![]() |
Cytat:
Trudno się nie zgodzić z powyższym - prawdę mówiąc pisząc moją wypowiedź "na gorąco" byłem chyba zbyt łagodny ;) Prawdą jest że było to tak naprawdę tylko ogólne poruszenie sprawy - a co gorsza - mam osobiście wrażenie, że dla osób mniej zorientowanym, to za dużo nie pomoże (czyli nie ostrzeże) - po prostu wszystko trwało za krótko i w zbytnim pośpiechu, według mnie. Pamiętam program o tej firmie (a konkretnie sklepie w Poznaniu), nadany w WTK (Wielkopolska Telewizja Kablowa), jakiś czas temu - był już zdecydowanie dłuższy i konkretniejszy. ro29 |
poczekajmy na TVN - oni nie odpuszczją i nie robią programów po łebkach. :D
|
Cytat:
|
Moim zdaniem troche powierzchownie to zrobili. Wogole nie wzieli pod uwage powiazan miedzy firmami ktore sa w to zamieszane a to jest tez bardzo wazne tutaj. No i nie wzieli pod lupe innych chwytow marketingowych - szczegolnie zdawkowo potraktowali ulotke, a to przeciez pierwszy krok propagandowy.
|
Cytat:
ro29 |
no i nic nowego, mysle, ze co jakis czas sie beda pokazywac oszukane osoby ktore potrafia zrobic troche szumu, tak jak ten dzis, ale i tak nic z tego nie wyniknie.
powinni czesciej mowic o nich w tv to wiecej osob by sie zastanowilo przed kupnem. a ten motyw z reklama w ktorej sie ludzie wieszaja gdy nie zdaza kupic ich kompa to mnie rozlozyl. |
Witam !
I już po ... Ogólnie było sensownie i fajnie - choć trochę krótko i jakby nie chcieli pokazać nazwy firmy, ulotki też tak jakby pokazywali ukradkiem - może się bali ?? Choć bardziej chyba chodziło o to żeby nie podpaść pod przekroczenie praw dziennikarzy - sam już nie wiem ro29 |
Skoro już zajął się tym jakiś nowy brukowy program TVP, to wreszcie może dotrze to do tych, którzy dają się najczęściej na to nabierać. :szczerb:
|
Cytat:
Więc łatwo i szybko go zlikwidować nie można |
widac teleexpres jest popularny na cdrinfo.
|
Cytat:
Zobaczymy co pokażą w programie ! ro29 P.S. Ale jak teraz widzę, pierwszym nie byłem :smutny: |
Hehe - wlasnie wszedlem na forum z tego samego powodu. :)
Uwaga sie spoznila :) |
Witam !
Właśnie wspomnieli o tej firmie i komputerach w Teleexpresie !!! A więcej będzie ponoć o 17.20 dzisiaj w nowym programie "Reporterzy non-stop" || ro29 |
zaraz bedzie o nich program na tvp1, zaraz tzn po teleexpresie.
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:25. |