![]() |
No nieźle, chłop ma niezłego sierpa. Pudzian raczej polegnie, raczej, bo tak jak napisał andy, szanse zawsze są.
|
Cytat:
Potem jak grubasek się zmęczy to spróbować go staranować ciosami. |
Czas wykopek-może poprzerzucał trochę ziemniaków :haha:
|
Pudzian jak na nieszczęście stracił sporo na wadze :szczerb:
|
Cytat:
Jestem za to ciekawy co pokaże cwaniaczek Saleta i el Estrogen. Obaj podobna waga i muskulatura ciała. Obaj mają doświadczenia w boksie + Saleta jeszcze w kick boxingu. Walka może być ciekawa. Podobno jeśli Pudzian wygra to na KSW 15 będzie walczył z Ibiszem || |
Ten gość ma kark jak prosiak, Pudzian nie ma szans... :]
|
Cytat:
Ja też tak wcześniej o nim myślałem, ale jak zobaczyłem parę występów, to wcale nie słabe ciosy przeciwników zdawały się nie robić na nim najmniejszego wrażenia (nawet nie próbował robić uników - ze swoją masą pewnie i tak by nie dał rady, ale też nie wyglądało, jakby mu to było potrzebne), natomiast jak on rąbnął, to przeciwnicy nie tylko padali na deski, ale przez kilka minut byli kompletnie zamroczeni. Natomiast co do zmęczenia go.. No cóż.. Pudzian może i stracił znowu trochę na wadze, ale dalej obawiam się, że to łatwiej zmęczyć jego niż, żeby on spróbował zmęczyć swojego przeciwnika. Czarno to widzę.. |
No i po walkach. Podobało mi się praktycznie wszystko oprócz Salety - El Estrogen i Pudzian - Grubasek.
Jeśli chodzi o walkę Najman - Saleta to spodziewałem się bardziej klasowego pojedynku. Walka wyglądała raczej jak zwykła bijatyka, poziomem zbliżona do Pudzian - Najman. Natomiast Pudzian - Grubasek to chyba jakieś żarty. Moim zdaniem walka była ustawiona. Grubasek w innych walkach nawet jak leżał to potrafił się bronić a tutaj ani be ani me ani kukuryku. JEDEN WIELKI FAIL |
Wrażenia:
1. Pudzian strasznie się odchudził. Nie pamiętam dokładnie, ale poprzednio ważył chyba około 135kg. Teraz coś koło 110kg. W sumie nieważne, ile zrzucił, ale zrzucił bardzo dużo - naprawdę bardzo to widać i nie wiem, czy nie przesadził. To musi odbić się na sile. 2. Dalej nie ma kondycji. Jest lepiej, ale walka była krótka, a widać było, że jest po niej bardzo zmęczony. Za bardzo. 3. Techniki chyba dalej nie ma. Trudno to dokładnie ocenić, bo i niewiele można było pokazać, ale te kilka niby ciosów na początku dalej nie wyglądało najlepiej. A cała walka.. Taka nijaka. Podobna do pierwszej z Najmanem, choć widać było, że ten dzisiejszy przeciwnik był dużo bardziej wytrzymały. W sumie to nie wiem, czy nie została za szybko przerwana, bo choć ciosów i to na twarz było bardzo dużo, to tamten chyba by jeszcze trochę przetrwał. Trudno powiedzieć. Jako całość.. sam nie wiem. Niby ok, wszyscy zadowoleni, przeciwnik nie protestował, ale jednak chyba powinno to trwać trochę dłużej i więcej pokazać. Jakbym czekał specjalnie, byłbym rozczarowany. |
jesli walka nie byla ustawiona to respect dla pudziana, byl w stanie powalic 200kg, to nie jest proste
brak kondycji? raczej nie, przy tylu waleniach to zupelnie normalne zrob to andrzeju na sucho a bedziesz wiedzial o czym mowie |
A ja czuje, że miałem wkład w walkę :P Został użyty cytat z Conana, który dopiero po moim wstawieniu na YouTube w 2006 roku stał się znany na całym świecie nieskromnie mówiąc :P Polecam: http://www.youtube.com/watch?v=V30tyaXv6EI (1044869 wyświetleń na dzień dzisiejszy + kilkaset tysięcy spin-of'ów w lepszej jakości od innych użytkowników po wstawce) :)
What is best in life? - Conan, what is best in life? - To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women! |
Cytat:
|
Butterbean ma 44 lata, walczy od odawna. Walka ustawiona bo chodzilo o kase, zreszta bukmacherzy wiedzieli o tym i stawki na wygrana Pudziana byly bardzo niskie. Dla Pudziana bylby to koniec z MMA a tak bedzie go Butterbean trenowal i robil kase na nim.
|
Widowisko żenujące i żałosne, i w całości i w poszczególnych elementach.
Ta wielka gala (z malej litery) to nadymane, komercyjne widowisko ustawiane w stylu walk wrestlingowych. IMHO - dla niedorozwojów (bez urazy dla oglądających i zachwycających się tym żałosnym cyrkiem) |
Cytat:
Gość kwiczał jak prosiak :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |