![]() |
no i zaspali algierczycy :ysz:
|
Ups...czyżby po meczu?
Miejmy nadzieję, że to nie ostatnia bramka w tym meczu. Niekoniecznie dla Niemców. |
Chyba po meczu. Stawiam, że jeszcze coś strzelą
|
Szacun dla Algierii! Jak dla mnie jeden z najlepszych meczy, o ile nie najlepszy. No to mamy Niemcy - Francja. Ciekawe, czy nie odczują tego meczu, bo niektórzy w końcówce ledwo powłóczyli nogami
|
Wszyscy ledwo się ruszali, ale co się dziwić.
Szkoda, że ostatnia bramka padła za późno, bo Algierczycy odzyskali wigor i kto wie co by było, gdyby mieli jeszcze parę minut. Gwoli uczciwości, trzeba Niemcom przyznać, że po szybkim prowadzeniu w dogrywce nie zaczęli grać na czas i nie zepsuli meczu wyrachowaniem. Piękny mecz! Szkoda trochę Algierii, ale taki jest sport. :respect: |
Miło popatrzeć na takie mecze -Algieria kraj o podobnej ilości ludności co Polska a jak nam Afryka uciekła sportowo:ysz:
Jak by przeszła Algieria ale byłby mecz -Francja -Algieria-oj płonąłby Paryż;) |
pozostaje w mocy słynne powiedzenie Linekera,
"piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy" :D |
Zobaczymy jak Niemce z Francją zawalczą-wynik według mnie jest sprawą jak najbardziej otwartą;)
|
A tymczasem - Jerzy Dudek (ten sam) szuka pracy:
http://www.gumtree.pl/cp-specjalisci...udek-606150812 |
Chwila odpoczynku przed meczami .....;)
Ale net gra dalej......wyszperane w sieci;) Dlaczego w meczu piłkarskich mistrzostw świata Ghana - Niemcy Polacy gremialnie kibicowali piłkarzom z Afryki? Czyżby jakieś antyniemieckie resentymenty? Nie. Po prostu wyszła z nas murzyńskość...:haha: :) |
No cóż, Brazylia wygrywa 2:0 póki co, nie lubię Brazylii, dlatego ubolewam nad nieporadnością Kolumbii który urosła bardzo na tym turnieju. A tak mi się marzył finał bez europy i Brazylii........pewnie Niemcy z Holandią zagrają o puchar. :sciana:
Na bank będę oglądał. :rzygi: |
Cóż - Kolumbia zasłużenie przegrała, mimo że w drugiej połowie walczyli. Końcowy wynik 2:1.
A pierwszy mecz Niemcy - Francja był jednym z najsłabszych w tych mistrzostwach. Oglądanie go bolało. :sciana: |
Jak mi Argentyna odpadnie, na co się zanosi, to nie oglądam. :)
Taki to już ze mnie typek....jak kibicować, to wybranym drużynom. Mam patrzeć ja Niemcy albo "Holadry" wznoszą puchar ? To tak jakby gestapo albo Ania Grodzka wygrała. :) |
Chłopie! Tu jest sport!*
Nie żadne tam polityki i inne fanaberie. * - w teorii. |
No co zrobisz, raz na cztery lata mam "demokratyczne" święto. Co myślę, to napiszę. :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:19. |