Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.02.2006, 09:42   #1
Stanley
noob

Data rejestracji: 26.02.2005
Stanley niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
tak... co mnie zdziwic juz moze?
wczoraj sie dowiedzialem ze pewna bliska mi osoba w wieku 15 lat (!) 'uzywala' sobie seksu analnego i oralnego... jak dla mnie chora rzecz.. a powod - nie bylo nic innego do roboty
nic mnie chyba jednak juz w tym kraju nie zadziwi... skoro mozna to robic z nudow, to robia to tez i w szkole..
a to ze rocznik '85 jest ostatnim 'normalnym' - z tym sie nie zgadzam, jestem z rocznika '88 i dla mnie wiekszosc takich sytuacji jest chorych... nie wiem jak mozna do tego dopuscic w takim wieku

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.02.2006, 10:11   #2
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez fony
a to ze rocznik '85 jest ostatnim 'normalnym' - z tym sie nie zgadzam, jestem z rocznika '88 i dla mnie wiekszosc takich sytuacji jest chorych...
Że niby wcześniej "tego nie było"?
Niejedna królowa miała już kilkoro dzieci w tym wieku.
Stary 20.02.2006, 11:35   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez fony
tak... co mnie zdziwic juz moze?
wczoraj sie dowiedzialem ze pewna bliska mi osoba w wieku 15 lat (!) 'uzywala' sobie seksu analnego i oralnego... jak dla mnie chora rzecz.. a powod - nie bylo nic innego do roboty
nic mnie chyba jednak juz w tym kraju nie zadziwi... skoro mozna to robic z nudow, to robia to tez i w szkole..
a to ze rocznik '85 jest ostatnim 'normalnym' - z tym sie nie zgadzam, jestem z rocznika '88 i dla mnie wiekszosc takich sytuacji jest chorych... nie wiem jak mozna do tego dopuscic w takim wieku
Widzisz, to jest niestety to, czego nie lubię, ale co generalnie stosować trzeba - uogólnianie. Nawet jeśli ty nie pasujesz do tego opisu (i chwała ci za to ) to nie znaczy, że twoi rówieśnicy tacy nie są. Sam zresztą piszesz o koleżance.

Niestety pokolenie się zmienia i to moim zdaniem zmienia na gorsze. Ale to nie tylko wina szkoły, chociaż jej również. To wina także tego, że dużo rodziców, nawet chcąc po prostu nie ma czasu na odpowiednie wychowywanie dzieci. Praca na dwa etaty, zmęczenie, rozdrażnienie itp. spowodowane sytuacją w kraju. To wszystko musi się na coś przekładać..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 20.02.2006, 11:47   #4
Stanley
noob

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Sam zresztą piszesz o koleżance.
szkoda ze nie chodzi o kolezanke... a o moja obecna dziewczyne.
i szczerze mowiac jestem w kropce - czuje 'cos' do niej (nie powiem ze kocham, za krotko z nia jestem zeby tak mocnego slowa uzywac), zalezy mi na niej... ale to, co zrobila za mlodu, nie daje mi spokoju. Ani troche. Mysle, co zrobic z tym zwiazkiem...
Obecnie ma prawie 17lat.. heh i z rozmowy z nia na ten temat wyszlo cos w stylu 'wykpienia' mnie ze jestem jeszcze prawiczkiem, nie mam doswiadczen seksualnych etc. Tylko ze ja mam dosyc 'powazne' podejscie do zycia i zwiazku, nigdy nie szukalem dziewczyny dla zabawy. To jest rowniez chore, to nie jest zwiazek. Zwiazek musi opierac sie na pewnych uczuciach - przynajmniej wg wartosci, w ktore wierze. W czasie obecnym - wartosci chyba zludne...
Nie chcialo mi sie komentowac jej jak to mowila, bo bym byl chamski. To ze ktos wchodzi komus do lozka i kocha sie analnie z nudow, jest po prostu chore.
Stary 20.02.2006, 15:17   #5
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez fony
szkoda ze nie chodzi o kolezanke... a o moja obecna dziewczyne.
i szczerze mowiac jestem w kropce - czuje 'cos' do niej (nie powiem ze kocham, za krotko z nia jestem zeby tak mocnego slowa uzywac), zalezy mi na niej... ale to, co zrobila za mlodu, nie daje mi spokoju. Ani troche. Mysle, co zrobic z tym zwiazkiem...
Obecnie ma prawie 17lat.. heh i z rozmowy z nia na ten temat wyszlo cos w stylu 'wykpienia' mnie ze jestem jeszcze prawiczkiem, nie mam doswiadczen seksualnych etc. Tylko ze ja mam dosyc 'powazne' podejscie do zycia i zwiazku, nigdy nie szukalem dziewczyny dla zabawy. To jest rowniez chore, to nie jest zwiazek. Zwiazek musi opierac sie na pewnych uczuciach - przynajmniej wg wartosci, w ktore wierze. W czasie obecnym - wartosci chyba zludne...
Nie chcialo mi sie komentowac jej jak to mowila, bo bym byl chamski. To ze ktos wchodzi komus do lozka i kocha sie analnie z nudow, jest po prostu chore.
Fony, jesli moge cos zasugerowac daruj sobie ta dziewczyne. Z czasem trafisz na taka, ktora bedzie Cie doceniac.. Niestety bardzo rzadko sie zdarza, ze pierwsza milosc to ta ostatnia.. Zaslugujesz na naprawde fajna dziewczyne, bo po Twoich wypowiedziach widac, ze masz poukladane w glowie.
poki co moge sie z Toba napic piwa
Stary 20.02.2006, 11:55   #6
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Daj sobie z Nią spokój Fony .Ta myśl będzie Cię żarła przez długi czas.
Co jak co i nie wiedzieć czemu, ale facet nie lubi wysłuchiwać o byłych związkach i lubi być po prostu pierwszy. Jesli Ona Ci o tym opowiada - wybacz ,ale jak to brzmi.

