kolysajacych wozek z ich "dzieckiem", ktore raczej na normalne zycie szans nie ma bycie gejem zaczyna byc trendy, niedobrze sie robi niech sie caluja, pieszcza i pier*ola ale ja nie chce na to patrzec, i bynajmniej nie mam ochoty zyc w spoleczenstwie tolerujacym dewiacje zagrazajace innym ludziom jak tylko samym chorym (gejom i lesbom), bo zagrazajace najbardziej bezbronnym - czyli np. adoptowanym dzieciom takie dziecko nie ma szans byc normalne, chyba ze tego chcemy - ze homo bedzie norma kaczora nie lubie za jego charakter, ale nie wykluczam ze bede na niego glosowal, wiele jego pogladow wydaje mi sie sluszne, ciekawe jaka bylaby ich realizacja homofobia to dla mnie jego zaleta - dostrzega zagrozenie i probuje z walczyc (nie z gejami ale z normalizacja tej choroby) @nowygiena w wojnie LG vs LiteOn stawiam na litka |
http://www.wp.pl/r/3O1169
Wojewoda uchylil decyzje Kaczora. Parada byla legalna. |
Cytat:
Dużo racji @kraluk Ja tam nie mam ogólnie nic przeciwko homo itd. ale denerwuje mnie, jak oni robią z siebie wielkich męczenników, wielce prześladowanych i sądzą, że należą im się specjalne prawa. To samo tyczy się tzw. równouprawnienia - jestem za tym, uważam, ze na przykład kobieta może wykonywać raczej "męskie" prace, a facet być na urlopie wychowawczym. Ale jak widzę, te feministki, co chciały by doprowadzić chyba do sytuacji ze znanego filmu, to .... Pozdrawiam ro29 |
ja powiem tylko tyle: ludzkosci w XX wieku zaczelo doslownie OPDIER**ALAC........
zebym nawet durnej gazety nie mogl otworzyc zeby nie zobaczyc polnagiej babki itd. itdp. to juz jest paranoja...... nie zebym mial cos przeciwko nagosci itd. ale jakies granice musze byc :| a gejowstwo i lesbijstwo oraz eutanazja + aborcja + co tam jeszcze chcecie to wlasnie wg. mnie jest wynikiem tego ODPIER**OLENIA....... cos sie ludzie za wolni robia........... |
Cytat:
WOLNOŚCI I PRAWA POLITYCZNE Art. 57. Każdemu zapewnia się wolność organizowania pokojowych zgromadzeń i uczestniczenia w nich. Ograniczenie tej wolności może określać ustawa. Ciekawe co mowi ustawa ... Watpie zeby byl tam zapis ze prezydent miasta moze wedle woli decydowac kto moze a kto nie moze. Jest cos takiego: http://www.mgip.gov.pl/Dialog+Spolec...gromadzeniach/ |
Cytat:
|
Cytat:
nic sie nie dzieje dopoki nienawisc to tylko margines i jakis nawiedzony nazista, nie bedzie podsycal nienawisci do innych. kazdy moze byc homofobem, rasista czy czymkolwiek innym, ale nie prezydent !! nawet jesli jest to nie moze tego pokazywac w tak ordynarny sposob jak giertych i kaczynscy, przecierz oni chca nas reprezentowac na swiecie !! |
Fajna dyskusja.Jeszce pewnie 10 postów i dyskusja ta zakończy się wojną LG vs LITEON.Pewne jak w banku.
|
Cytat:
Dziecko musi rozumiec swiat jezeli ma w nim zyc. A tlumaczyc go powinni rodzice. Im wczesniej tym lepiej, bo potem moga juz nie miec okazji ... Cytat:
A jezeli Kaczor nie jest w stanie zabezpieczyc dwutysiecznej parady w dwumilionowym miescie to niech zrezygnuje z urzedu. Policja bez jego blogoslawienstwa poradzila sobie bardzo dobrze, wiec Kaczor sciemnial z tym zagrozeniem. Cytat:
Cytat:
|
Przyznaje otwarcie - pod tym wzgledem jestem zdecydowanie NIETOLERNACYJNY i taki pozostane. Nie kaze ic hzamykac w obozach, niech politycy sami cos wymysla - od tego sa!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:29. |