Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasi kandydaci na najwyszy stolek RP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasi-kandydaci-najwyszy-stolek-rp-53431/)

Bartez 29.04.2006 01:14

Cytat:

Napisany przez legion
wiesz co ta kalkukacja do mnie nie przemawia chciales powiedziec ze jestes humanista bo daleko ci do umyslu scislego :Dheheheh ||

legion, je***380;eli nie masz nic sensownego do powiedzenia na temat, jaki jest dyskusja, to nic nie pisz. pawelblu wymienia***322; pogl***261;dy z edem i nagle Ty wyskoczy***322;e***347; z g***322;upim tekstem nie maj***261;cym nic do rzeczy - bo o jego warto***347;ci merytorycznej nie ma co nawet wspomina***263;.

Nie obchodzi mnie, kto kogo lubi, czy jego argumenty s***261; s***322;uszne, czy nie. Wa***380;ne, ***380;e dyskutuje na poziomie, a nie obrzuca si***281; wyzwiskami i nie czepia liter***243;wek. Za to, co w tym temacie zaprezentowa***322;e***347; ostrze***380;enie - pierwsze i ostatnie, cho***263; nale***380;a***322;o Ci si***281; ju***380; wcze***347;niej.

legion 29.04.2006 12:56

Cytat:

Napisany przez Bartez
legion, jeżeli nie masz nic sensownego do powiedzenia na temat, jaki jest dyskusja, to nic nie pisz. pawelblu wymieniał poglądy z edem i nagle Ty wyskoczyłeś z głupim tekstem nie mającym nic do rzeczy - bo o jego wartości merytorycznej nie ma co nawet wspominać.

Nie obchodzi mnie, kto kogo lubi, czy jego argumenty są słuszne, czy nie. Ważne, że dyskutuje na poziomie, a nie obrzuca się wyzwiskami i nie czepia literówek. Za to, co w tym temacie zaprezentowałeś ostrzeżenie - pierwsze i ostatnie, choć należało Ci się już wcześniej.

@Bartez jasne mozesz mnie z banowac dyskusia jest otwarta a merytoryczna rozmowa z pawlem jest daleka od mozliwej wiec nie musisz mnie straszyc i ostrzegac z banuj tak jak kiedys z banowaliscie mnie za to ze niby off robie ale inni ktorzy robili wiekszy od mnie off nie dostali teraz tez sie nie pogniewam i powiec jakie to wyzwiska np.:)
ps
widze ze sie poskarzyl wyszej wladzy :D heheheh || no prosze

A zreszta niema sensu bede go ignorowal i tyle widze ze juz mnie administracja zastrasza za wolnosc wypowiedzi :D

czechoj 03.05.2006 10:56

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Jako umysl scisly przypominam ze zeby europosel mial milion zl. jedynie z euro-diety wystarcza jakies 2 lata (zakladajac ze rodzina wyjada cale zarobki zony).

Eroposel zarabia ok 11 tys euro czyli ok. 40 tys zl. miesiecznie x 24 mies = ok milion zl. w 2 lata.

Nawet jezeli przyjmiemy ze zaczynal od zera ...

..

Musisz niestety pamiętać, że standard życia Piskorskiego nie odpowiada Twojemu czy mojemu standardowi (choć ja specjalnie nie mogę narzekać). Niestety koszty utrzymania drastycznie rosną wraz ze wzrostem luksusu i gdyby odkładac moja pensję i żyć tylko z zarobków kobiety to umarlibyśmy z głodu - przy obecnym standardzie życia) Od tych 11tyś Euro odlicz podatek, przeloty(no chyba że europoseł ma to za darmo) itp. I nagle okaże się Tusk dobrze wiedział co robi usuwając go z PO

georg 05.05.2006 10:32

Niusik z dzisiejszego dnia:

Jak nieoficjalnie dowiedziała się TVN24, LPR wejdzie do rządu. Liga ma otrzymać dwa resorty - m. in. nowe ministerstwo oświaty i sportu, którego szefem ma zostać Roman Giertych. Giertych prawdopodobnie zostanie także wicepremierem.
żródło: onet.pl

Kolejne ministerstwo, aby tylko mieć w końcu większość!
I gdzie to tanie państwo? Ręce opadają po raz kolejny... :\

pops 05.05.2006 16:16

hehe, no to teraz ju***380; oficjalnie mamy nowy rz***261;d :D z dwoma wicepremierami :D lepperem i giertychem :HAHAHA: no przyzna***263; si***281; !! kto z was na to czeka***322; tak jak pr***243;buje nam to wm***243;wi***263; kaczor ?? ale b***281;d***261; jaja :D

Prezesik 05.05.2006 16:23

teraz to ju***380; nie wiadomo czy si***281; ***347;mia***263; czy p***322;aka***263; :ysz:

woitas 05.05.2006 16:40

a idź... :blink: Kaczyński sięgnął dna (po raz kolejny) i ma szansę zostać: nagłupszym prezydentem w historii naszego kraju :wsciekly:

Prezesik 05.05.2006 16:47

no i co z tego, jak i tak popiera go ogromna liczba Polak***243;w... :ysz:

legion 05.05.2006 16:52

No ale maja wiekszosc w sejmie teraz moga olac PO robiaca krecia robote sami sobie sa winni i teraz maja co chcieli.
Jasne Kaczynscy siegneli dna :) tylko jak chcieli rozpisac wybory to kto niechcial
jasnie obrazliwy pan Rokita z Tuskie :)

