![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Natomiast nie wykluczam oczywiście, że kryją jakiegoś asa w rękawie, ponieważ z tego co Andy mi powiedział w maju ma być przymusowa migracja. Jeżeli zrobią jakiś numer to się z nimi pożegnam, a abonentem byliśmy od początku istnienia platformy. Już raz Cyfra+ zepsuła mi telewizję (Wizja TV) - nie wykluczone że zrobią to ponownie. Najlepiej trzymać się od nich z daleka. |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Może coś pomyliłeś, może to było jeszcze przed fuzją. Takich przypadków znam sporo. ![]() Kolega przedłużył umowę na enkę tydzień przed fuzją, a wczoraj dostał list, w którym proponują mu abonament 40zł droższy ![]() Ciekawe jest to, że byli abonenci enki obwiniają o zepsucie swojej tv przez cyfrę, a byli abonenci cyfry obwiniają enkę. To tylko dowodzi, że strategia uszczęśliwiania na siłę dodatkowymi treściami z drugiej platformy nie była słuszna. Zwłaszcza, że związali ją z podwyżkami (i to sporymi). Rozumiem chęć podniesienia ARPU, ale na litość boską - nie tak bezczelnie! Każdy abonent z jakiegoś powodu wcześniej zdecydował się na enkę czy cyfrę i szykując ofertę powinni to uwzględnić. Uelastycznienie to absolutne minimum. nc+ zaczęła od gigantycznego kryzysu marki, ale jak się odpowiednio zarządza kryzysem, to negatywną energię klientów można przekuć w coś dobrego. Jednak wypowiedzi szefostwa nc+ brzmiące jak: "nasza oferta jest za*****a, to klienci de**le jej nie rozumieją, ale wrócą do nas na kolanach i będą nas błagać o dekodery", nie sprzyjają nowej marce. Piarowcy słysząc to pewnie łapią się za głowę. Problemy nc+ zostały też dostrzeżone za granicą: http://www.broadbandtvnews.com/2013/...-start-for-nc/
Seny, pit i collons! Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 27.03.2013 o godz. 17:39 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawi mnie umowa i regulamin.
No i musisz placic im chyba z 2k na miesiac bo dla stalych klientow z drogimi pakietami nic nie maja w ofercie...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie dostałem listem Warunki promocji Silver+ ( abo za 79 zł ) chcą na 18 mc po 64 zł . Czyli jakiś tam upust jest , ale mi to nie potrzebne ( te dwa kanały Family i Family2 ). W miedzy czasie piszę też e-mailem , z zapytaniem odnośnie mojej umowy w N czy zostaje mimo wyłączenia niektórych kanałów czy muszę migrować do ncplus . Oczywiście skoro dali 15 zł taniej , to zapytałem o pakiet niższy Universe+ ( 59 zł ) . Czekam na odpowiedź , bo też kazałem odpisać , co jeżeli nie akceptuje nowych warunków.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja miałem abonament w n 89 zł (w skład abonamentu za 89 zł miałem gratis pakiet npremium, HBO, FilmBOX) teraz mi proponują abonament za 99 zł bez HBO, FilmBOX, i bez jakiś tam jeszcze kanałów i twierdzą że to super oferta i nie wiedzą dla czego mi się nie podoba
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Cytat:
![]() A jeśli nie zaproponują to pójdę do tańszej konkurencji.... Bo są takie fakty, cyfra zepsuła ofertę n, jak bym chciał bulić ponad 100 zł i mieć paczkę CANAL+ to bym od razu wziął Cyfre a nie n
Ostatnio zmieniany przez mgit : 27.03.2013 o godz. 17:42 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
mgit , tak od siebie napisałeś czy jakiś formularz do rozwiązania umowy obowiązuje? Jak znam życie to też będę musiał rozwiązać umowę.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Znalazłem na necie przykładowy wzór rozwiązania umowy, wstawiłem tylko swoje dane do niego, wcześniej of cors zadzwoniłem do nich co by się upewnić co owe pismo ma zawierać
|
|
|
#10 |
|
Guru
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Jak ja się cieszę, że mam TNK za 156 zł za rok.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I na Ciebie przyjdzie kolej.
|
|
|
#13 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Kolega, ktory ma n'ke (dla ligi mistrzow i ligi europejskiej) i cyfre (dla lig angielskiej i hiszpanskiej i najmniej polskiej) placac 98zl za oba i hbo dostal super oferte migracyjna...pakiet za 199zl po cenie mega obnizonej 189zl...
Widzialem dzis to w liscie od nich
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Guru
Cytat:
|
|
|
|
#15 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
Bardzo dobre dzialenie. To oni beda musieli zerwac a wtedy niech placa
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Platforma U3- na pomoc!!! | yahol | Off topic | 2 | 19.10.2006 22:14 |
| NERO 7 nowa wersja juz jest - 7.0.8.2 | nero7 | Nero | 57 | 28.04.2006 08:56 |
| nowa sesja na starym cd | atibor | Napędy optyczne CD | 2 | 18.06.2004 15:43 |
| Nowa nagrywarka do starego kompa | szuwar666 | Napędy optyczne CD | 12 | 28.11.2003 13:49 |
| Nowa KaZaA | dragal | Off topic | 7 | 11.06.2002 01:46 |