![]() |
Ilość załączników: 5
No to mamy już prawie jesień :taktak: a więc skończyły się upały , więc nad rzeką jest o wiele przyjemniej :D zielska jeszcze od groma ale coś tam zawsze bierze - płotki ,wzdręgi czasem się trafi klenik i zaczyna odzywać się szczupak , ten mały :ysz: a czasem też i większy :spoko: czas odświeżyć temat ;)
|
|
W innym kraju mógł by złapać coś na swojego
|
będzie łowił na ptaka xD Pytanie czy znajdzie jakiegoś....
|
W budżecie Darka ciągle jest dziura :taktak: więc nie stać go na wędkarstwo , trzeba też posiadać kartę , zezwolenie jednodniowe to 15zł. i loteria czy coś się złapie ;) za 15zyli to Dark by się wyżywił ze 3dni k***a
|
Myślę, że delikatne gardełko Darka nie przełknęło by ości, jeszcze by sobie krzywdy narobił :(
|
Darqa byś przeszkolił, zęby z głodu nie padł xD
|
Ilość załączników: 3
Prawie cały tydzień łowiłem okonki z pod lodu :taktak: trochę tego było , dla brata też trafił się 2kg.linek :ysz: dziś na mazurskim morzu musiałem co raz lukać do ajfona :> który wprowadzał mnie w błąd - skręć tu ,skręć tam ... :sciana: ale jakoś trafiłem do domu k***a
|
Ilość załączników: 1
Dziś u mnie -12 i za***iaszcza słoneczna pogoda - taką jak lubię zimą :spoko: Pojechaliśmy z bratem na jeziorko :taktak: złapaliśmy 8okoni po 27cm i kilka mniejszych , brat złowił też szczupaka 47 i 35cm i jeszcze jeden obgryzł mu blaszkę :ysz:
|
Temat o Łyżwosandałach już był, temat o
Kajaku na kółkach już jest! :P http://forum.cdrinfo.pl/f20/kajak-z-kolkami-94102 |
Gdybym miał zdrowie do picia :ysz: to kto wie - alkoholikom to renty dajom :taktak:
Nowy Rok przywitałem pracowicie :spoko: nie tak jak nie które pijaki , co tylko doopę grzeją z kotami przy kominku :jezyk: zmajstrowałem sobie wózek do kajaka :taktak: wprawdzie ten kajak ma kółko , ale plastikowe i tak jak teraz ziemia jest zmarznięta to strasznie hałasuje :ysz: no i oczywiście go przetestowałem i popływałem po rzece :D ryb nie łowiłem bo jeszcze nie mam zezwolenia na ten rok :nie: widziałem 3 bobry i 1 wydrę , szkoda że nie wziąłem uku :sciana: uszył bym se czapkę z bobra jak na trapera przystało ;) |
|
Dziś byłem z bratem na Śniardwach :taktak: piździło jak w Kieleckim , ale fajnie bo takie wielkie jezioro i tylko nas dwóch :spoko: tylko czemu ryb tam nie ma :ysz: złowiłem dwa okonki a brat nic :>
|
:taktak::taktak: styl nie ważny , aby do brzegu :spoko:
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:54. |