![]() |
Kierki Kierki RULEEEEZZZZ, ale dawno już nie grałem :cool: :*
|
Cytat:
Sorki ale nie spotakałem sie z taką grą??? ;) Jak cos to tylko BIERKI / chyba ze to to samo / ;) ;) :) |
A ja zapomniałem o innej grze mianowicie:
Counter Strike:P |
Mortal Kombat
Monkey Island GTA Thief: The dark project Nhl 2002 Fifa 2002 |
Hmm, co tu dużo pisać, po prostu ... wstępna :) :cool:
|
Cytat:
u mnie na biurku wlasnie se leza :D |
Ilość załączników: 1
Laser, to są Kierki
|
Witam !
Zetoxa dzieki za olsnienie - nigdy bym na to nie wpadł ze to gra karciana :cisza: :D :D ;) |
fajny jest jeszcze Pasjans Pająk na Windows ME i XP (na innych nie wiem czy jest...)
|
Witam
RESIDENT EVIL all NFS all Colin 2 MOHA RETURN TO THE CASTLE WOLFENSTEIN SOF TOMB RIDER all SIMCITY 3000 i wiele wiele innych :D Pozdrawiam |
toca, toca2 , stcc , stcc2 + jedyny i sluszny colin 2 !
|
Wiec po koliei:
Commandos - wszystkie czesci Diablo II Quake III i tu przypomial mi Alinoe:........... NEVERHOOD ! Mowcie co chcecie ale ta gierka jest zarabista.. |
:)
kolejnosc przypadkowa Ufo alles Heroes alles Fallout alles /Sid, taktyczny jest boski, udane wymieszanie ufo z klimatem z normalnych ;) falloutów/ Deus ex Doom 1 2 Warcraft 1 Dune 2 Planescape Torment /zabezpieczona nożem dalej chodzi :) /Morrowind NWN Master of magic Q1 Q3 Blood 2 Descent Baldury alles Betrayal at Krondor |
wypisalem tylko te ktore mnie powalily i zmienily cos w srodku...
tu prym wiedze Tie Fighter... morrowind/nwn i wszystkie tego typu - DLUGIE gry to juz nie dla mnie - 22 latka, ciezkei studia, obowiazki i zycie towarzyskei i duze zamilowanei do lozka i snu nei pozwalaja mi w nie grac... a Taktycznego nawet sobie kupilem - ale nie dalem rady skonczyc - jakos zupelnie mi nie podszedl... wtedy chyab dostalem do reki Warhammer: dark omen i swiat na chwile zniknal... |
Cytat:
a co do czasu to ja się pojawi coś wartego uwagi to na wszystko się znajdzie czas :) zaprawdę powiadam Ci że da sie pogodzić pracę / jak się pojawiło diablo2 to sobie zapodałem tygodniowy urlop :) bo stwierdzilem ze nie wytrzymam /, nałogowe 8) granie i zycie towarzyskie choć fakt fakte, czasami jest to nad wyraz skomplikowane :) zresztą w sumie w ciągu roki nie jest duzo dobrych gier a tak długich jak np morrowind to się distaje często, to są rodzynki i to warte grania i zarwania jakiejś małej imprezki/awantury z aktualną towarzyszką pozdrófka |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:24. |