Co do Twoich wypowiedzi - jeśli by każdy w Twoim wieku miał takie podejście do życia byłoby znacznie lepiej .

Pozdrawiam.
Dorian jest offline  
Stary 20.02.2006, 12:38   #7
Stanley
noob

Cytat:
Napisany przez Dorian
Daj sobie z Nią spokój Fony .Ta myśl będzie Cię żarła przez długi czas.
jeden normalny, porzadny facet, ktory chyba wie w czym tu jest problem.. w wiekszosci idzie uslyszec 'trafiles na skarb, nie dziewczyne' etc.. plytkie myslenie, jak diabli...
Cytat:
Napisany przez Dorian
Co jak co i nie wiedzieć czemu, ale facet nie lubi wysłuchiwać o byłych związkach i lubi być po prostu pierwszy.
jedna z wartosci ktorych powinno sie przestrzegac... dziewica/prawiczkiem powinno sie byc dopoki sie nie spotka odpowiedniej osoby, a i to po odpowiednim czasie (napewno nie isc do lozka po roku...)
Cytat:
Napisany przez Dorian
Jesli Ona Ci o tym opowiada - wybacz ,ale jak to brzmi.
coz.. sam pociagnalem temat, ale nie spodziewalem sie ze to uslysze, i szczerze mowiac, wolalbym nie uslyszec, wiele stracila w moich oczach

odnoszac to sytuacje do ogolu - kazdy jest panem swojego lasu, jednak powinnismy szanowac swoje cialo, siebie. Mamy je tylko jedno. Nie nalezy traktowac siebie jak szmaty.. aby zaimponowac? czy nie wiem co innego tu moze kierowac ludzmi...
Stary 20.02.2006, 12:56   #8
Yarozelsky
Gość

jak dla mnie temat zrobił sie zbyt osobisty,a o głownym wątku już chyba wszystko zostało napisane, temat proponuje

Stary 20.02.2006, 13:59   #9
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ale sie ludziom nudzi
dziewczyna dala sie wrobic, koles blysna chamstwem i glupota - po naganie byloby imho ok, potem sie sadzic moga poza szkola, jesli sprawa ma wiekszy odzew
a od kolegi Pierwszego wara - coz zlego zlobil?
nimal jest offline  
Stary 20.02.2006, 14:09   #10
Skubi
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
Skubi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Skubi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Powiem tak
Stary 20.02.2006, 16:01   #11
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
fony - a co w tym zlego ze uprawial taki czy inny rodzaj seksu? no dobra - wiek, 15 lat to chyba jednak torche za malo, duzo za malo imho
jednak pomijajac wiek - jak facet przeleci dziewczyne to jest ok, a jak laska przespi sie z facetem to juz nie? to jest chore myslenie
jesli miala faceta i mieli ochote na taki rodzaj stosunku to co w tym zlego?
wiec kwestja jest nie taka czy ona robila to czy tamto - ale to jak sie teraz zachowuje
polecam film "Chasing Amy" mowiacy o takich dylematach (bylo tez o tym troche w "Clerks" tej samej ekipy, ale nie jako glowny watek) - pomijajac to ze to swietna komedia, to moze pomoc ci w przemysleniach
nimal jest offline  
Stary 20.02.2006, 17:26   #12
Stanley
noob

Cytat:
Napisany przez nimal
fony - a co w tym zlego ze uprawial taki czy inny rodzaj seksu? no dobra - wiek, 15 lat to chyba jednak torche za malo, duzo za malo imho
no to chyba jest wystarczajacy powod
Cytat:
Napisany przez nimal
jednak pomijajac wiek - jak facet przeleci dziewczyne to jest ok, a jak laska przespi sie z facetem to juz nie? to jest chore myslenie
nigdy nie powiedzialem ze cos w tym jest ok lub zle. Nie mam nic przeciwko stosunkom plciowym, ale nie w wieku, w jakim oboje sie znajdowali... bo fakt faktem, to byly jeszcze... dzieci
Cytat:
Napisany przez nimal
jesli miala faceta i mieli ochote na taki rodzaj stosunku to co w tym zlego?
coz, wiek, jak wyzej wspomniales...
Cytat:
Napisany przez nimal
wiec kwestja jest nie taka czy ona robila to czy tamto - ale to jak sie teraz zachowuje
po 2 miesiacach mi sie nie bedzie ladowala do lozka chyba, ale kto wie co bedzie pozniej...?
Cytat:
Napisany przez nimal
polecam film "Chasing Amy" mowiacy o takich dylematach (bylo tez o tym troche w "Clerks" tej samej ekipy, ale nie jako glowny watek) - pomijajac to ze to swietna komedia, to moze pomoc ci w przemysleniach
nie posiadam, a zanim bym sciagnal to troszke czasu minie...
Stary 20.02.2006, 18:11   #13
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal

Amerykańskie wzroce zawarte w tych filmach mają być dobrym przykładem? Wybacz.
Dorian jest offline  
Stary 20.02.2006, 17:41   #14
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nie robmy tutaj bravo.pl prosze...
Stary 20.02.2006, 18:15   #15
Stanley
noob

Cytat:
Napisany przez mallow
nie robmy tutaj bravo.pl prosze...
ok, wybacz. moja wina, ja zaczalem ten temat. z mojej strony eot..

Twoje uprawnienia: