Cytat:
Napisany przez Bartez
(Post 1098917)
I powiedzcie mi jeszcze, co za *****e i półmózgi wypisują te komentarze na onecie, z których płynie tyle jadu i radości, że przegrał. Nie mogę tego pojąć, skąd się takie matoły biorą.
|
Ci, którzy na onecie się wychowali. Moim zdaniem to już całe pokolenie osób, które jakimś cudem umieją składać poszczególne wyrazy w całość udającą komentarz, czasami nawet udającą komentarz na temat... Wśród tych trolli znajduje się niewielka ilość żywicieli, którym się zdaje, że są wychowawcami i mają nadzieję, że kiedyś uda im się komuś coś w głowie poukładać - może nawet czasem się udaje i stare trolle zostają z czasem zastąpione nowymi, ale tego nie jestem taki pewien... Czasem zdarzy się artykuł z komentami na poziomie, ale niezbyt często.
Co do Pudziana, to w Tylko nas Dwoje (tak to się chyba nazywało?) nie miał szans, gdyby oceniali go profesjonaliści, bo poszedł tam dobrze się bawić, wiedząc jednak, że nie ma jakichś szczególnych uzdolnień muzycznych i raczej w tym wieku ich nie rozwinie. W MMA jest już inaczej - też brakuje mu umiejętności, ale nie brakuje potencjału. Siłę już ma i raczej jej nie straci ot tak, teraz musi walczyć ze swoją techniką, ale to już leży w zakresie jego możliwości. Nie znam się i nie mam pojęcia, czy będzie w stanie kiedyś mierzyć się z najlepszymi, ale na pewno może stać się dużo lepszym zawodnikiem.
|