Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasi kandydaci na najwyszy stolek RP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasi-kandydaci-najwyszy-stolek-rp-53431/)

georg 23.10.2005 21:57

Ciekawe czy będą się podmieniać razem z bracholem?
Trzeba by ich jakoś zaznaczyć, co by nie było przewał! ;)

Morris 23.10.2005 22:04

Cytat:

Napisany przez georg
Ciekawe czy będą się podmieniać razem z bracholem?
Trzeba by ich jakoś zaznaczyć, co by nie było przewał! ;)

Ja ich rozpoznaję bez problemu. Wystarczy raz się przyjrzeć. :wow:
Jeśli masz z tym problemy, to poćwicz ;) :

http://wiadomosci.gazeta.pl/wybory20...5,2975941.html
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...5,2672878.html
http://serwisy.gazeta.pl/fotografie/...1,2673789.html

Morris 23.10.2005 22:11

Cytat:

Napisany przez janko100
Perspektywa PIS w roli głównej oznacza raczej zastój co najlepiej wiedzą mieszkańcy Warszawy.

Nie mieszkam w w Wawie, ale trudno mi uwierzyć, że zastój w tym mieście mogła spowodować w tak krótkim czasie prezydentura Kaczyńskiego. Weź pod uwagę fakt, że Wawa już nie jest ziemią obiecaną, bo jej rola zmniejsza się właśnie głównie ze względu na koszty.

georg 23.10.2005 22:18

Cytat:

Napisany przez Morris
Ja ich rozpoznaję bez problemu. Wystarczy raz się przyjrzeć. :wow:
Jeśli masz z tym problemy, to poćwicz ;) :

Dzięki, ale dla mnie i tak wyglądają podobnie... ;)

legion 23.10.2005 22:46

Cytat:

Napisany przez mp666
z tymi wyborami to jakis przekret jest, ja nie znam nikogo kto glosowal na kaczynskiego !! jak to jest mozliwe ??

to poznasz mnie bo ja glosowalem na Kaczynskiego i sie ciesze ze wygral narescie komuchy z ukladu okraglego stolu dostana po tylkach a smieszni liberalowie dostali na glowe zimny kubel wody :) wlasnie pije zdrowie Kaczuchy :piwo:
----------------------------------------------------------------------------
@ciapek
oj przesadzasz jezeli myslisz ze wszystcy twoi znajomi ktorzy maja opis "precz z kaczucha" sa gardlem rzeczywistosci ja mam ludzi na gg gdzie w opisach maja "niech zyje kaczucha" przykre ze nie ktorzy na forum nie moga sie z tym pogodzic ale moze najwyszy czas sie spakowac i wyjechac z kraju jak sie nie podoba :D

woitas 23.10.2005 22:54

o żesz k...rwa w d...pę jeża je...ana mać :blee:
ten kurdupel wygrał... super... będę miał świetny powód do emigracji :D

legion 23.10.2005 22:58

Cytat:

Napisany przez woitas
o żesz k...rwa w d...pę jeża je...ana mać :blee:
ten kurdupel wygrał... super... będę miał świetny powód do emigracji :D

wiesz ale szacunku niemasz za grosz bo jednak wiekszosc Polakow opowiedziala sie za Kaczynskim wiec trzeba to uszanowac a nie miesem tu zucac :( :)

czechoj 23.10.2005 23:00

Cytat:

Napisany przez legion
to poznasz mnie bo ja glosowalem na Kaczynskiego i sie ciesze ze wygral narescie komuchy z ukladu okraglego stolu dostana po tylkach a smieszni liberalowie dostali na glowe zimny kubel wody :) wlasnie pije zdrowie Kaczuchy :piwo:
----------------------------------------------------------------------------
@ciapek
oj przesadzasz jezeli myslisz ze wszystcy twoi znajomi ktorzy maja opis "precz z kaczucha" sa gardlem rzeczywistosci ja mam ludzi na gg gdzie w opisach maja "niech zyje kaczucha" przykre ze nie ktorzy na forum nie moga sie z tym pogodzic ale moze najwyszy czas sie spakowac i wyjechac z kraju jak sie nie podoba :D

tak jest niech żyją Kaczynscy :spoko:
Legion pije z Tobą :piwo:

janko100 23.10.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez Morris
Nie mieszkam w w Wawie, ale trudno mi uwierzyć, że zastój w tym mieście mogła spowodować w tak krótkim czasie prezydentura Kaczyńskiego. Weź pod uwagę fakt, że Wawa już nie jest ziemią obiecaną, bo jej rola zmniejsza się właśnie głównie ze względu na koszty.

