![]() |
Wiem wiem trzeba siedziec i to duzo .... :| I tak najlepiej jak sie trafi od osoby prywatnej bite - niska cena no i oczywiscie okazje na ktore czesto mzona tafic . Szkoda ze nie mam kat E tak to odrazu wypozyczam lawete + przczepke i sam jade po cos za odre naprawde mozna cos sensowengo upolwoac ;]
Pozdrawiam i szukam dalej "kontaktow" |
Cytat:
|
Cytat:
|
Znacie moze adres jakis szrotow z niemiec ? :>
|
Cytat:
|
A kto powiedzial ze to do naprawy bedzie szlo ?
Tak walsnie myslalem nad sciaganiem aut na czesci dobry interes na tym mozna zrobic tylko torche zabawy z tym jest ... EDIT To jest chyab samochod z cena minimalna :> ??? http://cgi.ebay.de/Audi-80-Baujahr-8...QQcmdZViewItem |
ale kto powiedzia***322;, ***380;e si***281; da? cena najcz***281;***347;ciej ro***347;nie w kilku ostatnich minutach. a starego z***322;oma mo***380;na tanio kupi***263; na pewno, tylko kwestia ile w niego b***281;dzie trzeba wsadzi***263;.
kuzyn z Berlina przyjecha***322; ostatnio do Warszawy na napraw***281;, bo krzykn***281;li mu na miejscu za napraw***281; z nowymi cz***281;***347;ciami 900 ***8364; a w podwarszawskiej, dobrej firmie zrobili to w przeliczeniu za 230 ***8364; i mamy prosty pow***243;d tanich samochod***243;w w Niemczech. chocia***380; tam te***380; s***261; tanie zak***322;ady prowadzone przez obcokrajowc***243;w, ale Niemcy maj***261; niech***281;***263;. ich sprawa. |
Niby jest napisane ze nie ma ceny minimalnej ale watpie ze taki samochod mozna juz niby kupic za 100 E nawet :|Jak by tak bylo to cala Polska juz by tam sie pchala ... nie wiem czy myk nie jest w tym ze jak cena nie urzadza sprzedajacego to on nie zamyka aukcji przed czasem ???
|
Cytat:
http://cgi.ebay.de/Mercedes-Benz-CLK...QQcmdZViewItem Jak taki samochodzik ma pójść za 20 tys. zł z kawałkiem, to zaczynam zbierać pieniądze ;) |
Odkopie temat :D
Tak ogladalem e-bay.de i jest wiele ciekawych ofert samochodow . Ale mam kilka pytan i muszei sie w nich upewnic :D Dajmy na to ta aukcje http://cgi.ebay.de/audi-80-1-8_W0QQi...QQcmdZViewItem Niemeickiego kompletnie nie umiemi ale jakos sobie z translatorem radze i teraz jest tam gdzies ustawiona cena minimalna ? czy jezeli czas sie skonczy i moja oferta bedzie najwyzsza to wygrywam aukcje ? bo troche mnie dziwi ze za 400 E mozna kupic np takie audi 80 :> cos za tanio troche ... :| :>??? |
szczeze to nie wiem.
Ale skoro auto jest na twojego ojca, to co ma to dorzeczy - ty byles tylko jako kierowca i jest to bez znaczenia - jedynie w papierach po kolizji wpisuje sie wlasciciela i kierujacego w danej chwili pojazdem, lecz tu raczej tylko czhodzi o wyplate swiadczenia by nie poszlo np na kierujacego ktory moze byc kimkolwiek |
Cytat:
|
gdy jestes ofiara wypadu nie tracisz nic poza nerwami spedzonymi u ubezpieczyciela:)
No chyba ze tak mocno Ci przywalil i musieli ci amputowac reke - to ja tracisz ;) - co ja pisze -oby nie |
Cytat:
|
Cytat:
W praktyce nikt nie sprawdza dowodow rejestracyjnych na granicy i mozesz smialo przejezdzac cudzym samochodem. I jeszcze jedno spostrzezenie... tak naprawde, jak masz kuczyki + dowod rejestracyjny + ubezpieczenie + prawko to moga Ci naskoczyc. Mam samochod zarejestrowany na firme ojca, nie jestem jej pracownikiem, nie mam zadnych upowaznien i jeszczed nigdy mnie zadna policja nie spytala o to, nawet podczas wypadku, jak koles mi w tyl wjechal i jak ja innym razem zbilem kolesiowi lampe w przyczepie. Granice tez przekraczam normalnie i policja w Niemczech czy Czechach tez nigdy sie nie czepiala. Takze z tymi upowaznieniami to tylko czysta teoria. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:57. |