![]() |
Cytat:
Warcraft III PL też jest spox ale tak serio to uwielbiam grać w linuxa :D |
a jakos nie lubie tych Q3 UT2003 i innych bezmyslnych strzelanek (moze temu ze nie mam sieci:boks: )moja ulubiona gierca to Twierdza i Settlers 1-4
|
Moje ulubione gry:
1.Quake III Arena 2.GTA 3 3.Warcraft III 4.Need For Speed - Porsche Unleashed i HP II 5.Zeus Pan Olimpu 6.The Settlers IV 7.AoE II |
dzieki - nie chce mowic ktora gra jest lepsza - bo to do niczego nie prowadzi - po prostu preferuje inny styl rozgrywki - moze do ut2k3 wyjdzie jakis 'promode'? bo bardzo mi sie podoba oprawa graficzna i kod sieciowy - ale speed - to jak zolw...
|
Cytat:
Mi obie te gry sie podobaja.... tak samo podnosza poziom adrenaliny |
QUAKE III - ten kto stworzyl te gre to geniusz
|
czy ut2k3 jest taki boski pogadamy za 3 cz 4 lata - kiedy bedzie tak stary jak q3 i to nie grafika bedzie zachecal do gry - tylko tym 'czyms'...
popatrzylem na ut2k3 - demo - pogralem chwile - wole jednak czysty speed q3 na promodzie... |
Cytat:
Sid hehe, najlepsze jest Unreal Tournament 2003!!!!! :)))))))) |
Taki staroć: EXTREME PINBALL^_^
|
siemanko tak sobie mysle napewno UT2003 ale tylko w sieci.czekam na nowego Tomb Raidera ale tego co wiem niema jeszce nawet dema e necie a może sie myle. no tak bym zapomniał Relli sport challenge super grafika i gra
|
I nik nie wspomni o starym, poczciwym Małyszu:
Deluxe Ski Jump !!!! |
No to jedziemy!!
Mysle ze zamkne to w TOP 20 ;p 1. Mafia 2. Q3 Arena 3. Unreal (wszystkie czesci a szczegolnie ten nowy Awakening) 4. NFS (wszych co wyszlo) 5. Ghost Recon 6. The Sum of All Fears 7. THPS 2&3 8. Hitman 2 9. Soldier of Fortune 2 - Duoble Helix 10. Diablo 11. Commandos 2 12. Blood 1&2 13. Doom 1, 2 noi oczywiscie 3 14. Heroes 3&4 15. Medal of Honor 16. The Thing 17. No One Lives Forever 1&2 18. Wszystkie Rally jakie wyszly 19. Red Alert 2 20. BattleField 1942 (noi dodatek ten nowy ;p) 21. NBA 2001 & 2003 Holera a mialo byc do 20 fuck!! Ale chyba nie narozrabialem za duzo? ;p |
a mi do glowy przyszla jeszcze jedna gierka:
|| || POSTAL !!! || || |
na pierwszym miejscu:
DIABLO 2 !!!!!!!!!! a dalej Doom 2 Jagged Alliance 2 i Tony Hawk's 2 (trójka tez ..ale już mniej :) ) |
doom 2 hell on earth
deuke nukem 3d wings of fury titus the fox ;) all FPP ! m.in. half-life mohaa sof 1 i 2 q3 arena unreal i unreal T. all q1 no one lives forever james bond 007 nightfire... itd. itp. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:47. |