![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gość ma jakiegoś wyjątkowego pecha, trafił na kaszlaka...
Skoda Fabia II - Mój nowy samochód... Cytat:
![]() PS Czy tylko ja uważam, że absolutnie nie opłaca się kupować nowego auta z salonu ? 2-3 letnie używane, po obejrzeniu i z prawdziwą książką serwisową, to w zasadzie sprawdzone już wozy i dużo tańsze...
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 28.07.2011 o godz. 21:28 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak Cie stać to warto, nie ma czegoś takiego prawdziwa książka i dokładne obejrzenie zawsze da się gówno ukryć ;-),
ostatnio miałem okazje i przyjemność jechać nowiutkim nissanem Juke 1.6turbo piękna sprawa , jakbym chciał wydać teraz na nówkę mniej niż 100tysiaków to grubo bym się zastanawiał Juke albo Lancer |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pingwin specjalista.
Pytanie tylko, czy nawet jak kogoś stać, to czy warto...
a coś takiego, jak prawdziwa książka w 2-3 latkach jest. ![]()
![]() |
#49 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O kurde ale masakra z tą Fabią...
Fakt faktem serwisy często strasznie chrzanią robotę. Więcej zepsują niż naprawią. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 04.08.2011 o godz. 11:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pingwin specjalista.
Uważajcie na sprowadzane samochody, najlepiej dowiedzieć się w necie trochę o ich historii
![]() 1. http://englishrussia.com/2009/03/16/car-with-surprise/ 2. http://englishrussia.com/2010/09/29/...ra/#more-18542 http://englishrussia.com/2010/09/29/...ean-elantra/2/ http://englishrussia.com/2010/09/29/...ean-elantra/3/ 3. http://www.bezwypadkowy.net/forum/58...-2006r-20-tfsi ![]()
![]() |
#51 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nam to nie grozi.. W końcu u nas same bezwypadkowe sprzedają...
![]()
![]() |
#52 |
Pingwin specjalista.
Taa... spryciarze, tylko kto Ci welur zedrze albo baranka od spodu zeszlifuje aby spawy sprawdzić ?
Takie auto pospawane z czterech bud przy kraksie pęknie na pewno w nieciekawy sposób. Dlatego trzeba uważać na zakupach w dojczach (i nie tylko), zwłaszcza tych bardziej luksusowych modeli. We Fiatach (tych pospolitych) na szczęście cofają jedynie liczniki i wymieniają wygłaskane kierownice - to zbyt tanie samochody na taką robotę w puzzle.
![]() |
#53 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprzedawcy chyba nie zdają sobie sprawy, że jeśli zajmują się handlem samochodami profesjonalnie (a i nie jest to konieczne) to ponoszą pełną odpowiedzialność za tego typu wady, które wyjdą w praniu. A za samo cofanie licznika grozi 8 lat..
![]() |
#54 |
Pingwin specjalista.
Powinni to surowo egzekwować bo przebieg w km to bardzo ważny parametr, ukazuje potencjalne zużycie auta ...
O książeczce serwisowej już nawet nie wspomnę... No ale porównując cofanie licznika do spawania budy z X części, to to jest już niewybaczalne, takie auto na dobrą sprawę powinno mieć zakaz poruszania się po drogach publicznych.
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 04.08.2011 o godz. 21:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Jako, że poniekąd siedzę w tym ... napiszę tylko, że ciesz się, że w RUS używali ramy do prostowania ...
Bo to znaczy, że samochód będzie jeździł prosto ![]() W polce spawają na chybił trafił zazwyczaj ![]() ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Patrix to co powiesz na to:
http://www.autocentrum.pl/awc/motobl...50tys-zl-2507/ Niestety rzeczywistość jest taka, że nasi rodacy to #(^%@#(. Przecież nie dotyczy to tylko aut, praktycznie na każdym kroku ktoś chce kogoś zrobić w balona dla zysku. Zadbane auto z np. szwajcarii kosztuje dużo, więc żeby sprzedać tanio, muszą kupić od turka na zlomie. Co do liczników to zauważcie, że nie ma praktycznie ofert samochodów ze Szwecji Bo każde auto ze Szwecji można sprawdzić w internecie po numerze rejestracyjnym. I sprawdziłem - np Volvo z przebiegiem 200tys miało 700tys. Fajnie nie? Upolujcie auto świeżo ze szwecji, jeszcze na zagranicznych numerach i sprawdźcie sami: https://www21.vv.se/fordonsfraga/Fra...natFordon.aspx Niestety aut stamtąd jest mało, albo wszystkie są już porejestrowane w Polsce, albo zamazane numery, ciekawe czemu? ![]() A te które mają odkryte tablice to akurat się zgadzają ![]() ![]() ![]() ![]() edit: chociaż nie - ktoś , kto pisze skóra przez U nie był dość ostrożny: http://allegro.pl/saab-9-5-2-3-turbo...748575772.html Niewiele kręcony, ale kręcony, z 330 na 260. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 05.08.2011 o godz. 07:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pingwin specjalista.
sobrus,
już wiem do kogo kiedyś będę pisać PW z ew. pytaniami jak sobie będę furę zmieniać, bo widzę, że umiesz to szukać ![]()
![]() |
#58 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
To samo masz w Holandii
![]() Wpisywanie przebiegu przy przeglądzie samochodu ![]() Żadna nowość . Bardziej niż przebiegu bałbym się historii powypadkowej.
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Pingwin specjalista.
Taak, to już o zgrozo normalnie...
![]() |
#60 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Jak wiesz gdzie szukać i co szukać , masz miernik elektroniczny lakieru tak jak ja
![]() ![]() Ostatnio sprawdzałem dla klienta Skodę Octavię II 2007 rok... na blacie 180 tys. km a w sterowniku silnika 215 tys km ![]() ![]() Mina sprzedawcy bezcenna ![]() Najlepszą akcje miałem jak pojechałem z gościem z rok temu sprawdzić audi A6 C5 ![]() Ja samochód zobaczyłem i w śmiech ![]() ![]() Na odchodne tylko mi rzucił ![]() Tutaj może go zacytuje. "i co działa, ****a miernik lakieru, kudłata k.urwo ?!" ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 05.08.2011 o godz. 22:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
instalacja gazowa, lpg, opinie, samochód, spalanie |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Brother DCP 115 - zamienniki? | markus96 | Off topic | 5 | 11.07.2007 11:56 |
jak nagrać kilka części na dvd? | emielcia | DVD-Video | 1 | 17.09.2005 00:23 |