Trzy lata to nie jest krótki czas. A ziemia obiecana nie ma z tym nic wspólnego. Miasto jest zarządzane w sposób ślamazarny. Miejskie inwestycje (teraz czytaj ogólnokrajowe, generalnie infrastruktura) są śladowe, a te, które są (a jest ich niewiele) ciągną się w nieskończoność.
Jedyny, autentyczny sukces Kaczyńskiego to muzeum Powstania Warszawskiego. Ale to chyba za mało.

Pozdr.

legion 23.10.2005 23:13

Cytat:

Napisany przez janko100
Trzy lata to nie jest krótki czas. A ziemia obiecana nie ma z tym nic wspólnego. Miasto jest zarządzane w sposób ślamazarny. Miejskie inwestycje (teraz czytaj ogólnokrajowe, generalnie infrastruktura) są śladowe, a te, które są (a jest ich niewiele) ciągną się w nieskończoność.
Jedyny, autentyczny sukces Kaczyńskiego to muzeum Powstania Warszawskiego. Ale to chyba za mało.

Pozdr.

tak a za czasow PO byla pieknie zarzadzana zwlaszcza ma teraz piekny most na ktorym zrobili mase przekretow i odkorkowali miasto niesamowicie :idea: :D

ed hunter 23.10.2005 23:16

Cytat:

Napisany przez janko100

Pozdr.

na takie bzdety szkoda odpisywać, ale tylko jedno - nie mamy przez Kaczyńskiego ani jednego nowego tunelu :taktak:

kto widział ten tunel to wie, że nawet angielski humor wymięka przy tym absurdzie.

pawelblu 23.10.2005 23:19

Cytat:

Napisany przez legion
tak a za czasow PO byla pieknie zarzadzana zwlaszcza ma teraz piekny most na ktorym zrobili mase przekretow i odkorkowali miasto niesamowicie :idea: :D

Piskorski byl najlepszym wodzem Warszawy od czasow Starzyńskiego. Dlugo jeszcze Warszawa nie bedzie miala tak dobrego managera. No, ale pewnie mieszkancy Wroclawia wiedza lepiej :)

Piskorski w sejmie bardzo sie angazowal by zdobyc srodki na budowe metra. Kaczor sie nie pojawia nawet na sesjach rady miasta na ktorych jest glosowane jego absolutorium. KPINA !!

legion 23.10.2005 23:25

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Piskorski byl najlepszym wodzem Warszawy od czasow Starzyńskiego. Dlugo jeszcze Warszawa nie bedzie miala tak dobrego managera. No, ale pewnie mieszkancy Wroclawia wiedza lepiej :)

ta :) jasne menadzer ( wodz :haha: )z niego jak niewiem tylko sie umoczyl na tym ze robili pewne rzeczy bez przetargow (i nie tylko) dawal zarabiac swoim kolesia wiec kasa szla na lewo i o tym warszawiak niewie noramlnie moze ty mieszkasz pod Warszawa :)

ed hunter 23.10.2005 23:30

Cytat:

Napisany przez legion
ta :) jasne menadzer ( wodz :haha: )z niego jak niewiem tylko sie umoczyl na tym ze robili pewne rzeczy bez przetargow (i nie tylko) dawal zarabiac swoim kolesia wiec kasa szla na lewo i o tym warszawiak niewie noramlnie moze ty mieszkasz pod Warszawa :)

w tunelu? :> :P

joujoujou 23.10.2005 23:33

Sprawdziły się niestety moje prognozy co do powrotu do kraju - nie wcześniej niż za 5 lat, oczywiście nie skreślam zwycięzcy, będę się uważnie przyglądał z daleka i, kto wie, może zmienię zdanie? :>

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:24.