![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#136 |
|
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
@Burt nie przesadzaj... a zreszta nvm
proponuje zamknac
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
@andrzejj9 na co czekasz? nie obijaj sie
|
|
|
#138 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no to co zamykamy??
|
|
#139 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
fony - nie przesadzaj - odnioslem sie do tego co napisales jako do ogolnego przykladu - ze punkt widzenia zalezy od kibla na ktorym akurat sie sra (przepraszam za dosadnosc - w pelni zamiezona, nie stosuje jej czesto, co starzy bywalcy wiedza) - jakbys ty byl tym "bardziej doswiadczonym" to bys inaczej pisal pewnie - zamiast sie obrazac zastanow sie nad tym, odwroc sytuacje i przemysl
swoja droga padla kolejna liczba - 2miesiace - tak dlugo jestescie razem? (tak mozna wywnioskowac z kontekstu) i to ma byc zwiazek? no fakt, jak sie ma 17 lat to sie inaczej patrzy na zycie... ![]() prawda jest taka, ze w tym wieku wiekszosc zwiazkow rownie szybko sie zawiazuje i rozkwita, jak i rozpada zadko ktore trwaja i przeradzaja sie w cos wiecej dobra, starczy tego bravovania... na dzis
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Człekokształtny
Cytat:
osobiscie takie tematy mi nie przeszkadzaja. powiem wiecej jak dla mnie moga byc, bo w odroznieniu od jakiegos bravo <co ktos sugerowal> widac ze dotycza rozsadnych ludzi i uwazam za cos normalnego pomoc w takiej sytuacji. w koncu kazdy mial jakies swoje, mniej lub bardziej dotkliwe przygody milosne w tym okresie zycia.. czy to cos zlego, ze ktos chce sie nimi podzielic??a o zamkniecie tematu pytalem, bo sporo osob tego sie domagalo, a jak ktos chce to moze pisac na priva ![]() to tyle kwestia wyjasnienia
|
|
|
#142 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Po tym tekscie (nie patrzylem wczesniej jak dyskusja byla na pierwotny temat) propozycja zamkniecia byla o godzinie 12.00 (Yarozelsky), potem o 13.00 Skubi, potem Ty o 19.00 i nowu o 21.00 po raz drugi. Gwarantuje Ci ze odpowiednie osoby zajmujace sie tym dzialem wiedza o tym temacie, w szczegolnosci z tego powodu ze sie w nim wypowiadaja i nie ma sensu powtarzac o zamknieciu co 2 godziny - jak moderator dzialu uzna za stosowne to zamknie i wszelkie motywowanie (tym bardziej kilkakrotne, powtorne raptem po 2 godzinach) jest nie na miejscu - to on ponosi odpowiedzialnosc za nie-zamkniecie nieodpowiedniego tematu, lub za zamkniecie odpowiedniego.
I odnoszenie sie znowu do tej prywatnej sytuacji ktora sobie tu fony opisal jest troche nie na temat, bo ja nie na to teraz zwracalem uwage. Tamta sprawe mamy juz wyjasniona - rozmowa o tego typu kryteriach i hierarchii moralnosci, a tym bardziej o jakis rozterkach emocjonalnych zwiazanych z konkretnymi przykladami z zycia prywatnego to temat na sesje, czy na rozmowe z bliska osoba a nie na posta na forum.cdrinfo.pl . Mi chodzi o to zeby decyzje o zamknieciu pozostawic moderatorowi tego dzialu - on za to odpowiada a nie uzytkownicy przez ktorego te decyzje by ewentualnie podjal. Ja natomiast proponuje po prostu ODEJSC od tego tematu, co jest metoda bezinwazyjna, wrecz ewolucyjna i nic nie trzeba bedzie robic. |
|
|
|
|
#143 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeśli chcecie to mogę zamknąć temat, ale to raczej na wyraźną prośbę autora, bo jako taki nie łamie on regulaminu forum, ani w żaden inny sposób nie narusza jego porządku i sam nie daję sobie prawa, żeby podejmować decyzję o jego zamknięciu bez takich wyraźnych przyczyn.
|
|
|
#144 |
|
Człekokształtny
ja tylko spytalem, a Wy mnie tak od razu traktujecie
nie lubicie mnie chyba ;(
|
|
#145 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
. Wiec nie rozklejaj sie jak baba tylko wyciągnij wnioski ze swojego postępowania, aby być lepszym na przyłość.
