Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   uwagakomputery.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/uwagakomputery-pl-55977/)

demek 14.11.2005 17:48

nie, raczej nie

andrzejj9 14.11.2005 17:11

A taka tylko kwestia.. czy urząd ochrony konsumenta nie został przed kilkoma dniami zlikwidowany przez nowy rząd?

icemac 14.11.2005 16:29

Cytat:

Napisany przez demek
nic sie nie dzieje - uokik maja dawno na oku tylko nc z tego nie wynika

czyli, ...

ktos bierze szmal

standard w Polsce :taktak:

demek 14.11.2005 16:26

nic sie nie dzieje - uokik maja dawno na oku tylko nc z tego nie wynika

Oktawian89 14.11.2005 15:52

Widze ze coś sie zaczyna dziać no wreszcie ;]

ro29 14.11.2005 14:57

Witam !
Jeśli ktoś już o tym pisał - to przepraszam, że się powtarzam - ale jeśli nie to zajrzyjcie tutaj http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,2995379.html
- UOKiK już się nimi zainteresował

ro29

Arepo 14.11.2005 02:01

Cytat:

Napisany przez ed hunter
oczywiście pisząc maila podałem adres strony, ale myślę, że sprawa toczy się już od jakiegoś czasu i ta strona twórcom programu była dobrze znana.

jeśli tak, to pozostaje nam czekać na program ...

lub kolejną ulotkę ((

demek 14.11.2005 01:58

ed napisz do nich zeby cie poinformowali kiedy bedzie emisja tego w tv
dam ci nr tel goscia co kupil ten zlom tylko sasiad mi odpisze bo to jego kolega i wyslesz nr tel tym z tvn

ed hunter 14.11.2005 01:38

Cytat:

Napisany przez Arepo
No proszę, ciekawe czy coś z tego będzie, ale pierwszy krok ***8222;zainteresowanie się tematem***8221; został poczyniony.

Oczywiście Pani Ewelina powinna zgłosić się od razu do autorów strony uwagakomputery.pl, którzy mają najświeższe informacje odnośnie działalności firmy i kolejnych poszkodowanych osób. Można na ich stronie zamieścić stosowną informację o planowanym programie i poszukiwaniu osób, które zostały oszukane. Skoro Rzecznik Praw Konsumenta we Wrocławiu ma już listę osób skarżących się, to jest wielce prawdopodobne, że tak samo jest w Krakowie. Zresztą chyba osoby zajmujące się tego typu sprawami wiedzą lepiej co należy zrobić, więc już się nie produkuję :) .

Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój sytuacji.

pozdrawiam

oczywiście pisząc maila podałem adres strony, ale myślę, że sprawa toczy się już od jakiegoś czasu i ta strona twórcom programu była dobrze znana.

Arepo 14.11.2005 01:21

No proszę, ciekawe czy coś z tego będzie, ale pierwszy krok ***8222;zainteresowanie się tematem***8221; został poczyniony.

Oczywiście Pani Ewelina powinna zgłosić się od razu do autorów strony uwagakomputery.pl, którzy mają najświeższe informacje odnośnie działalności firmy i kolejnych poszkodowanych osób. Można na ich stronie zamieścić stosowną informację o planowanym programie i poszukiwaniu osób, które zostały oszukane. Skoro Rzecznik Praw Konsumenta we Wrocławiu ma już listę osób skarżących się, to jest wielce prawdopodobne, że tak samo jest w Krakowie. Zresztą chyba osoby zajmujące się tego typu sprawami wiedzą lepiej co należy zrobić, więc już się nie produkuję :) .

Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój sytuacji.

pozdrawiam

joujoujou 14.11.2005 00:50

Czas najwyższy porządek z oszustami zrobić. :bicz:

pawelblu 13.11.2005 18:40

Wow - ruszylo sie :)

ed hunter 13.11.2005 10:50

umieszczam odpowiedź jaką dostałem na maila wysłanego do programu Uwaga TVN.

Cytat:

Witam!

Poszukuję poszkodowanych osób, które zakupiły sprzęt komputerowy w "Super
komputerach"- firmie mającej główną siedzibę w Katowicach-
i mogły by o tym opowiedzieć. Najbardziej zależy mi na osobach z Krakowa i
Katowic. Bardzo prosze o kontakt na moj adres e-mail: e.kuczminska@tvn.pl

Ewelina Kuczmińska
Uwaga! TVN Kraków

demek 08.11.2005 14:05

u mnie juz byla w zeszlym tygodniu

ro29 08.11.2005 13:46

Ilość załączników: 1
Witam !
A to ich najnowsza oferta - wczoraj wyjęta ze skrzynki - tym razem komóreczka gratis ||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:17.