Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Teroryzm w Biesłanie w Osetii Północnej - dzieci w szkole (https://forum.cdrinfo.pl/f5/teroryzm-bieslanie-osetii-polnocnej-dzieci-szkole-39204/)

pawelblu 10.09.2004 13:26

Wiesz co - jestes zalosny (chyba juz dawno wiesz ze tak o Tobie mysle bo juz kilka razy dalem Ci to do zrozumienia).

Dlaczego jestes zalosny:

1) Nie wiem czy zauwazyles ale jakos WYJATKOWYM ZIEBIEM OKOLICZNOSCI MLotek pojawia sie TYLKO w tych tematach w ktorych Ty jestes lub na odwrot.

2) W pierwszym temacie ktory byl o Toim 'rozdwojeniu' nie zaprzeczyles temu a nawet w pewnym sensie kontynuowales zabawe http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=39313

3) Piszac jako Legion ktory post MLotka powinien zostac sprawdzony sam wskazujesz na swoje przekrety (pewnie pisales go ze szkoly - podstawowki lub gimanzjum bo Twoj poziom na wiecej nie wskazuje).

Im szybciej zrozumiesz ze jestes zalosny, a ludzie ktorzy sa tutaj reprezentuja soba poziom wyzszy niz Ty i Twoi koledzy z pisakownicy lub przedszkola (bo ta podstawowka chyba byla na wyrost) i nie da sie ich tak 'wkrecac' jak Ty to probujesz non-stop robic tym lepiej dla Ciebie. Jak juz to zrozumiesz to nastepnym etapem bedzie proba poprawy, ale do tego jeszcze bardzo daleka droga.

Co wiecej, zauwazylem ze bardzo chcesz zaistniec na tym forum, robiac z siebie niewiadomo jakiego cwaniaka. Uwazaj zebys sie nie przeliczyl.

CIAPEK 10.09.2004 13:27

hmmm...
MLotek - The IP Address is: 62.87.XXX.XX.
The host name is: dial-2897.wroclaw.dialog.net.pl. ... to czemu ma Siedlce w profilu?

legion - rzeczywiście ma zmienne IP, ale tylko końcówka
The IP Address is: 83.27.XX.XX. The host name is: avl98.neoplus.adsl.tpnet.pl.

pawelblu 10.09.2004 13:35

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
hmmm...
The host name is: dial-2897.wroclaw.dialog.net.pl. ... to czemu ma Siedlce w profilu?

legion - rzeczywiście ma zmienne IP, ale tylko końcówka
The IP Address is: 83.27.XX.XX. The host name is: avl98.neoplus.adsl.tpnet.pl.

To jest kolejny dowod przekretu.

MLotek i legion w przytoczonej przeze mnie dyskusji pisali z jednego IP (zostalo sprawdzone przez thanatosa). Jezeli wiec MLotek jest zwyklym uzytkownikiem z sieci lokalnej legiona to dlaczego uzywa diala ?? Podejrzewam ze adres IP neostrady tez odpowiada wroclawowi ale to juz i tak bez znaczenia ... WIDAC EWIDENTNE KRETACTWO !!!

Ormianin 11.09.2004 18:30

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
hmmm...

Niezamierzam nikogo tutaj bronic, ale tylko dwa moje slowa:
Siedlce sa w aglomeracji Wroclawia, to wioska zurbanizowana, zabudowa ciagnie sie od Wroclawia nie czuje sie zmiany zabudowy, a jest to juz inna gmina... to tak gwoli niejasnisci, moze tylko dlatego aby linczu nie bylo niepotrzebnie

Weron 11.09.2004 19:18

Myslaem, ze nadal dyskutujecie o problemie czeczensko-rosyjsko-terrorystyczno-zbrodniczym.Co przestalo mnie interesowac.Ale widze, ze jednak po raz kolejny zrobila sie metna historia z kolega legionem.Ta sprawe to chyba powinna rozwiazac administracja.Bo to robi sie juz komiczne tudziez tragiczne.

pykson 12.09.2004 00:36

na calym forum nie ma drugiego piszacego tak niechlujnie, niegramatycznie i nieortograficznie kolesia jak legion, oprocz jednego - niejaki MLotek

to nie dowod, ze to ta sama osoba, ale bardzo ciekawe.