Prezesik 05.05.2006 17:04

Cytat:

Napisany przez legion
No ale maja wiekszosc w sejmie teraz moga olac PO robiaca krecia robote sami sobie sa winni i teraz maja co chcieli.
Jasne Kaczynscy siegneli dna :) tylko jak chcieli rozpisac wybory to kto niechcial
jasnie obrazliwy pan Rokita z Tuskie :)

Kaczynscy wybory chcieli rozpisac tylko po to, by umocnic swoja wladze oraz pozbyc sie z sejmu politycznego planktonu, jak np. LPR
ta zagrywka była po to, aby ludzie Twojego pokroju kupili bajeczkę, że cała wina za zaistniałą sytuację leży po stronie PO... a PO po prostu nie chciało się dać wrobić i powiedziało, że wybory tak owszem, ale na jesień.. skoro Kaczyńscy tak pragnęli wyborów, nie mogą poczekać kilka miesięcy? nie chcą się na to zgodzić, bo wiedzą, że na jesieni już nie będą mieć takiego poparcia i szans na wygraną..
nie rozumiem, jak można twierdzić, że to wina PO, iż PiS układa się populistami.. czy jak wolisz twierdzić, że "PO robi krecią robotę".. niby dlaczego ??? że rządu nie popierają ??? przecież to jest istota opozycji i na tym polega demokracja...

pops 05.05.2006 17:06

hahaha, a widzieliście jak kaczor dawał nominacje giertychowi ?? no ja się prawie ze śmiechu popłakałem, jeden giertych to jak dwa kaczory na raz :D

woitas 05.05.2006 17:56

:balwan: kryminalista a. lepper z prawomocnym wyrokiem zamiast gnić w pudle, został ministrem rolnictwa a :balwan: faszyzujący koń giertych ministrem edukacji

stalśmy się pośmiewiskiem całej europy.
pooczytajcie, co o tym piszą zagranicze portale... od dzisiaj nie przyznaję się, że jestem polakiem.

boże, widzisz i nie grzmisz?

legion 05.05.2006 18:46

Cytat:

Napisany przez Prezesik
Kaczynscy wybory chcieli rozpisac tylko po to, by umocnic swoja wladze oraz pozbyc sie z sejmu politycznego planktonu, jak np. LPR
ta zagrywka była po to, aby ludzie Twojego pokroju kupili bajeczkę, że cała wina za zaistniałą sytuację leży po stronie PO... a PO po prostu nie chciało się dać wrobić i powiedziało, że wybory tak owszem, ale na jesień.. skoro Kaczyńscy tak pragnęli wyborów, nie mogą poczekać kilka miesięcy? nie chcą się na to zgodzić, bo wiedzą, że na jesieni już nie będą mieć takiego poparcia i szans na wygraną..
nie rozumiem, jak można twierdzić, że to wina PO, iż PiS układa się populistami.. czy jak wolisz twierdzić, że "PO robi krecią robotę".. niby dlaczego ??? że rządu nie popierają ??? przecież to jest istota opozycji i na tym polega demokracja...

Jasne ludzie moze twojego pokroju juz moga sie pakowac i biec na nastepny prom do Szwecji panikarz z ciebie i tyle.
PO i demokracja :Dhahahah no nie rozsmieszaj mnie wy tym kraju nigdy dobrze nie bedzie jak jeden drugiego polaka by w lyzce wody utopil bo jest zawistny o wladze i wszystko zrobi by oczernic innych wiadoma sprawa.
Zapomniales jak twoje PO prosilo zeby nie zawiazywali koalicji nawet beda popierac wszystkie ustawy PISu i ty mowisz ze nie chcieli sie wrobic w to po prostu nie mogli bo PIS juz mial ich dosyc wiec co olal ich robi swoje i dobrze przynajmniej teraz dostana po dupie i to mnie jedynie cieszy :D w tym chorym kraju :D w ktorym pelno ludzi Twojego pokroju :D hehehe
I takie bajeczki jak twoje juz mnie nie ruszaja ja widac ma sie krotka pamiec co PO np. z becikowym zrobilo i to nie jest krecja robota tak :D||

janko100 05.05.2006 18:46

Cytat:

Napisany przez Prezesik
teraz to już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :ysz:

Jest jeszce trzecia droga: emigrować
Nie ma co, IV RP ma ładne twarze

Pozdr.

andrzejj9 05.05.2006 19:58

Cytat:

Napisany przez woitas
:balwan: kryminalista a. lepper z prawomocnym wyrokiem zamiast gnić w pudle, został ministrem rolnictwa a :balwan: faszyzujący koń giertych ministrem edukacji

stalśmy się pośmiewiskiem całej europy.
pooczytajcie, co o tym piszą zagranicze portale... od dzisiaj nie przyznaję się, że jestem polakiem.

boże, widzisz i nie grzmisz?

Podaj, jak możesz, jakieś adresy, to chętnie poczytam (jakoś nie szukałem do tej pory serwisów typu onet tylko zagranicznych).

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:01.