![]() |
Jednak Brazylia... k***a
Co by nie mówić - mecz był świetny. Brawa dla obu zespołów. |
No ale jak sie strzela w środek bramki karne? Mają szczęście Brazylijczycy, bo mogło wcale nie być tych karnych
|
Teoretycznie w momencie strzału karnego bramkarza nie powinno już być na środku bramki....teoretycznie. Często tak wykonują karne i się udaje.
Ta poprzeczka na minutę przed końcem - to mogło rozstrzygnąć mecz, ale nie wpadło. Odniosłem wrażenie, że Chilijczycy pod koniec byli słabsi, jakby gorzej znieśli trudy gry. No ale to było 120 minut ostrej gry, nie ma się co dziwić. Jednak takie wyczerpanie też się odbija później na egzekucji karnych. Zobaczymy jak wysiłek w tym meczu Brazylii odbije się na następnym. Ile to teraz mają wolnego? |
4 lipca ćwierćfinał. Trochę czasu na regenerację mają.
|
Fatalnie strzelali, jedni i drudzy. Dla widowiska lepiej, że przeszła Brazylia. Choć wcale im nie kibicowałem. :)
|
Ale za to jakie piękne bramki Kolumbii w meczu z Urugwajem:)
|
Ten Rodriguez jest niesamowity, wyrasta na gwiazdę mundialu.
Dwa razy dostał dobrą piłkę i zrobił z tego dwie piękne bramki. Ciekawe jaką będzie miał cenę po mistrzostwach. Inna sprawa, że nie był dostatecznie pilnowany, tak jakby obrońcy go lekceważyli, a na pewno zapomnieli że wszystkie wygrane Kolumbii były głównie jego zasługą. Teraz czekam co pokaże w meczu z Brazylią, a mam nadzieję że nie spuści z tonu. |
Patrzymy pany, patrzymy!
Po 55 minutach gry Holandia za burtą :D Edit: Cóż, Meksykowi nie udało im się utrzymać wyniku, a w doliczonym czasie gry stracili drugą bramkę z karnego. Wynik 2:1 dla Holandii. Stara prawda piłkarska mówi, że kto gra na utrzymanie wyniku, ten w konsekwencji przegrywa. Tu już prawie im się udało.... |
O jak się męczą Niemcy...
|
oj straszliwie się męczą :sciana:
|
Oni jeszcze to wtopią :D
Kontry Algierczyków są piekielnie niebezpieczne. |
ależ Niemncy spieprzyli wolnego :rotfl:
|
Ja *******e :D No to mamy już małą sensację. Za chwile możemy mieć większą. Będą karne?
|
To kto jeszcze stawia na Algierię? :D
|
A niech wygrają :) Choć Niemcy byli moimi faworytami przed mistrzostwami.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:06. |