![]() |
Ale pisze i ty nic na to nie mozesz poradzic :)
|
I nie zamierzam. Bo ja naprawdę piszących to mam w.. ;)
|
Trafiłem wczoraj na coś, co swoją absurdalnością przebija wszystkie internetowe wynalazki. :sciana:
Oto idea: Cytat:
A oto przykład tych jakże ważnych wydarzeń, na opis których natrafiłem na ulicy Smolnej (wchodzi się na nią na rogu Al. Jerozolimskich i Nowego Światu) http://img143.imageshack.us/img143/506/img5421.jpg :sciana: :sciana: :sciana: |
Piękne...
Wreszcie schudłeś. |
Nasza Klasa wypuściła serwis Śledzik. Jego idea bazuje na obecnych już mikroblogach. Znając problemy po wprowadzeniu XMPP w fotce i przeczytaniu komentarzy na blogu NK jestem pewny, że to nie wypali - dlaczego?
NK to straszna masówka. Większość osób która tam się wypowiada to dzieci, które mają problemy z pisaniem zdań bez wulgaryzmów. Dodatkowo na stan obecny domyślnie obserwujemy wszystkich znajomych co robi z naszego Śledzika śmietnikiem. Oczywiście każdą osobę można odsunąć od korytka jednak przy większej liczbie znajomych jest to lekko kłopotliwe. Jak napisałem na blipie lepszym wyjściem było zrobienie ze śledzika komunikatora. |
Śledzika zablokowałem w Firefoxie.
|
Dla tych co nie łapią zasady mikroblogów ;)
Twitter in Plain English http://www.youtube.com/watch?v=ddO9idmax0o |
Niezłe. Nareszcie mam pewność... To jest idiotyzm! ;)
Ludzie chyba naprawdę poza komputerem życia nie mają... |
Cytat:
Cytat:
|
Dzięki lite dotarł do mnie ten arcik. Opisane zbyt wulgarnie ale oddaje w 100% to co się stało zaraz po wprowadzeniu śledzika.
Najpierw była fotka.pl ze sławnym Jabberem jako wew. komunikacja teraz n-k ze śledzikiem...ciekawe jak skończy się wprowadzanie nktalk przez naszą klasę. Nie rozumiem trochę tego fenomenu bo chyba tak powinno to się nazwać. W innych krajach jakoś ludzie potrafią się komunikować na normalnym poziomie. Czyżby to polska była krainą gdzie mieszkają trolle? |
Jak to dobrze, że Bóg mnie uchował przed założeniem konta na NK....
|
Cytat:
Podsumowując - nawet jeśli w tym, co autor pisze jest trochę racji, sam fakt, że to robi stawia go na równi z opisywanymi osobami na NK, a sposób, w jaki to robi, stawia go za nimi. Innymi słowy jak dla mnie wyśmiewa on mądrzejszych od siebie. Szkoda na takie wypowiedzi czasu.. |
Panie Andrzeju! Jakiż pan świeżutki i logiczny w tym co Pan piszesz. Zgadzam się z panem całym sercem, a nawet całą dupą. :P
;) |
Nie można tak zaraz zakładać co dobre a co złe, taki np. blip skupia w sobie grono, które się w tym odnajduje... to ze dla kogoś jest to głupota i strata czasu, wiec tam nie zagląda... skoro ludzie lubią blipy i "twikery" to proszę bardzo... zawsze ktoś może na tym zrobić odpowiednie pieniądze :)
|
O! Właśnie! A my mamy śmietnik! I nikt na nim nic nie zarabia...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02. |