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Człekokształtny
Cytat:
ja po prostu to poparlem i opowiedzialem sie za tym by przeniesc to na priva.. i sie nie rozklejam bo na tym forum jestem od ponad roku, tyle ze wczesniej nic nie pisalem, tylko czytalem... ale mozemy sie piwa napic..
|
|
|
#147 | |
|
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
Co do tego, że jesteś już rok na forum. Wyobraź sobie sytuacje, że masz przed swoją osobą las i rozmawiamy o nim jak będziemy go ścinać, jakich pił użyjemy. Tak będziemy gadać długo, a później pójdziemy i zaczniemy wycinke. Tutaj jest podobnie. Za piwo dzięki, ale nie tym razem
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 21.02.2006 o godz. 01:38 |
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Człekokształtny
Cytat:
co do lasu, to po prostu nie zawsze trzeba scinac las, by moc go odkryc.. uznalem to forum za dosyc ciekawe dlatego postanowilem sie uaktywnic.. to chyba nic zlego?? zwlaszcza, ze wielu uczestnikow tego forum jest do mnie pozytywnie nastawionych. wczesniej nie mialem po prostu mozliwosci czestego udzielania sie tutaj.. jak nie masz ochoty nie musisz ze mna dyskutowac i po co komplikowac cala sytuacje?? mam jeszcze takie pytanko: a gdybym byl zupelnie zielony, to nie mialbym prawa do wlasnego zdania?? jak ktos jest nowy, to nic juz nie moze?? wybacz, ale moim zdaniem to troche chore podejscie...
Seny, pit i collons! Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 21.02.2006 o godz. 01:37 |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Cichy mod
![]() ![]() |
Może nie tak dosłownie, ale w pewien sposób tutaj zachowany jest klimat i rodzaj zachowań. Tak jak w każdej grupie nowi są traktowani inaczej. Osobiście pamiętam okres, w którym takie sytuacje miały często miejsce. Nie trudno zauważyć, że nowi userzy nawet nie pomyślą o wyszukiwarce, przeważnie chcą aby odpalić całą robote za nich.
Jeżeli piszesz sensownie, gramatycznie, odpowiednio potrafisz używać znaków interpunkcyjnych to miło Cie przyjmie grupa. Ale jak piszesz w stylu "Cze.Mam problema.... . bo tak wogule to mi sie cos skopało.nie weim co robić?!?!?!??" to raczej nie oczekuj cudow ![]() Co do dyskusji to lekko zjechalismy z tematu, wiec zakonczymy ją. Chyba, ze chcesz coś jeszcze dopowiedziec
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
#150 | |
|
Człekokształtny
Cytat:
tego tematu w wyszukiwarce <przynajmniej na tym forum> nie znajde. poza tym nie ja zaczalem dyskusje na ten temat. prosze o nie traktowanie mnie jak wszystkich nowych, bo jakos potrafie sie tu odnalezc.. wydaje mi sie, ze pisze gramatycznie i ortograficznie poprawnie - bledy sa przypadkowe i wynikaja z roznych przyczyn. a co do "sensownosci" moich wypowiedzi to kazdy ocenia je indywidualnie i wedlug wlasnych kryteriow. nie moze byc tak, ze to co Ty uznajesz za madre i sensowne, jest takze takie dla innych.. nie "oczekuje cudow", tylko uszanowania mojego zdania na rozne tematy pozdrawiam serdecznie i zycze wiecej wyrozumialosci. bo tego Ci brak PS pisze sie: "w ogole"
|
![]() |
|
|