Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasi kandydaci na najwyszy stolek RP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasi-kandydaci-najwyszy-stolek-rp-53431/)

ed hunter 22.10.2005 18:08

Mickiewicz jest zrozumiały po 2 secie (małolaty nie brać do siebie)

całe interpretacje wygłaszane przez speców (i człowiek musiał mieć taki sam pogląd inaczej niedostateczny) są tyle warte co ich pijackie wizje.

kaźdy ma prawo na własną interpretację...... ale moje prawo było w państwie bezprawia..........

rycho 22.10.2005 18:09

Cytat:

Napisany przez pawelblu
hmmm - udalo ci sie zrobic z tuska marcinkiewicza - gratuluje zdolnosci plastycznej :)

A co do Kaczora - nie watpie ze gdyby go wybrano na prezydenta, to wlasnie tak by wygladal. To czlowiek zadny wladzy, dla niej jest w stanie (poprzez brata) nawet poswiecic funkcje parlamentarne i rzadowe (bo NIE WIERZE w bezinteresownosc takiego czlowieka jak Lepper, ktory dal mu poparcie).

To znaczy: Mam grać?
:D:D

mallow 22.10.2005 19:57

Cytat:

Napisany przez rycho
Tak nauczyli w szkole?

Powiedz mi co w zacytowanym przez Ciebie fragmencie mojej wypowiedzi swiadczy o tym ze tak mnie nauczyli w szkole? Nie nauczyli mnie w szkole postrzegac piekna w taki sposob w jaki je widze. Poprostu tak jest. Wiec nie wytykaj mi czego mnie w szkole ucza a czego nie.

Ja tez nie zgadzam sie z wieloma interpretacjami i naukami w szkole, ale tak jak napisal ed hunter, jezeli sie nie pisze i nie mowi tak jak chca nauczyciele to sie niestety dostaje ocene niedostateczna. Wiec jezeli sie z czyms nie zgadzam, to poprostu to mowie, lub nie pisze, jezeli nauczyciel nie jest ani troche tolerancyjny na czyjes poglady.

pawelblu 22.10.2005 22:40

Cytat:

Napisany przez rycho
To znaczy: Mam grać?
:D:D

Zbyt duzy skok myslowy - za tepy jestem w tym momencie :)

demek 22.10.2005 22:46

wlasnie dlatego zaglosuje na tuska bo wiekszosc z nas (o ile nie wszyscy:P) ma jednego ptaka, a jeden ptak juz u gory jest wiec nie badzmy mutantami :D

pops 22.10.2005 22:51

ciekawe czy jak wygra tusk to pis zmieni kandydata na premiera na jednego z kaczorow, a najbardziej mnie interesuje to, jak to beda motywowac.

demek 22.10.2005 22:52

nie, nie zmienia ale odwolaja marcinkiewicza po miesiac i wpuszczom jarusia juz oficjalnie na jego miejsce

Ormianin 22.10.2005 23:44

Cytat:

Napisany przez demek
wlasnie dlatego zaglosuje na tuska bo wiekszosc z nas (o ile nie wszyscy:P) ma jednego ptaka, a jeden ptak juz u gory jest wiec nie badzmy mutantami :D

na liberala nie glosuje!

woitas 23.10.2005 00:02

mam głęboko w mojej szanownej d...pie jutrzejsze wybory.
a gdy wygra kaczuszka, będzie okazja byśmy wzięli wódę i poszli się naj...bać z rozpaczy.

Ormianin 23.10.2005 00:04

Cytat:

Napisany przez woitas
mam głęboko w mojej szanownej d...pie jutrzejsze wybory.
a gdy wygra kaczuszka, będzie okazja, byśmy wzięli wódę i poszli się naj...bać.

lepsza kaczucha niz Donald - liberal

georg 23.10.2005 00:24

Ja poproszę o inny zestaw... kandydatów! :ysz:

Ormianin 23.10.2005 00:32

Cytat:

Napisany przez georg
Ja poproszę o inny zestaw... kandydatów! :ysz:

gdyby to bylo mozliwe :)

woitas 23.10.2005 00:36

niemożliwe jest otwarcie parasola w d...pie :D
zamiast podkładać paczki z trotylem w szczecinie... :hmm:

ed hunter 23.10.2005 06:23

jest cisza wyborcza

to trzeba się wypowiadać

na kartach do głosowania

nie ma: się niechce, mam kaca, mój głos nic nie znaczy!!!!

każdy głos składa się na te miliony głosów i znaczy

a jak się nie głosuje to morda w kubeł i bąbelki puszczać a nie narzekać.

andrzejj9 23.10.2005 09:51

taaa.. wybory... Sam już nie wiem, czy iść czy nie.. A jeśli jednak pójdę, to na kogo głosować..

Jednak inny zestaw odpowiedzi byłby jak najbardziej pożądany...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08.