![]() |
Nie rozumiem jednego wielu z Was strasznie atakuje Kościół. Chyba zapomnieli (albo nie znaja historii Polski), iż gdzyby nie Wiara i Bóg -> Ojczyzna to być może kolega Demek gadał by dziś po niemiecku (nie wspomnę juz o @andrzejj9) a Pawelblu z całą pewności po rosyjsku. Ludzie Polska jest krajem specyficznym do czego dążymy? Chcecie zachodu i jego świeckości? Zachodu, który dziś martwi się o podstawową komórke społeczeństwa czyli rodzinę? Zachodu, który umiera bo zalewa go fala (wybaczcie określenia) "kolorowych"? Europa, demokracja, świeckość patrzcie co dzieje się we Francji? Ludzie opamietajcie się !!! W 1683 obronił nas Sobieski. Jeśli mogę przyrównać Kaczyńscy mają jedyną szansę być pamietanymi w HISTORII POLSKI jako jej wyzwoleńcy. TUSKOWI do królów daleka droga, oj daleka.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
straszna przegrana ogarnęła ludzi PO
drąży ich od środka i na zewnątrz też cóż to za ból, co za zniewaga platworma chyba innej demokracji się domaga takiej gdzie partia, która przegrywa bierze wszystko, aby być sprawiedliwa i mając gabinet cieni uważa, że się rządem mieni będąc w opozycji nie chce dopuścić do strasznej inkwizycji gdy ci co czerwonym dupę lizali znajdą się jako oskarżeni na sali ci co brali lub dawali też są niezadowoleni dla nich światłością jest gabinet cieni mam w dupie osobiste obrazy, partyjne obietnice, środowiskowe przysięgi i nie ma różnicy Polak Niemiec czy Żyd - jak jest sukinsynem to wstyd ciekawi mnie jedno??? jak będzie się nazywała nowa partia-trup stworzona przez ludzi uni wolności? ^_^ |
Cytat:
|
dobra dobra czytajcie sobie gazete.pl to jest chyba jedna z najbardziej klimatycznych i klamliwych gazet w Polsce rowna Trybunie Ludu :D i prosze obiektywni ludzie wypowiadaja sie na forum czytajacy wartosci pokroju pan Michnika :blee: normalnie smiac mi sie chce :D i jeszcze @andrzejj9 obiektywnie do tego podchodzi prosze - "s****ysyni, bo inaczej trudno to nazwać.. " jak ladnie s*u*w*yni slicznie az plakac sie chce :( za obiektywizm
|
W żaden sposób nie wiążą :-o
|
Cytat:
A czy obietnice wyborcze są w ogóle w jakiś sposób dla partii wiążące? Mówię oczywiście o teorii. |
Czekajcie aż powstaną komisje ds. prawdy i sprawiedliwości... a potem to już może nawet cenzura w inecie :-o
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3001746.html
a oto z kim pis sojusze zawiera. istne prawo i sprawiedliwosc. |
Cytat:
|
Tak wybraliście to teraz macie :O
Ato dopiero początek :klotnia: |
pis pokazuje, czym jest tak naprawdę:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3002046.html |
Cytat:
'ktory jak przyznaje byl pomylka wynikla z tego ze jak sie troche pisze to i sie cos zmasci'. Uwazam, ze zakonczylismy sprawe jak nalezy. I nie wiem dlaczego na tym forum ludziom tak trudno przyznac sie do pomylki. A przeciez to nic zlego - wrecz przeciwnie. Dowodzi tylko tego ze czlowiek potrafi zapanowac nad emocjami i racjonalnie, z dysnsu, spojrzec na to co wyprodukowal wczesniej. PS. wyedytowac nie moge. Nie moje podworko || PS2. Ale jakos PiS nie chce mu (Komorowskiemu) reki podac na zgode - o to sie rozbily rozmowy koalicyjne. |
pozostający w cieniu :> Jarosław to tęga głowa.
jak u wytrawnego szachisty, zawsze ma przemyślane opcje na kilka następnych posunięć. :D PO to stołkowa partia :taktak: , najlepszym przykładen jest Komorowski - zawodowy polityk, osoba, która jest najmniej skłonna do zgody (a kiedyś mu rękę podałem i podał bym dzisiaj - na zgodę :) ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:48. |