![]() |
Na pange :D
|
Ja się w takim razie nie wypowiadam, bo ja leszcza i płotkę jadam, dłubanie straszne, ale ryba to ryba! :D
|
- Po czym poznać wiek ryby?
- Po... oczach. Im dalej od ogona, tym starsza... |
Jet tak fajna pogoda i fajne samopoczucie, że tylko iść na ryby, główny wędkarz z okol[I]cy pojechał do Niemiec, innych słabo znam, bo słabo mówią z takim jak ja.
W razie coś, to dawać znać, ja mówię po ludzku i mam na kilka piw. Fajki też mam. |
No ja zaraz idę do głupich knajp w Fabryce Koneser,
bo z okna widzę tłumy i muzykę złą, ale wielkich nadziei na ładną rybkę to nie mam. Chcesz, to wpadnij, ale umówmy się, że ja biorę brunetkę; czym ciemniejsza, tym mojsza. |
Dzisiaj jestem strasznie zmęczony od wczoraj, ale jak się ze dwie godziny prześpię?
Do której impreza? |
Nie wiem, pewnie do rana.
Ja gdzieś posiedzę na Ząbkowskiej albo w okolicy, może Saturator na 11 Listopada. Dzwoń, jak coś. Idę. |
Dopiero wróciłem z ryb :taktak: praktycznie cały dzień spędziłem nad rzeką , z przerwą na żarcie i kawę :D rano łapałem na przeplywankę łowiłem na pszenicę no i połowiłem ok.30 płotek i parę krąpi-rybki wypuściłem .Potem poszedłem poszukać jakiejś nowej miejscówki ,gdyż z winy Tuska i UNII która dała kasę na koszenie rzeki , już drugi rok koszą zielsko ,dla burżujów z miasta , którzy latem mają urlopy i organizują spływy po mojej rzece :sciana: a klasa pracująca to urlop ma w zimę jak jest -20 :buu: i na urlopie albo siedzi przy kominku albo marznie w dupę! Żadnej ciekawej miejscówki nie znalazłem ,wszędzie łyso , goni wodę i jest mały stan-opadło ponad metr ,to też wina burżujów z miasto ,otworzono tamy ,aby te s****ysyny nie musieli wiosłować/przenosić kajaków!Pod wieczór trochę przylał deszcz ,ale że jestem twardy i miałem parkę z goretexu więc poszedłem na moją tajną miejscówkę w kszaczory na DS i na kukurydzę złapałem 15 płoci gruntowych w tym 6 szt.30+ no i coś poszło mi dużego w zawady i się wypięło :'( kołowrotek pięknie grał.Chyba będę musiał dokonać zemsty na burżujach z miasta i ostrzelać ich z procy k***a
|
Śniadanko zjedzone , kawa wypita , zaraz jadę na Śniardwy co by połowić okoni na patelnię :jem: lód ponoć gruby jest :taktak: jest -8*C jak bym się nie odezwał do wieczora ,to znaczy że zostałem na noc , co by jutro znowu nie jechać :D
|
Zostałeś na noc pod lodem? :>
Złośliwy jestem bo zazdroszczę. :) |
Ja zarzucam wędkę do akwarium :P
|
Mój Kitek chętnie by obejrzał Twoje akwarium... :>
|
Niestety, zwiedzanie od wewnątrz tylko przy nałożonej i dociśniętej pokrywie ||
|
Tak uwielbia ryby, że by chyba na to poszedł. :haha:
Jak mam w domu coś zrobić z jakąś rybą, to kota najpierw za drzwi, bo inaczej stoi i wyje, żeby mu dać kawałek. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:55. |