![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
No, pisz***281; do was z Visty. Trzeba przyznac ze wyglada nietypowo
, jutro mo***380;e wrzuce kilka screenow.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
musialbym sciagnac i porownac
chyba, ze na stronie testerow cos pisze - ale sprawdze to pozniej teraz mi sie nie chce
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wyrejestrowany
![]() |
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Cytat:
a teraz piszę na Fedora Core 6 (Boże dzięki Ci za linuxa i że miałem go na dysku i że wystarczyło gruba zainstalować i że jest compiz hahahahahaa ) Otóż panowie, odradzam instalacje na wyżej wymienionym systemie programu Alcohol 120% gdyż w moim przypadku zaskutkowało to wywaleniem się systemu na plecy. Oglądałem pierwszy raz od paru miesięcy tzn BSOD... echhh te piękne niebieskie ekrany śmierci aż się łezka za nimi kręci nie widziałem ich w xp ale zobaczyłem w viscie i to pare razy pod rząd heheheh. Za dużo procentów ma ten Alcohol bo vista powiedziała niet nie wstane![]() Swoją drogą to się zastanawiam nad dwiema rzeczami 1. Gdzie się podziały opcje po naciśnięciu F8 takie jak tryb vga, ostatnia dobra znana konfiguracja (która teraz by się przydała bo nawet tryb awaryjny nie chciał już działać, tryb przywracania usług indeksowych czy coś takiego) bo jest tylko : tryb awaryjny tryb awaryjny z obsługą sieci tryb awaryjny z dosem tryb normalny heh troche zawęzyli pole wyboru 2. Czy zainstalować znów Viste (bo obecnej instalacji się nie da już chyba naprawić albo ja takiego sposobu nie znam i pobawić się nią, spróbować zainstalować nero i modlić się zeby nie było tak jak z alcoholem![]() ![]() ![]() Czy zaistalować XP z powrotem i cieszyć się spokojem w domu i brakiem nękania przez brata który lubi mieć wszystko działające bez BSOD heheh ale wywód napisałem hehehheh pamiętajcieeeee nie instalujcie Alcohola a jak już to w najnowszej wersji jaka tylko wyjdzie ewentualnie odpalcie zainstalowanego np z win xp na drugim dyskuhehe smiać mi się chce, dziwne że się nie denerwuje
|
|
|
|
#50 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
hmm w sumie sobie poradzi***322;em, wystarczy***322;a p***322;ytka instalacyjna i brakuj***261;ce opcje si***281; pojawi***322;y
mo***380;e nie jest tak ***378;le jak mysle.. hehe przekonam si***281; po testach![]() kurde mog***322;em edytowa***263; poprzedniego posta.. no trudno zda***380;a si***281; czasami
Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 12.11.2006 o godz. 04:56 Powód: bo coś mi się przypomniało |
|
|
|
|
|
#51 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stare g***no w nowej przebajerowanej szacie.
***347;ci***261;gn***281;, zainstaluj***281;, pobawi***281; si***281; i wyrzuc***281; ![]() w ko***324;cu b***281;dzie okazja do reinstalki XP po roku u***380;ytkowania
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
![]() co do alcohola to u mnie dzialal jakis stary edit dzis wyszla taka, w ktorej wybieramy rodzaj instalacji aczkolwiek nie wspomnieli nic o aktywacjidziala ona na tej zasadzie co poprzednie bety tyle, ze bazuje juz na finalnym wydaniu
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 12.11.2006 o godz. 11:35 |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wyrejestrowany
![]() |
hmm... w tej ze wczoraj tez mog***322;em wybra***263; rodzaj instalacji
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
bo to "prawie" to samo
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no w***322;a***347;nie jak z aktywacja
tak jak w XP VLK czy co***347; pozmieniali i s***261; problemu natury 30 dni ![]() Bo mam ta Viste i nie wiem czy warto to instalowa***263; nawet dla test***243;w
|
|
|
#56 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Czy do tego systemu starczy Radeon 9550 256 MB na AGP tak aby działał Aero Glass. Gry mnie nie obchodzą.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma PS2.0 wiec starczy.
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
O.K. Już myślałem, że tylko coś w stylu 7600GS jest wymagane. W sumie chodzi mi tylko o to, bo w gry już nie gram ładne parę lat, a kompa mam tylko do netu, filmów i takiej tam rozrywki
, jest tylko taki problem, że na stronie ATI nie ma sterów do tego Radka i nie wiem, czy są one w systemie czy producent sprytnie chce sprzedać min. Radeon 1300
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#60 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
|
|