![]() |
Stronki super zrobione , tylko szkda ze do takich celow.. ;/;/
Ciekawe czemu nie podaja dokladnych parametrów ?! :blee: pewnie jakies gówno najwieksze ... jak czytałem o nich to az mi sie sie odechiewało... :wsciekly: |
taki wygląd blaszaka gwarantuje rozbudowę :D
http://img251.imageshack.us/img251/1...board013br.jpg ja nie mam na to szans || http://img93.imageshack.us/img93/2576/img11764bs.jpg dzałają wały jak sekta.... |
Właśnie przeczytałem "Media o nas" - ani jednego artykułu. Ale to ta sama sieć. Jest tam adres tego sklepu na Nowosądeckiej.
|
Cytat:
to ja mam najlepszy komputer w galaktyce a koledzy, macie najlepsze komputery we wszystkich wymiarach. |
|
Odkopuję, bo wydaje mi się, że dostałem dziś do skrzynki ich ulotkę. Niestety nie mam ostatnio za bardzo czasu, żeby sprawdzić, czy to oni, więc jeśli ktoś z okolicy mógłby, to byłoby fajnie. Różowa ulotka jest łudząco podobna do ich wszystkich reklam i komputer, którego podano cenę "miesięczną", bez całkowitej, monitor na ilustracji sugerujący, że jest w zestawie i niby urządzenie wielofunkcyjne gratis.
Już wysłałem @ do ludzi ze stronki "uwagakomputery" i czekam na odpowiedź. A może ktoś już widział ten sklep? Adres: ul. Nowosądecka 54, Kraków. Na ulotce nie ma ani nr telefonu, ani adresu strony WWW. Jak na sklep w Krakowie, który stać byłoby na takie promocje, to jest co najmniej dziwne. :\ |
widziałem jzu to kiedyś :P niezle ludzi w jajo robia.. ;/ ech Polska...
|
Tak? To znaczy, że nie jestem na bieżąco.. Kiedyś, jak dokładniej przygladałem się tej sprawie, to były to zwykłe certyfikaty jakiś nie istniejących w ogóle firm. Jeśli teraz powołują się na takie, to to kolejne przestępstwo, jakie popełniają..
|
Chip i Vercomp nie istnieje ?? To o ich certyfikaty glownie chodzi ...
|
Cytat:
A przy okazji - pamiętacie, jak swego czasu robiłem tutaj taką małą ankietę na temat wyboru zestawów komputerowych starając się udowodnić, jak można manipulować klientem? Poszukam dzisiaj projektu, który na ten temat robiłem i postaram się zamieścić do wglądu. Jak zobaczycie wyniki dokładnie potwierdzają to, z czego teraz korzysta ta firma.. |
Jak piszesz na ulotce Athlon 3200 a dostajesz 2300 (3200 to tylko max obslugiwany przez plyte glowna, co jest dopiero na umowie generowanej bezposrednio przed zakupem) to chyba jednak jest oszustwo.
Acha - no i bezprawne wykorzystywanie certyfikatow ... |
No nie zgodziłbym się.. ich działalność podpada pod ładne kilka paragrafów poczynając od świadomego wprowadzania klienta błąd, poprzez nieprawdziwej reklamy, do niespełniania warunków wyposażenia sklepu.. Tak czy siak są to po prostu oszuści i takich trzeba tępić.
|
oni nie oszukuja tylko zeruja na glupocie ludzi ktorzy nie czytaja umow
|
Na forum było, a i ja ostatnio dostałem ich ulotkę. Pojawili się we Wrocławiu i już miałem się do nich przejechać, ale wypadło mi kilk spraw i nie miałem na to czasu. Zresztą może to i lepiej, bo wybierałem się tam z zamiarem "dyskusji", a także w razie potwierdzenia, że jest to oczywiste oszustwo, wezwania policji i rozdmuchania sprawy. Zresztą niewykluczam tego jeszcze, ale na razie nie mam na to czasu.
W każdym razie to kpina, że wszyscy wiedzą, co to jest i jakoś nikt nie może z tym zrobić porządku. Ale w sumie czego ja w kraju oczekuję.. uczciwości? Ehhh.. źle ze mną... |
ja bede tam jutro z dyktafonem i mikrofonem w rekawie:) wiec strona wzbogaci sie o kolejny material:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:21. |