Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   uwagakomputery.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/uwagakomputery-pl-55977/)

ro29 16.11.2005 21:48

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Moim zdaniem troche powierzchownie to zrobili. Wogole nie wzieli pod uwage powiazan miedzy firmami ktore sa w to zamieszane a to jest tez bardzo wazne tutaj. No i nie wzieli pod lupe innych chwytow marketingowych - szczegolnie zdawkowo potraktowali ulotke, a to przeciez pierwszy krok propagandowy.

Witam !
Trudno się nie zgodzić z powyższym - prawdę mówiąc pisząc moją wypowiedź "na gorąco" byłem chyba zbyt łagodny ;)
Prawdą jest że było to tak naprawdę tylko ogólne poruszenie sprawy - a co gorsza - mam osobiście wrażenie, że dla osób mniej zorientowanym, to za dużo nie pomoże (czyli nie ostrzeże) - po prostu wszystko trwało za krótko i w zbytnim pośpiechu, według mnie.

Pamiętam program o tej firmie (a konkretnie sklepie w Poznaniu), nadany w WTK (Wielkopolska Telewizja Kablowa), jakiś czas temu - był już zdecydowanie dłuższy i konkretniejszy.

ro29

ed hunter 16.11.2005 20:13

poczekajmy na TVN - oni nie odpuszczją i nie robią programów po łebkach. :D

georg 16.11.2005 19:20

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Moim zdaniem troche powierzchownie to zrobili. Wogole nie wzieli pod uwage powiazan miedzy firmami ktore sa w to zamieszane a to jest tez bardzo wazne tutaj. No i nie wzieli pod lupe innych chwytow marketingowych - szczegolnie zdawkowo potraktowali ulotke, a to przeciez pierwszy krok propagandowy.

Zgadzam się całkowicie i stwierdzam, że program szczerze mówiąc nic nowego nie wniósł do tematu, potraktowali to tak trochę po łebkach, ale ważne że coś się zaczyna dziać ! :)

pawelblu 16.11.2005 19:05

ro29 16.11.2005 18:31

Cytat:

Napisany przez mp666
(...)
a ten motyw z reklama w ktorej sie ludzie wieszaja gdy nie zdaza kupic ich kompa to mnie rozlozyl.

Mnie również ||

ro29

pops 16.11.2005 18:29

no i nic nowego, mysle, ze co jakis czas sie beda pokazywac oszukane osoby ktore potrafia zrobic troche szumu, tak jak ten dzis, ale i tak nic z tego nie wyniknie.
powinni czesciej mowic o nich w tv to wiecej osob by sie zastanowilo przed kupnem.
a ten motyw z reklama w ktorej sie ludzie wieszaja gdy nie zdaza kupic ich kompa to mnie rozlozyl.

ro29 16.11.2005 18:29

Witam !

I już po ...
Ogólnie było sensownie i fajnie - choć trochę krótko i jakby nie chcieli pokazać nazwy firmy, ulotki też tak jakby pokazywali ukradkiem - może się bali ?? Choć bardziej chyba chodziło o to żeby nie podpaść pod przekroczenie praw dziennikarzy - sam już nie wiem

ro29

Morris 16.11.2005 18:24

Skoro już zajął się tym jakiś nowy brukowy program TVP, to wreszcie może dotrze to do tych, którzy dają się najczęściej na to nabierać. :szczerb:

kraluk 16.11.2005 18:24

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A taka tylko kwestia.. czy urząd ochrony konsumenta nie został przed kilkoma dniami zlikwidowany przez nowy rząd?

UOKiK jest zagwarantowany (chyba) przez konstutucję, a poza tym UE wymaga takiego organu w państwie...
Więc łatwo i szybko go zlikwidować nie można

pops 16.11.2005 18:16

widac teleexpres jest popularny na cdrinfo.

ro29 16.11.2005 18:11

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Hehe - wlasnie wszedlem na forum z tego samego powodu. :)

Uwaga sie spoznila :)

Ale mi udało się być szybszym o parę sekund :)

Zobaczymy co pokażą w programie !

ro29

P.S. Ale jak teraz widzę, pierwszym nie byłem :smutny:

pawelblu 16.11.2005 18:07

Hehe - wlasnie wszedlem na forum z tego samego powodu. :)

Uwaga sie spoznila :)

ro29 16.11.2005 18:07

Witam !
Właśnie wspomnieli o tej firmie i komputerach w Teleexpresie !!!
A więcej będzie ponoć o 17.20 dzisiaj w nowym programie "Reporterzy non-stop"
||

ro29

pops 16.11.2005 18:06

zaraz bedzie o nich program na tvp1, zaraz tzn po teleexpresie.

ed hunter 14.11.2005 18:55

Cytat:

Napisany przez demek
nic sie nie dzieje - uokik maja dawno na oku tylko nc z tego nie wynika

no ale są pismaki jeszcze ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:25.