Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasi kandydaci na najwyszy stolek RP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasi-kandydaci-najwyszy-stolek-rp-53431/)

legion 24.10.2005 00:11

Cytat:

Napisany przez woitas
nie.
ale od jutra pewnie tak.

kolega @Piterniel podal ci linka :) jasne i to wszystko co tam napisane to wina Kaczynskich :haha:

pawelblu 24.10.2005 00:15

Cytat:

Napisany przez legion
jasne teraz promineci z Pisu a nie dawni kacykowie i unia wolnosci ktora przemalowala sie na PO smiechu warte widac ze jestes warszawiakiem
powiem ci tak ze sam chyba masz problemy z orietacja :D

Generalnie to widze ze masz jakies uprzedzenia co do warszawiakow. Ale to problem Twoj i Twojego terapelty.

Na pytania:
Czy mam oltarzyk Piskorskiego?
Gdzie jest Piskorski?

zgodnie z obietnica nie odpowiem zeby nie meczyc Cie wymyslaniem i pisaniem riposty. Jedna odpowiedz jest dosc oczywista (chyba nawet Ty sie domyslisz, czy mam oltarzyk Piskorskiego, czy nie), natomiast zeby poznac odpowiedz na druga (gdzie jest Piskorski) trzeba wiedziec co sie dzieje w zyciu publicznym.

Pragne jeszcze zwrocic uwage ze Pawlowi Piskorskiemu NIE ZOSTALY POSTAWIONE ZARZUTY, wiec nie ma sie z czego tlumaczyc niezaleznie od tego gdzie by sie znajdowal, teraz, kiedys, kiedykolwiek.

legion 24.10.2005 00:26

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Generalnie to widze ze masz jakies uprzedzenia co do warszawiakow.

jasne ze tak nie lubie jak sie warszawiak wymadrza bo w tym jestescie mistrzami i macie o sobie wysokie mniemanie wystarczy przejechac sie autkiem po wawie :D zwlaszcza z obca rejestracja :)

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Na pytania:

to ja odpowiem za ciebie :)
Cytat:

Napisany przez pawelblu
Czy mam oltarzyk Piskorskiego? >mam i codzienie zapalam swieczki<

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Gdzie jest Piskorski? >niewiem pewnie zawial zagranice< :D

Cytat:

Napisany przez pawelblu
zgodnie z obietnica nie odpowiem zeby nie meczyc Cie wymyslaniem i pisaniem riposty. Jedna odpowiedz jest dosc oczywista (chyba nawet Ty sie domyslisz, czy mam oltarzyk Piskorskiego, czy nie), natomiast zeby poznac odpowiedz na druga (gdzie jest Piskorski) trzeba wiedziec co sie dzieje w zyciu publicznym.

obiecanki cacanki :D a kto wie moze masz oltarzyk ludzie maja rozne zboczenia :)
no jasne ty wiesz co sie dzieje bo codziennie rano czytasz biuletyn publiczny :D
Cytat:

Napisany przez pawelblu
Pragne jeszcze zwrocic uwage ze Pawlowi Piskorskiemu NIE ZOSTALY POSTAWIONE ZARZUTY, wiec nie ma sie z czego tlumaczyc niezaleznie od tego gdzie by sie znajdowal, teraz, kiedys, kiedykolwiek.

heheheh no jasne Kulczykowi tez NIE POSTAWIONO ZARZUTOW

demek 24.10.2005 00:29

ja *******e dobrze ze za 3 tyg juz mnie nie bedzie w tym burdelu zwanym polska z *****wym prezydentem!
cale szczescie ze nie bedzie mnie dotyczyl idiotyzm prezydenta

pawelblu 24.10.2005 00:34

Cytat:

Napisany przez legion
obiecanki cacanki :D a kto wie moze masz oltarzyk ludzie maja rozne zboczenia :)
no jasne ty wiesz co sie dzieje bo codziennie rano czytasz biuletyn publiczny :D

Panie legion - nie mierz innych swoja miara ...

Twoja historia jest naprawde urzekajaca, ale chyba odpuszcze sobie dalsza lekture (przynajmniej wybranych fragmentow dyskusji, mniej interesujacych autorow) ...

Z Bogiem. ||

legion 24.10.2005 00:34

@demek a my gratulujemy ci wyjazdu za granice by ci sie nie udzielil idiotyzm ogolu
Ps
przynajmniej o jedna gebe mniej do wykarmienia :D
Cytat:

Napisany przez pawelblu
Panie legion - nie mierz innych swoja miara ...

Twoja historia jest naprawde urzekajaca, ale chyba odpuszcze sobie dalsza lekture (przynajmniej wybranych fragmentow dyskusji, mniej interesujacych autorow) ...

