![]() |
No to czekamy na lanie od herbaciarzy z mlekiem. :>
Jak teraz było trzeba, to chyba dachu nie zamknęli i Narodowy nie nadaje się do gry, bo jedna wielka kałuża. lol2 |
Wstyd, po prostu wstyd.
Wysyłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk 2 |
Cytat:
|
Anglicy powinni powiedzieć, że jak ten DZIKI KRAJ przygotuje się na mecz to ma się zgłosić do nich prośbą o rozegranie go... a kibice powinni w nagrodę udać się do kas po zwrot gotówki za bilety i olać kolejne mecze. K...a gdzie my jesteśmy :|
|
Cytat:
|
Dopiero wróciłem do domu i włączyłem telewizor, no ciekawe...
Jestem w stanie zrozumieć, że nie przewidzieli aż tak obfitych opadów (w sumie nic na nie nie wskazywało jeszcze parę godzin temu), ale żeby nie zareagować natychmiastowym zamknięciem dachu? Poza tym, czy tam nie ma systemów odprowadzających wodę zdolnych w rozsądnym czasie doprowadzić murawę do stanu używalności? |
Dach powinni zamknąć wczoraj rano, a drenażu pod wypożyczoną murawą po rostu nie ma żadnego. PZPN na pewno premie już sobie wypłacił.
|
Cytat:
|
o ile od godziny 20:20 mialem jeden wielki ubaw to teraz chyba przyhamuje
bo chyba faktycznie to delegat dal dupy a nie nasi jestem zawiodziony.... ale i nie...znow bede mial blisko na stadion slaski... |
Premie sobie wezmą... za to, że szybko udało się, dzięki im zdolnościom, zapanować nad sytuacją i przenieść mecz na dziś. O! Premia za szybką reakcję! A co!
Takiego wielkiego misia powinni powiesić nad tym stadionem. :D A macie pretensje, że zima zaskakuje drogowców... |
Wczoraj jak lało chcieli grać przy otwartym dachu -dziś jak ma być ciepło i słonecznie mają grać przy zamkniętym..:ysz:
Niech mi jeszcze tu któryś napisze że żyjemy w normalnym europejskim kraju...|| |
mam wrażenie, że żyjemy w normalnym europejskim kraju k***a
|
|
z Gmochem i ryżem jest spoko :D
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:33. |