![]() |
Dziś poprawa pogody,chociaż przez chwilę padało , jednak ryba słabo żerowała-6płotek,2okonie,1krąp.Wieczorkiem trochę lepiej: kleń 48cm.
http://img835.imageshack.us/img835/7...jcie0094vs.jpg Uploaded with ImageShack.us |
A ja mam na kolację pstrągi, złapane w Biedronce. :haha:
|
Co za leń k***a nie lepiej połazić z wędką nad wodą :P
|
Jedyna woda z rybami w okolicy, to Wisła, czystsza niż kiedyś, ale jakoś nie za bardzo nadal... Kumple łapią ryby i je jedzą, nic im nie jest, ale ja wiem?
|
Może czymś popijają te rybki z Wisły xd.
|
jak jest ryba, to znaczy, że woda nie taka zła :> :) a no i faktycznie można czymś ją przepić! :piwo:
|
Da się teraz nad Wisłą siedzieć, oczywiście na południe od Warszawy, przed wylotami gówna. Końcówka lat '80, to płynęła śmierdząca piana. :|
|
U nas na północy idzie złapać flądrę w wiśle prawie 80/100 km od ujścia do morza :)
|
Flądra tak daleko w Wisłę wpływa? :wow: No niby to słona rzeka dzięki temu co śląskie kopalnie do niej wlewają.
|
Dziś po robocie przez ok.3h jeden klenik 28cm Płoć gruntowa(złota) też 28cm a reszta płotek 27,25 cm ogólnie rybek było 9szt. złowione na kukurydzę metodą DS :taktak: zdjęć nie wklejam bo coś telefonik z lampą błyskową zrobił niewyraźnie :sciana:
|
Już nie wiem, to Ty n9ie jesz tych ryb? Nie chcesz żyć 100 lat i dać zarobić producentom pieluch?
|
Czasem jem smażone lub ze słoika w occie ,tylko do jedzenia to najlepsze są takie małe/młode , bo duża ryba to i stara jest :P
|
A;le ta stara ryba ma stare wartości w sobie! :P
|
Cytat:
Cytat:
A lekarz karze na niższy cholesterol 3 razy w tygodniu jeść... chyba bym umarł z głodu od łykania powietrza!:ysz: ;) |
Musisz używać przynęty na filety.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:22. |