Z Bogiem. ||

no jasne nie bede Panie pawelblu typowy z ciebie warszawiak :) niema co z toba
clikac i tak masz swoje much w nosie :)

Desden 24.10.2005 00:37

Na wp.pl co drugi czyli pewnie kazdy, co na Tuska głosował chce uciekać z kraju!
Ciekawi mnie to że jak ktos nie ma kasy to lipa...a jak ktos jeddzie to jego wybór.

legion 24.10.2005 00:39

Cytat:

Napisany przez Desden
Na wp.pl co drugi czyli pewnie kazdy, co na Tuska głosował chce uciekać z kraju!
Ciekawi mnie to że jak ktos nie ma kasy to lipa...a jak ktos jeddzie to jego wybór.

i trzeba jeszcze zauwazyc ze na onecie i wp moderuja ostro pozytywne wypowiedzi na Kaczynskiego a negatywne odrazu zamieszczaja ciekawe co :)

demek 24.10.2005 00:41

Cytat:

Napisany przez legion
@demek a my gratulujemy ci wyjazdu za granice by ci sie nie udzielil idiotyzm ogolu
Ps
przynajmniej o jedna gebe mniej do wykarmienia :D

ty mnie nie karmisz wiec morda w kubel i nie zabieraj glosu w kwesti mojego wyjazdu za granice ok ?

Piterniel 24.10.2005 00:42

Zaraz po tym jak ogłosili wyniki spekulacyjne onet, wp, o2 dostało czkawki ;p
Cytat:

ty mnie nie karmisz wiec morda w kubel i nie zabieraj glosu w kwesti mojego wyjazdu za granice ok ?
ej ej, bez takich. On to napisał w domyśle zartu
@demek jest pewnie nerwowy po tym jak prezydenta wybrali, co może wskazywać edytowanie jego podpisu :)

legion 24.10.2005 00:44

Cytat:

Napisany przez demek

morde w kubel to ty mozesz wsadzic sobie dla ochlody :)
i nie pisz tu ostentacyjnie o wyjezdzie bo nikogo to nie obchodzi :D

demek 24.10.2005 00:46

Cytat:

Napisany przez legion
morde w kubel to ty wsadz szczylu :)

szczylu to sobie powiedz do dziecka jak sie dorobisz ale nie do mnie

dla ludzi nierozumiacych slowa pisanego chodzilo o komentowanie mojego wyjazdu

jesli podoba ci sie zycie w tym burdelu tomieszkaj i wegetuj tu dalej

prawdziwy burdel to ty jeszcze zobaczysz przez najblizsze 4 lata

wspomnisz moje slowa jeszcze

pozatym widac kto glosowal na lecha wies czyli .... niech kazdy sobie dopowie

Ice 24.10.2005 00:48

Mowiac szczerze to mysle czy wygralby Tusk czy Kaczynski to i tak nic sie nie zmieni... poprostu taki juz jest ten kraj. Jedni tu przyjezdzaja inni uciekaja, a ja tu zostaje. Mi sie tam tu podoba. Jest jak jest i mi tu jest dobrze :) Zawsze mogloby byc gorzej.

ps. Nie ma co sie zalamywac zawsze zostaje nam ten pamietny mecz Polska - Anglia na Wembley jezeli dobrze pamietam w 1973r. :)

demek 24.10.2005 00:48

Cytat:

Napisany przez Ice
Mowiac szczerze to mysle czy wygralby Tusk czy Kaczynski to i tak nic sie nie zmieni... poprostu taki juz jest ten kraj. Jedni tu przyjezdzaja inni uciekaja, a ja tu zostaje. Mi sie tam tu podoba. Jest jak jest i mi tu jest dobrze :) Zawsze mogloby byc gorzej.

ps. Nie ma co sie zalamywac zawsze zostaje nam ten pamietny mecz Polska - Anglia na Wembley jezeli dobrze pamietam w 1979r. :)

w 1973

legion 24.10.2005 00:49

Cytat:

Napisany przez demek
szczylu to sobie powiedz do dziecka jak sie dorobisz ale nie do mnie

dla ludzi nierozumiacych slowa pisanego chodzilo o komentowanie mojego wyjazdu

jesli podoba ci sie zycie w tym burdelu tomieszkaj i wegetuj tu dalej

prawdziwy burdel to ty jeszcze zobaczysz przez najblizsze 4 lata

wspomnisz moje slowa jeszcze

no to zacznijmy od tego ze chlopczyku nie mam mordy i nie wsadze sobie jej w kubel ja nie zaczolem ?
juz ci mowile nikogo to nie zmartwi ze wyjedziesz :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17.