![]() |
Moja ulubiona giera to (az sie lezka w oku kreci) NFS 2...
...teraz jej miejsce zaja COLIN 2(dzieki fidio...).... ....i Ghost Recon, Unreal Tournament, NFS 2000(posche), DSJ (heh)... ...ale ja osobiscie bardzo malo gram... .....wole net ale ja mam modem(Karnet & ISDN) iiii no comment.... |
kasprzak - widze ze ciebie tez MEdieval wciagnal...
znasz jakies ciekawe strony o tej grze, grasz na jakims modzie, bywasz czasem online? bo brakuje mi partnera - chocby do gadki - o Medievalu... gg: 2319150 |
Wszystkie z Star Wars JK II galactic battlegrounds
Strategie- Civ III Europa uniwersalis Hearts of iron Rpg- "wielka trójca RPG" (NWN IWD2 Morrowind) |
Moje gry:
AoE 2 AoM GTA 3 Europa Universalis 2 Max Payne |
a dla mnie nic nie przebije Diablo 1
|
A ja teraz mam okres na grę sieciową ...
>>>>AMERICAN`S ARMY OPERATIONS<<<<< polecam...gra typu Operations Flashpoint...;) można ściągnąć ze stronki: http://ftp.freenet.de/pub/4players/h...ArmyOps160.exe Gra jest darmowa ... wystarczy się zarejestrować ...przejść kilka treningów ...i ...może się kiedyś spotkamy...w boju :chytry: |
Moje ulubione to:
1.Saga Baldur's Gate 2.Red Alert 2 + dodatek Poza tymi 2-ma gram w wiele gier, ale te dwie najbardziej mi się podobały :spoko: |
May Game
Medal of Honor + Spearchead
Max Payne Wolfenstein NFS 2 Collin S.W.A.T Hitman |
Medal of Honor
Hitman Max Payne GTA3 Half-Life Counter Strike Heroes Might& Magic 2,3 Postal Kingpin Soldier of Fortune Q3 Unreal Tournament Mafia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |