Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Narzekanie na to, że inni narzekają jest naprawdę urocze.. Ale obawiam się, że autor nie dostrzega tego drobnego absurdu. Poza tym przyznam, że osobiście na równi z takimi rzeczywiście nieprzemyślanymi inicjatywami (i zbieraniem się tłumnie, żeby coś niby osiągnąć) drażni mnie rozpowszechnianie języka, jaki jest prezentowany na tej stronie. I tak jak jeszcze to pierwsze ma jakiś cel, tak to drugie świadczy jedynie źle o autorze. W tym przypadku dobrze uzupełnia to jedna z późniejszych odpowiedzi w komentarzach.
Podsumowując - nawet jeśli w tym, co autor pisze jest trochę racji, sam fakt, że to robi stawia go na równi z opisywanymi osobami na NK, a sposób, w jaki to robi, stawia go za nimi. Innymi słowy jak dla mnie wyśmiewa on mądrzejszych od siebie. Szkoda na takie wypowiedzi czasu..
|
Masz rację ale ja nie do tego biłem. Chodziło mi o pokazanie jaka jest społeczność (o ile można ją tak nazwać) śledzika. Zaraz po starcie serwisu na blogu nk pojawiło się mnóstwo wpisów typu: wywalcie to gówno, na ch.. mi to!, co za zje...y śledź.
Te wypowiedzi były nie tylko od 16 latków ale także i od DOROSŁYCH WYKSZTAŁCONYCH ludzi.
Do dzisiaj ciężko pojąć dlaczego takie kwiatki są tylko u nas? Facebook, MySpace, Twitter - dlaczego u nich się mogło udać?
Może po prosu my Polacy nie jesteśmy gotowi, przygotowani na nowinki technologiczne? Może powinniśmy siedzieć w epoce kamienia łupanego?
Na pewno dużo osób potrafiło by wykorzystać Śledzika w sposób normalny znaczy taki do jakiego został przeznaczony jednak przez grupę kilku tysięcy *****i (bo inaczej nie potrafię określić tych ludzi) pewnie sobie darują. Pisanie w każdym wpisie, żeby wywalili śledzika jest logiczne? Robienie łańcuszków takich jak ten:
http://asset.soup.io/asset/0474/6193_1bf0.jpeg //Dorośli ludzie!!
I dziwimy się potem, że na świecie się z nas śmieją...
|