![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#91 |
|
szefunio
Data rejestracji: 27.03.2013
![]() |
ci z call center maja za zadanie naciaganie klientow, cóż, taka praca, jak np kanarzy w mpk
nic nie zawinili (chociaz kanar czesto jest nie fajny) a i tak nikt ich nie lubi
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba miękko się zaczęło robić prezesom.
Cytat:
Edit1: UOKiK zajął się sprawą. http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/...html#BoxBizTxt Edit2: Czy ktoś się orientuje co się stanie z CYFRA+online od 1.04? Bo od nc+ oczywiście nic się dowiedzieć nie można... Oni nie wiedzą. To kto ma ku**a wiedzieć?!
Seny, pit i collons! Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 28.03.2013 o godz. 12:40 |
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Smakosz... Heinekena!
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Robi się coraz ciekawiej:
Jak podaje Presserwis, pierwsza głowa spadła z powodu zamieszania z nc+. Odchodzi dyrektor wykonawczy marketingu Canal+ Cyfrowy - Marek Staniszewski. http://www.press.pl/newsy/telewizja/...nal_-Cyfrowego |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Człekokształtny
|
|
|
#95 |
|
Człekokształtny
Zaczynają się budzić.
Twórca antync+ zaproszony na rozmowę z prezesem nc+. ![]() Nowa oferta wydaje się kwestią czasu. A ja się tak zastanawiam nad jedną kwestią. Czy mogę do nich wysłać pismo nie z wypowiedzeniem umowy, ale z informacją, że nie akceptuję zmian w regulaminie i chcę pozostać przy starej umowie? Tzn. wiem, że wysłać mogę, tylko czy coś w ten sposób uzyskam.
Seny, pit i collons! Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 28.03.2013 o godz. 18:45 |
|
|
|
|
|
#96 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzyskasz.
przysla ci wypowiedzenie ![]() a goscia chca uciszyc ![]() na antync+ nie ma tego obrazka ;]
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 28.03.2013 o godz. 19:39 |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Człekokształtny
Jest:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater A jaki mi przyślą wypowiedzenie tzn., że to ONI zrywają umowę i czy nie przysługuje mi wtedy np. zwrot opłaty aktywacyjnej? To oczywiste, że chcą go uciszyć. Dziwię się, że dopiero teraz podejmują działania. Już na drugi dzień widząc co się dzieje powinni podjąć rozmowy w ten czy inny sposób, a nie traktować klientów jak idiotów, którzy nie zrozumieli super oferty.
|
|
|
#98 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Ryzykanci. Tera też liczą, że autor Anty nc+ da się ugłaskać - nie wiedzą tego, ale jeśli się uda może być dla nich świetnym ambasadorem. A mogą mu sporo zaoferować, nawet stanowisko się u nich ostatnio zwolniło dość ciekawe...
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
nc+ do antync+
smiech na sali...dali to publicznie. choc z drugiej strony to lepiej niz za plecami wszystkich...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Człekokształtny
No pewnie, że publicznie.
O to chodzi, żeby wszyscy widzieli jacy to oni są otwarci i jak chcą rozmawiać z klientami.
|
|
|
#101 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla mnie to szyte grubymi nićmi . Ale jedno jest pewne coś się musi wydarzyć . Zgubiłem link , ale czytałem że do 4.04.2013 UKOiK ma przekazać jakieś wiadomości po wpłynięciu zgłoszeń .
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
zaoferuja mu dozywotnio najwyzszy pakiet, w pormocji
za 198zl
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Człekokształtny
Jaja jak berety!
Cytat:
|
|
|
|
#105 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
A kto założył antync? Agencja pracująca z nc?
![]() Teraz się dogadają i będzie cudowne nawrócenie założyciela antync... zobaczymy.
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Platforma U3- na pomoc!!! | yahol | Off topic | 2 | 19.10.2006 22:14 |
| NERO 7 nowa wersja juz jest - 7.0.8.2 | nero7 | Nero | 57 | 28.04.2006 08:56 |
| nowa sesja na starym cd | atibor | Napędy optyczne CD | 2 | 18.06.2004 15:43 |
| Nowa nagrywarka do starego kompa | szuwar666 | Napędy optyczne CD | 12 | 28.11.2003 13:49 |
| Nowa KaZaA | dragal | Off topic | 7 | 11.06.2002 01:46 |