@MLotek
please, odezwij sie, bo legion juz napisal do ADMINA zeby Cie "zablokowali", popatrz - zdecydowal za Ciebie, sadzi ze wtedy bedzie "swiety spokoj".

zly legion, zly, nieladnie, bardzo zly legion

Air 12.09.2004 00:45

Cytat:

Napisany przez pykson
na calym forum nie ma drugiego piszacego tak niechlujnie, niegramatycznie i nieortograficznie kolesia jak legion, oprocz jednego - niejaki MLotek

to nie dowod, ze to ta sama osoba, ale bardzo ciekawe.

@MLotek
please, odezwij sie, bo legion juz napisal do ADMINA zeby Cie "zablokowali", popatrz - zdecydowal za Ciebie, sadzi ze wtedy bedzie "swiety spokoj".

zly legion, zly, nieladnie, bardzo zly legion

Jak bym słyszał Golluma w Władcy pierścieni...

memorando 12.09.2004 08:13

Cytat:

Napisany przez legion
gosciu kiedy ze mnie zejdziesz a niegramtycznie i nieortograficznie na forum pisze wielu ludzi a jak masz problem z tym to znam dobre forum dla ludzi z kompleksem ortograficznym no najlepsze wyjscie z sytulacji

mamo młotek mnie bije!!! buuuuuuu biedny ze mnie legion:) przestań się użalać nad sobą papa

Maciej 12.09.2004 08:42

od 3 stron się kłucicie ...może przelejecie swoją nienawiść z treści na pieści. Wtedy zobaczymy kto jest mocniejszy nie tylko w gębie.
A tak na serioo ...Może byście tak przystopowali? Bo wydaje mi się, że temat tego wymaga.

CIAPEK 12.09.2004 09:06

dokładnie Macieju.
Dramat w szkole w Osetii mija, minie także ten temat jeśli będziecie dyskutować o tym o czym teraz dyskutujecie, choć nie mówie, że to bez sensowny temat bo jeśli ktoś sobie "leci w kulki" jest dwulicowy powinien być ukarany.
Legion myśle, że wie, że jest obserwowany nie tylko przeze mnie, ale przez wszystkich userów których zdanie jest brane pod uwage.

memorando 12.09.2004 10:48

Cytat:

Napisany przez legion
ty masz jakis chyba komleks ojca i matki oraz dziecka najpierw o cukierkach zaczoles teraz jakims biciu jak bedziesz mial dzieci to chyba cie nie z kumaja moze juz masz to wspolczuje im:)

no wlasnie jestem pod lupam
wiec ja sobie dalem juz spokoj a koledzy jakos nie moga :nie:
ja tylko odpisuje na ich szczeniacko glupkowate teksty :|

popieram wiec ja juz dawno przystopowalem ale ktos tu nie rozumie tego

ewakuuję się niechcę bana maciej ma rację z ciapkiem

Maciej 12.09.2004 10:50

legion i inni jeszcze jedna "dogryżliwa" treść , a autor posta wyleci z hukiem z forum.
Dogryzajcie sobie na priv, lub umówcie się na spotkanko :worek_tre

memorando 12.09.2004 12:11

Cytat:

Napisany przez Maciej
legion i inni jeszcze jedna "dogryżliwa" treść , a autor posta wyleci z hukiem z forum.
Dogryzajcie sobie na priv, lub umówcie się na spotkanko :worek_tre

sorrki ale zlośliwey nie jestem zgadzam się z Tobą więc nic niemówię siedzę cicho bo masz rację z ciapkiem

ThanatoS 12.09.2004 15:29

Posty legiona z tego watku zostaly skasowane.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:08.